Inapoi

Rezidential.net este un portal web unde sunt listate majoritatea imobilelor noi scoase la vanzare din Bucuresti. Cu alte cuvinte, daca doresti sa iti cumperi un apartament nou in Bucuresti sau o casa noua intr-un ansamblu rezidential site-ul rezidential.net vine cu o oferta complexa de astel de imobile.

Fiind un website axat doar pe prezentarea imobilelor noi, Rezidential.net pare sa atraga destul de multi clienti, dar si firme care au in proprietate astfel de ansambluri rezidentiale.

Cu ce ne ajuta Rezidential.Net?

-In primul si in primul rand, site-ul vine in ajutor celor care cauta sa achizitioneze case sau apartamente noi. Beneficiind de o oferta numeroasa de apartamente in ansambluri rezidentiale in diferite zone ale capitalei, cat si in diverse orase ale tarii, daca esti in cautarea unui apartament nou este doar o chestiune de timp pana te decizi pe care-l alegi.

-Pe de alta parte, http://www.rezidential.net vine in ajutor si constructorilor sau firmelor care au case sau apartamente noi de vanzare in ansambluri rezidentiale. Oricine are imobile noi de vanzare poate sa publice anunt pe site.

Pentru a putea lista anuntul cu oferta ta, poti alege una din cele 3 variante: Basic, Silver sau Gold. Listarea Basic este gratuita, dar limitata oferindu-ti posibilitatea sa postezi anuntul cu descriere si detalii despre casa sau apartament, dar iti permite sa pui maxim o poza per proiect. Listarea Silver iti permite un numar nelimitat de poze pentru orice proiect, dar si afisarea deasupra anunturilor Basic la pretul de 9 Euro pe luna. Listarea Gold va afisa proiectul dumneavoastra inaintea celorlalte, cat si o rezervare de spatiu in prima pagina. Pretul pentru listarea Gold este de 49 E pe luna, insa daca doriti sa vindeti imobilul cat mai rapid, atunci merita investitia.

Ca si element aditional, site-ul dispune si de o harta a Bucurestiului care cuprinde toate imobilele ce sunt scoase spre vanzare pe website.

In incheire, daca sunteti interesati de apartamente de vanzare Bucuresti, atunci accesati acest link http://www.rezidential.net/zona/bucuresti/ si alegeti imobilul ideal.

Click pentru a trimite email (Email partial: @yahoo.com)
Vezi toate comunicatele de presa din 'Imobiliar' | Vezi toate comunicatele de presa scrise de 'Mundor Online'