Vrei sa lansezi un magazin online si nu stii care platforma Ecommerce ti se potriveste cel mai bine? Iata cateva motive pentru care Blugento este exact ceea ce ai nevoie

#IT&C #Cluj Vizualizari: 62

Decizia de a lansa un magazin online este cu siguranta una destul de dificil de luat in conditiile in care succesul unei afaceri online este determinat de o serie de factori pe care trebuie sa ii luam in calcul. Cu toate acestea insa, numarul afacerilor online este intr-o continua crestere, astfel ca putem spune ca cei mai multi dintre noi accepta toate provocarile pe care le impune un mediu atat de competitiv precum este cel online.

Lansarea unui magazin online trebuie sa respecte fara indoiala o serie importanta de pasi, astfel incat sa avem parte de un magazin online modern si care sa respecte toate exigentele impuse de catre motoarele de cautare. Blugento este o platforma dezvoltata pe Magento si care aduce o serie de avantaje notabile atat companiilor, precum si utilizatorilor. Iata asadar de ce sa alegi Blugento ca si platforma ecommerce pentru magazinul tau.

Platforma ecommerce – Blugento.ro

1. Dispune de un numar mare de functionalitati.
Unul dintre marile avantaje ale acestei platforme este data de faptul ca dispune de cel mai mare numar de functionalitati native sau care pot fi extinse. Platforma magento are peste 10.000 de astfel de functii ceea ce o transforma fara indoiala intr-o platforma flexibila si care poate raspunde oricarei necesitati pe care o are un utilizator.

2. Magento este una dintre cele mai flexibile platforme ecommerce.
Un aspect foarte important de retinut despre aceasta platforma este faptul ca dispune de cel mai important numar de dezvoltatori. Acest lucru inseamna ca aceasta platforma este intr-o continua dezvoltare si in viitor vei putea beneficia de un numar si mai mare de functionalitati.

3. Performanta si stabilitate la preturi accesibile.
Pentru ca vorbim despre magazine online, cu siguranta avem nevoie atat de stabilitate precum si de performante pentru a putea oferi utilizatorilor nostri o experienta cat mai placuta ori de cate ori aleg sa navigheze pe site. Magento este platforma ecommerce cel mai bine cotata in intreaga lume tocmai datorita faptului ca aceasta ofera stabilitate si performanta pe care le putem obtine fara a investi sume exorbitante in acest sens.

Www.blugento.ro este o platforma ecommerce dezvoltată pe baza Magento prin care companiile isi pot comercializa online produsele rapid si usor.

Nume: Adriana
Functie: PR
Email: blugento.ro@gmail.com

platforma magazin online, platforma ecommerce