Tabla neagra striata si rezistenta la intemperii

#Constructii #Bucuresti Vizualizari: 98

Tabla neagra striata este un tip de material metalic cu o utilizare foarte specifica. Fiind foarte robusta, creata special ca sa reziste la intemperii, tabla neagra striata este destinata uzului in realizarea scarilor si cailor de acces, cu precadere in zone in care exista un real pericol de alunecare, pe care il poate preveni multumita texturii speciale, proeminente, pe care o are.

Detalii tehnice pentru tabla neagra striata

Tabla neagra striata este des utilizata in proiectele exterioare sau in zone intens circulate, intrucat durabilitatea sa este un factor important in alegerea utilizarii sale. Descrierea fizica a materialului poate fi facuta succint, vorbind despre modelul geometric proeminent pe care il are pe una dintre fete, distribuit uniform, in timp ce fata cealalta este perfect neteda.

tabla neagra striata

Materialul se utilizeaza cu partea striata in sus, tocmai pentru a oferi beneficiile pentru care este apreciat, partea neteda fiind lasata sa ia contact cu suprafata de aplicare. Latimea striatiilor regasite pe fata superioara a unei fasii de tabla neagra striata poate varia de la 1 mm la 2, alegerea fiind facuta in functie de necesitati: cu cat striatiile sunt mai mari, cu atat eficienta materialului este mai mare.

Materialul de baza din care este confectionata tabla neagra striata este otelul, ceea ce isi confera acesteia o rezistenta cu atat mai sporita.

Cateva domenii de utilizare pentru tabla neagra striata

Posibilitatile de folosire a acestui material metalic variaza, de la proiecte simple, folositoare in viata de zi cu zi – scari, zone de circulatie intensa etc. – si pana la utilizari in domenii ale industriei, precum constructiile de automobile sau nave si chiar constructii industriale.

Un lucru mai putin cunoscut despre tabla neagra striata este ca aceasta este des folosita in construirea masinilor de pompieri sau a ambulantelor, proprietatile sale antiderapante fiind de mare valoare pentru acest tip de autovehicule si interventiile sigure si rapide pe care acestea trebuie se la faca.

Ce beneficii ofera tabla neagra striata atunci cand este utilizata?

Dincolo de motivele evidente in favoarea utilizarii acestui material, exista cateva atribute cheie pe care tabla neagra striata le are, ce fac din aceasta optiunea cea mai buna pentru proiectele la care se preteaza.

Vorbim asadar despre o foarte buna capacitate la uzura, astfel ca achizitionarea unui astfel de material este o investitie pe termen lung, o suprafata ce serveste ca zona de auto-drenaj, asadar tabla neagra striata nu retine apa pe suprafata sa, precum si deja mentionata rezistenta la alunecare.

Duritatea materialului din care este realizata tabla neagra striata este un alt element in favoarea sa, intrucat pe langa rezistenta in timp, nu exista riscul ca aceasta sa cedeze sub forte mari.

Astfel, tabla neagra striata ramane o varianta ce trebuie luata in calcul in cadrul oricarui proiect de constructie care ar putea necesita protectie speciala impotriva intemperiilor. Mai multe detalii despre aceasta pot fi oferite chiar de catre comerciantii avizati, cum este cazul magazinului online de materiale de constructii, care pe pagina special destinata materialului – http://mesterumanole.ro/metalurgice/tabla/tabla-neagra-striata – ofera informatiile necesare achizitionarii, precum si deschiderea catre conversatie prin intermediul site-ului, cu acei cumparatori care au nevoie de indrumari sau lamuriri in procesul realizarii comenzii.

Sprijinul acestor specialisti este important, cu atat mai mult cu cat proiectele de constructie trebuie sa fie realizate pentru durate cat mai mari de timp si din materiale de cea mai buna calitate.

Date de contact:
Nume: Mesteru Manole
Functie: Mesteru Manole
Email: office@mesterumanole.ro
Telefon: 0741 238 406


Galerie foto:


Cuvinte cheie:
tabla neagra striata


Comunicat publicat de: Suits Advertising (click pentru a vizualiza profilul)

Alte comunicate publicate de Suits Advertising

Ce inseamna si la ce folosesc niste cursuri de marketing online?

Orice companie care nu se afla in online, nu exista, iar pentru acesta, cine se ocupa de acel business trebuie sa faca niste cursuri de marketing online pentru a invata lucrurile de actualitate. Este o afirmatie dura, insa este cat se poate de reala intr-o lume in care mediul online a devenit din ce in ce mai cuprinzator, in special in zona promovarii si a…

Procesul de recuperare date HDD si siguranta oferita de un backup date

#IT&C #Bucuresti Vizualizari: 53
Necesitatea procesului de recuperare date HDD este un aspect ce nu are nevoie de niciun fel de motivare. Atat in domeniul privat, cat si in cel public, fie care vorbim de companii sau persoane fizice, pierderea de date are loc foarte des, in special din cauza absentei unui backup date. Este, desigur, un obicei pe care foarte putini oameni il au, cu atat mai mult…

Utilizand sporturi led va veti bucura de o serie de beneficii importante

Dupa cum spune si titlul daca alegeti sa utilizati sporturi led pentru a va ilumina diverse spatii, va veti bucura de o serie de beneficii pe care acestea le ofera. Noua tehnologie cu led pe care o utilizeaza si spoturile led, are o serie de calitati foarte importante din mai multe puncte de vedere. Cateva lucruri despre aceste sporturi led Spoturile led sunt una dintre…

Casa de expeditii detine un rol extrem de important in comert

#Transporturi #Bucuresti Vizualizari: 90
Dupa cum spune si titlul o casa de expeditii detine o parte extrem de importanta in domeniul comertului si in special in activitatile de transport. Casa de expeditii este practic intermediarul pentru livrarea marfurilor si buna desfasurarea a comertului. Practic, aceasta are rol de a gestiona in cel mai bun mod atat cererile, cat si ofertele cu privire la marfuri astfel incat aceasta va oferi…

Doriti sa utilizati panouri led? Aflati mai jos care sunt avantajele!

Un sistem de iluminat realizat din panouri led reprezinta o tehnologie destul de recent aparuta pe piata de la noi, dar care a inceput sa castige din ce in ce mai multa popularitate odata cu trecerea timpului. Panourile led pot fi folosite atat acasa, cat si in spatii publice, deoarece acestea ofera o serie de avantaje demne de luat in calcul. Panourile led sunt foarte…
Vezi profilul Suits Advertising