Vrei sa achizitionezi o imprimanta performanta? Server-Config are o solutie ideala pentru tine

#IT&C #Bihor Vizualizari: 57

Decizia de a achizitiona o imprimanta este una deosebit de importanta, mai ales in conditiile in care ne dorim un produs performant care sa respecte toate exigentele noastre.

Decizia de a achizitiona o imprimanta este una deosebit de importanta, mai ales in conditiile in care ne dorim un produs performant care sa respecte toate exigentele noastre. Sectorul IT este atat de bine dezvoltat incat alegerea oricarui produs electronic a devenit o reala provocare pentru fiecare dintre noi. Imprimantele moderne dispun de o serie larga de functionalitati, care mai de care mai atractive si mai utile, astfel ca de multe ori suntem tentati sa cheltuim sume destul de mari de bani pentru a avea parte de astfel de performante.

Cu toate acestea insa, trebuie totusi sa stii ca astazi ai la indemana o solutie mult mai accesibila si anume aceea de a achizitiona o imprimanta refurbished de la www.server-config.ro. Pe langa faptul ca avem posibilitatea de a intra in posesia unei imprimante performante la un pret deosebit de avantajos, alegerea unui produs refurbished aduce totodata si o serie de alte avantaje importante. Iata care sunt acestea.

Imprimante refurbished – Server-config.ro

1. Beneficiezi de minim 24 de luni garantie la intreaga gama de astfel de produse.
Indiferent ca achizitionezi o imprimanta, un server sau un calculator, cert este faptul ca la Server-Config.ro vei beneficia de o perioada de garantie de minim 24 de luni. In anumite conditii insa, aceasta poate fi extinsa pana la o perioada de 60 luni. Trebuie retinut totusi faptul ca majoritatea consumabilelor cum sunt bateriile de laptop spre exemplu beneficiaza de o garantie de 3 luni.

2. Produsele sunt in stare perfecta de functionare.
Lasand la o parte aspectul financiar al acestor produse, trebuie mentionat faptul ca produsele refurbished se regasesc intr-o stare perfecta de functionare, iar acest lucru este asigurat de catre o echipa de specialisti care supun unor teste complexe aceste componente. Cu alte cuvinte, toate aceste produse dispun de un standard calitativ inalt si ofera performante similare cu cele ale produselor noi.

3. Poti achizitiona produsele la preturi mult mai avantajaose.
Unul dintre cele mai mari avantaje ale acestor produse insa ramane faptul ca avem posibilitatea a obtine un produs de calitate la preturi avantajoase. Produsele refurbished dispun de aceeasi calitate ca si produsele originale, insa au un pret de achizitie mult mai avantajos.

Www.server-config.ro este un magazin online care pune la dispozitia dmuneavoastra o varietate de produse refurbished, de la imprimante si pana la calculatoare sau servere performante pe care le puteti achizitiona la preturi speciale.

Date de contact:
Nume: Adriana
Functie: PR
Email: serverconfig.ro@gmail.com
Telefon: 0770509776


Galerie foto:


Cuvinte cheie:
imprimante refurbished


Comunicat publicat de: SERVER CONFIG SRL (click pentru a vizualiza profilul)