Inapoi

Smart-Hosting ofera servicii profesionale de gazduire web pe servere din Romania. Tooate planurile de gazduire sunt eficiente si vin pe ip-uri de Romania.

Planurile de gazduire web incep de la 0,95 Euro pe luna, pachetul Smart Bronz, si ajung pana la 6,5 Euro pe luna – pachetul Smart Paladin Plus. Pe langa gazduire web, Smart-Hosting ofera clientilor si posibilitatea de a cumpara Servere Dedicate, cu preturi intre 80 Euro pe luna pana la 145 Euro pe luna, dar si servere VPS cu preturi intre 7 – 25 Euro pe luna.

Smart-Hosting.ro ofera servicii de gazduire web inca din anul 2006, fiind una din cele mai vechi si mai reputabile firme de web hosting din Romania.

Diversitatea pachetelor de gazduire si preturile accesibile, fac din Smart-Hosting una din cele mai bune optiuni pentru cei care cauta o firma profesionala de hosting.

Servicii oferite de Smart-Hosting.ro:
- Gazduire Web – o varietate de planuri
- Servere Dedicate – varietate de planuri
- Servere VPS
- Inregistrare domenii

Smart-Hosting exceleaza si prin faptul ca luna de luna vine cu fel si fel de oferte la serviciile oferite.
Referitor la gazduirea web, vi se pun la dispozitie servere performante marca IBM cu procesoare Six Core, peste 24 GB Ram si HDD-uri de peste 15k rotatii pe minut. Spre deosebire de ofertele altor firme de gazduire din Romania, http://www.smart-hosting.ro/ ofera trafic web necontorizat la oricare plan, chiar si la cel de doar 0,95 Euro pe luna, baze de date nelimitate, conturi ftp nelimitate, emailuri si subdomenii nelimitate.

Plata serviciilor se poate face atat online cu cardul cat si prin transfer bacar, paypal sau mandat postal.
De ce este important sa avem un hosting de calitate?

-Serverul trebuie s aiba un uptime de peste 99%. Adica sa nu cada serverul regulat, fiindca atunci cand serverul cade, site-ul nu mai functioneaza si riscam sa pierdem clienti.

-Viteza de incarcare a site-ului are un raport direct proportional cu calitatea serverului. Serverele cu specificatii mici ofera site-ului o viteza mica de incarcare. Si in cele din urma vizitatorul se simte frustrat de faptul ca site-ul se incarca greu si cel mai probabil va cauta produsele dorite pe alte site-uri.

-Daca serverul e de slaba calitate si cade destul de des, atunci site-ul tau poate fi afectat si din punct de vedere SEO. Asa se face ca site-ul va scadea in pozitionarile din Google daca se incarca greu sau daca serverul cade constant.

Smart-Hosting este alegerea potrivita datorita faptului ca dispune de servere noi, performante si securizate. Astfel, alegand serviciile noastre nu vei ajunge niciodata in unul din cazurile negative expuse mai sus.

Click pentru a trimite email (Email partial: @yahoo.com)
Vezi toate comunicatele de presa din 'Bloguri / Websiteuri' | Vezi toate comunicatele de presa scrise de 'Laser Vision Med'