Un concept unic in Europa, Pizza in forma de floare a implinit 1 an

#Divertisment #Bucuresti Vizualizari: 81

Pizza Flower a fost creata in ianuarie 2016 si reprezinta un concept unic in Europa. Pizzeria este situata in sectorul 3, fiind singurul local de pe continentul european care prepara si ofera clientilor pizza in forma de floare.

Pizza Flower a fost creata in ianuarie 2016 si reprezinta un concept unic in Europa. Pizzeria este situata in sectorul 3, fiind singurul local de pe continentul european care prepara si ofera clientilor pizza in forma de floare. Pentru a respecta conceptul, toate retetele de pizza preparate au denumiri de flori: floarea reginei (fara carne), printesa noptii (prosciuto crudo si rucola), floare  de nu-ma-uita (cu piept de pui), trifoi cu patru foi, flower power, motul curcanului, floare de cactus (mediu picanta), limba soacrei (picanta), floare carnivora (cu 4 tipuri de carne), floarea pasiunii (doar branzeturi) etc.; feliile de pizza se numesc petale, pizzeria este alintata gradinizza de pizza-flori iar pizzerul este numit Gradinar-Sef.

 

“Conceptul Pizza Flower s-a nascut din dorinta de a oferi clientilor, la livrare, o calitate a pizzei care se serveste de obicei la masa, in pizzerie sau trattoria. Ingredientele proaspete, condimentele, ierburile si uleiurile naturale se combina spectaculos mestesugind o pizza atat frumoasa, cat si gustoasa. O prima diferentiere majora o reprezinta forma produsului. Am reinventat forma pizzei, trecand de la clasica forma rotunda la inovativa forma de floare. A venit la pachet cu atributele unei flori: prospetime, arome noi, frumusete, design si simetrie. Inca de la prima degustare produsul a placut, astfel ca in primele 5 luni de la deschidere pizza-florile noastre au ajuns la 1000 de clienti. In prezent, numarul clientilor s-a dublat, lucru care ne bucura, caci unul dintre obiectivele noastre este de a crea o comunitate de oameni indragostiti de pizza in forma de floare. „, a declarat Traian Titirisca, managing director Pizza Flower.

 

Despre Pizza Flower

Deschisa pe 15 ianuarie 2016, Pizza Flower propune un produs diferit ca forma si gust. Alintata “Gradinizza de flori”, Pizza Flower isi desfasoara activitatea in Bucuresti, Sectorul 3, Calea Dudesti nr. 129.

Planurile de viitor ale companiei includ crearea unei retele Pizza Flower prin deschiderea altor doua pizzerii in Bucuresti, in sectorul 1 si sectorul 2.

In 2016, Pizza Flower s-a implicat in comunitate, sprijinind mai multe proiecte sociale: Centrul de Plasament Pinochio, gradinita sociala “Licurici”, complexul ”Pistruiatul”, campania „Brancusi e al meu” etc.

Date de contact:
Nume: Larisa Toader
Functie: PR Manager
Email: hello@pizzaflower.ro
Telefon: 0729 636 151


Galerie foto:


Cuvinte cheie:
pizza flower, pizza, floare, pizza in forma de floare,


Comunicat publicat de: Russenart Communications (click pentru a vizualiza profilul)

Alte comunicate publicate de Russenart Communications

Magazinul online pentru copii Strumful Jucaus ofera Pana la 35% reducere la colectia de imbracaminte de iarna

#Social #Cluj Vizualizari: 54
Magazinul online a fost creat in noiembrie 2016 de catre Gabriela Culea si ofera imbracaminte pentru copii intre 0 si 24 luni, jucarii educative si inteligente din lemn si fire naturale, jucarii in stil Montessori, jocuri pentru mai multe categorii de varste, accesorii pentru bebelusi, jocuri puzzle. “Proiectul Strumful Jucaus a inceput din dragostea pentru strumful nostru si nevoia de a-i asigura lucruri de calitate…

O rețetă de pizza creată pentru Postul de Paște, Floarea din ghiveci

#Social #Bucuresti Vizualizari: 110
Ingrediente pentru fiecare Floare din ghiveci 220 g. aluat • 140 g. Făină albă 00 • 1 g. Drojdie proaspătă • 175 ml. Apă filtrată • 4 g. Sare de mare Topping măsline verzi, ardei gras, oregano, dovlecei felii, mozzarella vegetală parmezan de post Mod de preparare aluat Se pune drojdia în apă călduță și se lasă la dospit 10-15 minute, la căldură formându-se o…

O reteta de pizza creata pentru Luna Femeii, Petala de primavara

#Monden #Bucuresti Vizualizari: 94
Ingrediente pentru fiecare Petala de primavara 220 g. aluat • 140 g. Faina alba 00 • 1 g. Drojdie proaspata • 175 ml. Apa filtrata • 4 g. Sare de mare Topping 1 dovlecel mic 50 g. de branza de capra 1 fir de marar 2 catei de usturoi Mod de preparare aluat Se pune drojdia in apa calduta si se lasa la dospit 10-15…

Restaurantul El Pato lanseaza campania de prezentare a pietei de vinuri, Veni, Vidi, Vinum

#Social #Bucuresti Vizualizari: 147
  In ianuarie 2017, restaurantul El Pato a initiat campania de prezentare a pietei de vinuri „Veni, Vidi, Vinum” cu scopul de a oferi iubitorilor de vinuri posibilitatea de a cunoaste vinuri de calitate recomandate de reprezentanti ai companiilor producatoare. Campania se deruleaza timp de 6 luni, in perioada ianuarie – iunie 2017, cu sprijinul partenerilor media si a producatorilor de vin. Pe durata campaniei…
Vezi profilul Russenart Communications