Trăiește experiența senzuală a cafelei de lux cu noile capsule Davidoff Café, compatibile cu espressoarele Nespresso®*

Adevărații pasionați de cafea se pot bucura acum de cea mai înaltă calitate și de răsfățul pur al Davidoff Café într-o capsulă. Pentru prima dată, brandul internațional de cafea super premium Davidoff Café a creat o gamă de capsule compatibile cu espressoarele Nespresso®*, oferindu-le cunoscătorilor ocazia de a se bucura de gustul fin al cafelei de lux.

„Prestige”, „Elegance” și „Style” sunt cele trei sortimente de capsule create de somelierul Davidoff Café numai din cele mai alese boabe de cafea din cele mai bune regiuni de cultivare din lume.

  • Davidoff Café Prestige– espresso intens.

Un espresso cu caracter puternic, aromă fină și gust catifelat.

Pentru a obține această rețetă, sunt special selecționate cele mai bune boabe de cafea Arabica din Sudul Americii completate cu boabele de cafea Robusta din India.

  • Davidoff Café Elegance– espresso fin.

Un espresso echilibrat cu gust bogat și note de alune și ciocolată neagră.

Pentru această rețetă sunt selecționate cele mai bune boabe de cafea Arabica din America Centrală și de Sud.

  • Davidoff Café Style– espresso lung.

Un espresso cu o aromă intensă de boabe prăjite completată de note lemnoase și de cereale.

Amestecul perfect al boabelor Arabica special selectate din America Centrală și de Sud dezvoltă un caracter intens și un gust bogat.

Secretul calității deosebite a capsulelor Davidoff Café constă în procesul de prăjire complex. Doar echilibrul dintre timpul și procesul de prăjire garantează cea mai bună calitate.

Fiecare sortiment de capsule este ambalat în cutii cu un design elegant, a câte 10 bucăți. Capsulele Davidoff Café se găsesc pe piață începând cu luna iunie, în lanțurile de magazine Carrefour, Kaufland și  Mega Image.
Despre Davidoff Cafe:

„Having a taste for quality is having a taste for life” este citatul definit de Zino Davidoff care însumează caracterul luxuriant și lipsit de compromisuri caracteristic întregului brand.

Lumea cafelei Davidoff Café aduce împreună sortimente unice de cea mai înaltă calitate: Rich Aroma, Fine Aroma, Espresso 57 și o dată pe an, o Ediție Limitată deosebită (cafea prăjită și măcinată, și cafea instant).

 

Pentru gama Davidoff Café, sunt alese cele mai bune boabe de cafea din cele mai bune regiuni de

cultivare a cafelei. Acestea sunt ulterior prăjite individual și mixate într-o compoziție de cafea

superioară – Grande Cuvée.
Gama Davidoff Café acoperă fiecare profil de gust al celor mai exigenți băutori de cafea.

Mai multe informații despre gama Davidoff Café găsiți pe site-ul http://www.zinodavidoff.com/coffee/products/capsules/sau pe pagina de Facebook https://www.facebook.com/ZinoDavidoffCafe.

 

*marcă înregistrată a unei companii terțe

Date de contact:
Nume: Alexandra Carabusi
Functie: Junior PR Executive
Email: alexandra.carabusi@fcb.ro
Telefon: 0733241604
Comunicat publicat de: FCB (click pentru a vizualiza profilul)

Alte comunicate publicate de FCB

NIVEA demarează cea de-a doua etapă a proiectului educațional #LikeYourself

  Sesiunile au fost ilustrate cu materiale video, imagini sugestive și scheme atractive astfel încât elevele să parcurgă ușor informația și să rețină sfaturi utile. Pe parcursul întâlnirilor, adolescentele au pus întrebări, au interacționat cu echipa NIVEA și au aflat mai multe informații despre tenul lor din aplicația de mobil #LikeYourself, disponibilă pentru iOS și Android. Aceasta a fost creată special pentru ele, cu informații…

În luna dedicată femeii, IT’S OK TO BE A MODERN CLASSIC

Dacă frumoasa actriţă Briggite Bardot ne poate fi un exemplu pentru stilul său elegant, dar totodată simplu, iar Audrey Hepburn ne poate fi model de frumuseţe şi eleganţă deopotrivă, Marilyn Monroe ne poate inspira, la polul opus, cu senzualitatea şi feminitatea caracteristică, ambele reflectate în ţinutele sale provocatoare, care au cucerit prin încredere şi strălucire. Pe parcursul lunii martie, femeile care iubesc să se exprime…

Simte cea mai delicata imbratisare cu noua spuma de dus de la NIVEA. Transforma experienta dusului intr-un moment de rasfat suprem!

#Monden #Bucuresti Vizualizari: 142
Pentru aceste momente de rasfat, noua spuma de dus de la NIVEA iti ofera cea mai delicata imbratisare si cea mai fina ingrijire de pana acum. Prin textura bogata, aceasta iti va rasfata corpul si simturile, transformand momentul dusului intr-o experienta senzoriala minunata, pe care ai vrea sa o repeti continuu. Spuma luxurianta se intinde delicat pe piele, hidratand-o in profunzime, lasand-o matasoasa si usor…

NIVEA demarează cea de-a doua etapă a proiectului educațional #LikeYourself

#Cultura / Educatie #Bucuresti Vizualizari: 133
Sesiunile au fost ilustrate cu materiale video, imagini sugestive și scheme atractive astfel încât elevele să parcurgă ușor informația și să rețină sfaturi utile. Pe parcursul întâlnirilor, adolescentele au pus întrebări, au interacționat cu echipa NIVEA și au aflat mai multe informații despre tenul lor din aplicația de mobil #LikeYourself, disponibilă pentru  iOS și Android. Aceasta a fost creată special pentru ele, cu informații despre…
Vezi profilul FCB