Inapoi

5oferte.ro este o platforma online ce pune in legatura firmele de constructii cu persoanele care au diverse lucrari de efectuat.

Fie ca esti in cuatarea unui profesionist in amenajarea apartamentului, fie ca dorest sa iti construiesti o casa de la zero, pe site-ul 5oferte.ro gasesti firma care sa se ocupe de lucrarea ta.
Principiul de baza al functionarii acestui site este total diferit fata de ce exista acum in online-ul romanesc. http://www.5oferte.ro nu este doar un director de firme, ci este o platforma ce face legatura intre client si firme.

Cum functioneaza

Daca ai de efectuat o lucrare, atunci iti postezi proiectul pe 5oferte.ro cu toate detaliile sale, iar in scurt timp vei primi oferte complete de la maxim 5 firme din zona ta. Fie ca vrei sa amenajezi apartamentul sau doresti sa cumperi diferite materiale de constructii en gros, aceasta platforma iti aduce solutia potrivita. Postarea unui proiect este gratuita. Inscrierea firmelor pe paltforma este tot gratuita, la fel si vizualizarea proiectelor. Totusi, atunci cand doresti sa obtii datele personale ale celui care a postat proiectul pentru a incepe colaborarea, vei fi nevoit sa platesti 5 euro.

Fiind un proiect unic in Romania, putini ii stiu inca eficienta, dar cu siguranta va deveni popular fiindca este un serviciu ce ofera beneficii reale si clientilor si firmelor care ofera diferite servicii sau produse. Chiar daca website-ul se bazeaza in principal pe ofertele din zona constructiilor si amenajarilor, acesta dispune de multe categorii, astfel incat acopera apropae orice domeniu de activitate al firmelor.

Daca ai de renovat apartamentul sau de facut anumite finisaje interioare sau exterioare ale locuintei, atunci posteaza gratuit proiectul tau completand formularul de aici http://www.5oferte.ro/blog/categorie_deviz/amenajari-constructii/amenaja... si in scurt timp vei primi oferte de la firmele de constructii din orasul tau. Fiecare categorie dispune de un formular diferit, gandit in asa fel incat sa includa toate detaliile pentru a I se putea face o oferta concreta si realista.

Click pentru a trimite email (Email partial: @yahoo.com)
Vezi toate comunicatele de presa din 'Constructii' | Vezi toate comunicatele de presa scrise de 'Laser Vision Med'