Vrei un job stabil si bani? Studio 20 face angajari in videochat

#Resurse Umane #Bucuresti Vizualizari: 56

Ai inceput sa cauti anunturi de angajari in videochat, dar iti este oarecum greu sa crezi tot ce se spune in ele? Ti-e teama ca acestea sunt precum proverbul romanesc “pe afara este vopsit gardul si inauntru, leopardul”?

Ai toate motivele sa gandesti astfel, mai ales ca de cele mai multe ori, videochatul a fost portretizat intr-o maniera negativa in presa din Romania si asemuit cu prostitutia mascata, evaziunea fiscala si multe alte lucruri negative. Doar ca ar fi bine sa afli ca nu toate studiourile de videochat sunt asa. Spre exemplu, Studio20 este cel mai mare si mai premiat studio de videochat din lume, unde angajarile sunt 100% legale, corecte si transparente.

La Studio20 te invatam si te motivam permanent sa iti pui in valoare calitatile native si seductia. Pentru angajari in videochat la noi nu-ti trebuie niciun fel de experienta pentru ca echipa noastra de training iti va arata cum sa te comporti, ce subiecte sa abordezi si cum sa discuti cu interlocutorii in fata camerei video.

Iar daca esti serioasa si muncitoare, in scurt timp poti ajunge la castiguri din videochat chiar si de 10.000 de dolari/luna. Si, in sfarsit, iti vei vedea visul cu ochii: recunoastere profesionala si bani multi, prin care iti poti cumpara masina sau casa dorite, sa investesti in look-ul tau si sa calatoresti in locuri la care doar ai visat.

Printre cele mai de succes modele care au aplicat pentru angajari in videochat in cadrul Studio20, se numara Devious Angel, Raquelle Diva, Zeya Brunette, Emma Wild, Cristiana Moore si Taniussha desemnate, nu doar o data, cele mai bune modele si premiate cu titluri internationale.

Pentru noi nu conteaza cum arati, ci doar daca esti joviala, comunicativa si stii sa iti pui in valoare calitatile. Nici varsta nu este o problema atunci cand completezi aplicatiile de angajari in videochat, cu singura exceptie ca trebuie sa ai peste 18 ani. Iar de restul ne vom ocupa noi. Stabilim impreuna cel mai bun program de lucru, astfel incat sa ai timp si pentru lucrurile personale, iar trainingul nostru te va ajuta sa castigi faima si bani, care apar in acte si sunt impozitati ca atare.
Daca iti doresti un trai mai bun, te-ai saturat sa fii tratata fara consideratie pe bani putini, Studio20 este cel mai bun studio la care poti aplica pentru angajari in videochat. De cum vei fi chemata la interviu, vei vedea ca te tratam ca pe un partener cu care vrem sa cladim relatii trainice si chiar poti sta de vorba cu cele mai cunoscute modele ale noastre, pentru a-ti impartasi din experienta lor la Studio20.

Iata si alte motive sa aplici pentru angajari in videochat la Studio20:
– Bani. Inca din prima luna de activitate poti castiga minim 1.000 de dolari, chiar daca nu ai niciun fel de experienta. Cu timpul, castigurile tale pot creste de la 3.000 – 5.000 de dolari pana la 10.000 de dolari pe luna, la fel cum castiga modelele noastre de succes.
– Contract de artist-interpret. Acest domeniu este legal in Romania inca din 2003, iar compania noastra activeaza ca orice alta afacere din aceasta tara. Studio 20 ofera modelelor ce vin prin angajari videochat aceleasi drepturi si obligatii ca oricarei alte persoane din aceasta bransa.
– Aplici pentru angajari in videochat la Studio20, iar noi iti oferim conditii de lucru excelente. La noi, ai parte de un mediu luxos, diversificat, curat, modern, iar echipa noastra formata din hairstylisti, make-up artisti, maseuri, fotografi, editori video etc., te va ajuta sa te transformi intr-o adevarata gheisa.
– Credite, bonusuri si concursuri. Banii pe care ii castigi la noi pot creste deoarece vom avea grija sa te rasplatim constant pentru rezultatele tale deosebite.
– Confidentialitate. Nimeni nu va stii cum te numesti fiindca vei activa ca model de videochat sub pseudonim, iar angajatii nostri nu vor divulga absolut nicio informatie personala despre tine. Mai mult, membrii site-urilor de videochat din Romania nu pot avea acces la modelele din aceasta tara.
– Renume. Studio 20 este preferatul podiumurilor de la festivalurile internationale din acest domeniu, asa ca ai toate sansele sa devii faimoasa. Completandu-ti aplicatia de angajari in videochat la Studio20 poti deveni urmatorul “Cel mai bun model de videochat” din lume.

Nu mai sta pe ganduri! E timpul sa faci o schimbare pozitiva in viata ta, pe toate planurile. La Studio20 ne marim constant echipa pentru ca inovam permanent si deschidem noi locatii.

Te asteptam sa devii parte a familiei Studio20. Completeaza formularul de angajari in videochatm si ne vedem la interviu!

Nume: Studio20
Functie: Studio de videochat
Email: videochat_studio20@yahoo.com
Telefon: 0724.777.757