Inapoi

Iaia.ro este unul din putinele magazine online romanesti care comercializeaza jucarii din lemn si articole personalizate si originale pentru cei mici.

Pe langa faptul ca pe acest website gasiti produse ale diverselor branduri de jucarii, gasiti de asemenea si produse autentice romanesti, realizate de Iaia si Graunta. Toate jucariile colorate sunt realizate din materiale nontoxice si pe baza de vopsele nontoxice rezistente la saliva.

Cu multi ani in urma, majoritatea jucariilor pentru copii erau realizate din lemn. Astazi insa, majoritatea sunt facute din plastic sau cel putin contin materiale plastice. Aceste jucarii din plastic pot fi excelente, ele venind in forme si culori foarte variate. Daca cele din plastic ne ofera atatea beneficii, de ce am opta pentru jucariile din lemn? Ei bine, pentru ca jucariile din lemn sunt mai sigure pentru copii, stimuleaza imaginatia si sunt o investitie de durata.

De ce sa cumparati jucarii din lemn?

Jucariile realizate din lemn nu contin chimicale daunatoare celor mici…si stim ca in primii ani de viata, copii sunt foarte sensibili. Pe langa asta, bebelusii tind sa muste, sa mestece, sa tina mult in gurita jucariile, iar cele din plastic contin extrem de multe chimicale. Aceste chimicale din jucariile din plastic au impact asupra micutilor, iar pe termen lung pot afecta nivelul hormonilor, pot duce la diverse boli in pubertate si chiar pot creste riscul aparitiei cancerului. Toate aceste griji dispar atunci cand alegem pentru micutii nostri jucarii din lemn. Ideea nu este sa nu le cumparam copiilor jucarii din plastic, ci atunci cand sunt mici si inca nu au preferinte in alegerea jucariilor, indicat ar fi sa le alegem pe cele din lemn.

Atunci cand alegi o jucarie din lemn, asigura-te ca este realizata din lemn solid, din bucati intregi de lemn, nu din lemn presat care ar putea contine de asemenea anumite chimicale. Cea mai buna solutie ar fi sa le alegem pe cele din lemn simple, nevopsite, necolorate. Dar cu toate acestea, producatorii de jucarii din lemn, precum cei de la Iaia si Graunta - http://www.iaia.ro , tin cont de faptul ca parintii aleg sa cumpere produsele din lemn fiindca vor ca micutii lor sa stea cat mai departe de chimicale. Motiv pentru care jucariile colorate sunt vopsite cu vopsele nontoxice.

Jucariile din lemn sunt jucarii care tind sa stimuleze imaginatia. Acestea nu au nevoie de baterii sau diverse software-uri pentru a functiona. Ele permit copilului sa le foloseasca ucm vera, nu numai intr-un anumit scop. Poate ca jucariile din lemn nu sunt chiar cele mai frumoase, dar sunt mai sigure, au o frumusete naturala si o textura pe care cei mici o vor iubi.

O jucarie din lemn este rezistenta si durabila. Aceasta nu se va strica la fel de repede preucm una din plastic, ci chiar va putea fi transmisa din generatie in generatie.

Click pentru a trimite email (Email partial: @yahoo.com)
Vezi toate comunicatele de presa din 'Bloguri / Websiteuri' | Vezi toate comunicatele de presa scrise de 'SC Magazinul de Brazi SRL'