Inapoi
Architect Bucuresti

Cauti architect bun in bucuresti, Crihan Construct.srl e solutia ideala pentru tine! Fie ca ai nevoie de un design modern sau o remodelare a casei, apeleaza la noi ! daca ne alegeti pe noi, ca architect din Bucuresti, veti beneficia de cosntructii durabile, de calitate, impecabile estetic si functionabil. Va punem la dispozitie o echipa de profesionisi instruiti sa transforme visele dumenavoastra arhitecturale si estetice in realitate. Dumneavoastra ganditi, noi executam, in calitate de arhitect din Bucuresti cu credentiale pe masura.
Aveti o casa a visurilor si nu stiti sa o descrieti in termini de specialitate, nici o problema, Crihan Construct.srl intelege si materializeaza. Doriti ca biroul dumneavoastra sa aiba un plus de confort sau poate vreti un complex de birouri la standard europene? Nu trebuie decat sa apelati la artistii pe care vi-i punem la dispozitie.

Cine este Crihan Construct.srl, ca arhitect in Bucuresti ?

Societatea Crihan Construct.srl este o societate private, infiintata in 2009. Avem ca domeiu de activitate proiectarea complexa a unei constructii. Lucram pe proiecte de toate marimile, de la case, la cosntructii civile, industrial, agricole.
Procedeul de realizare a unui proiect: documentarea si elaborarea pentru un studiu in vederea unui prognostic, urmeaza proiectarea, executarea si avizarea proiectului.
Ca arhitect in Bucuresti ne ocupam de toate specialitatile din aria de proiectare a unei constructii : partea de rezistenta, expertizarea, tot ce tine de arhitectura, urbanism, instalatii, verificarea proiectului, audit, amenajari interioare. In vederea obtinerii unei proiectari cat mai bune, procedeul este asistat de calculator, folosim programul CAD, ceea ce ne ajuta sa ne miscam in timp record si ne ofera posibilitatea manipularii proiectului pe parcursul desfasurarii, pentru o mai buna adaptabilitate la cerintele din jur si la problemele care pot aparea.
Pentru a ne asigura de indeplinirea promisiunilor facute, dispunem si de o echipa care urmareste lucrarile pe tot parcursul lor. Toate proiectele sunt executate cu respectarea legislatiei care reglementeaza domeniul constructiilor.

Ce fel de proiecte executam si pentru cine am mai lucrat ca arhitect in Bucuresti?

Crihan Construct.srl, ca arhitect in Bucuresti este reprezentat virtual de Crihan Construct.ro si executa : obiective civile ( constructii de case, birouri, pavilioane de expozitie), obiective indurstiale(hale de productie, bazile), agricole (ferme, hangare), obiective comerciale (magazine, spalatorii auto), obiective sportive, turistice si de cazare, obiective socio-culturale (scoli,etc), obiective publicitare, amenajari( statii pt transortul urban, parcuri), amenajari interioare, caz in care ne ocupam de tot ce tine de esteticul locuintei dumneavoastra, pana la mobile inclusiv.
De-a lungul timpului am lucre cu : Danone, Spitalul Clinis pentru urgenta Bucuresti, Consiliul Judetean Ilfov, Penitenciarul Prahova, Flanco, Compania de apa Bacau. La aceste locatii ne puteti verifica munca, ca o promisiune pentru ce va putem oferi.

Crihan Construct.srl, ca arhitect in Bucuresti este optiunea ideala pentru buzunarul tau!

Daca vrei o casa noua ori reamenajata, dar ai un buget limitat, consultantii nostrii te vor ajuta sa gasesti optiunea ideala pentru tine. Iata cateva idei: compara teren impreuna cu cineva alaturi de care ti-ar placea sa locuiesti , iar noi vom reusi sa gasim terenul comun intre gusturile voastre. Poti cumpara un teren mai ingust, pentru care nu se prea lupta nimeni, iar noi te vom ajuta sa iti construiesti casa visurilor pe el. Si nu in ultimul rand, poti decide sa folosesti la constructive material din demolari, daca ai un teren cu o casa veche pe el. Noi te ajutam cu procedeul tehnic si administrative al demolarii, precum si cu refolosirea materialelor.Mai multe detalii vezi pe site-ul : www.crihan-construct.ro

Click pentru a trimite email (Email partial: @zoom-biz.ro)
Vezi toate comunicatele de presa din 'Arhitectura / Design' | Vezi toate comunicatele de presa scrise de 'Zoom-biz'