Simte cea mai delicata imbratisare cu noua spuma de dus de la NIVEA. Transforma experienta dusului intr-un moment de rasfat suprem!

#Monden #Bucuresti Vizualizari: 63

In ziua de azi, am devenit adevarate acrobate ale vietii moderne, care executa cu succes exercitii de echilibristica in familie, la locul de munca, in gasca de prieteni sau in alte activitati personale. In schimb, momentele simple de relaxare, placere si rasfat sunt din ce in ce mai putine, din cauza lipsei de timp sau a altor preocupari. Am ajuns sa fim mereu in cautarea acelor clipe doar ale noastre, in care sa ne alintam, sa ne destindem si sa ne incarcam cu energie pozitiva pentru urmatoarele provocari.

Pentru aceste momente de rasfat, noua spuma de dus de la NIVEA iti ofera cea mai delicata imbratisare si cea mai fina ingrijire de pana acum. Prin textura bogata, aceasta iti va rasfata corpul si simturile, transformand momentul dusului intr-o experienta senzoriala minunata, pe care ai vrea sa o repeti continuu. Spuma luxurianta se intinde delicat pe piele, hidratand-o in profunzime, lasand-o matasoasa si usor parfumata.

Pentru o experienta senzoriala completa, descopera formula perfecta pentru tine din cele trei variante de spuma de dus: Creme Care, formula de ingrijire hidratanta cu uleiuri esentiale NIVEA, Creme Soft, o formula racoritoare cu ulei de migdale, Creme Smooth, spuma cu extract de matase, miros floral, care te vor duce cu gandul la vacanţa.

Spuma de dus de la NIVEA aduce atingerea matasoasa in ingrijirea sub duş, fiind usor de utilizat si transportat. Poate fi folosita atat in sezonul rece, cat si in sezonul cald. Inainte de utilizare, agita tubul si apasa butonul care va declansa spuma consistenta si parfumul delicat. Un recipient cu spuma dureaza cat un gel de dus de 500 ml, iar o cantitate de dimensiunea unei piersici este suficienta pentru a-ti invalui corpul in spuma luxurianta.

Aplica spuma pe piele si transforma experienta dusului intr-un moment de rasfat suprem!
Preţ recomandat:

NIVEA Spuma de dus Creme Care: 12,99 lei
NIVEA Spuma de dus Creme Soft: 12,99 lei
NIVEA Spuma de dus Creme Smooth: 12,99 lei
Despre NIVEA:

NIVEA este cea mai de incredere marca de ingrijire a pielii, la nivel mondial*. Cu o istorie de peste 100 de ani, NIVEA reprezinta expresia inovaţiei şi calitaţii superioare in sfera produselor destinate ingrijirii pielii, fiind unul dintre cele mai mari şi mai importante branduri globale. Manifestand mereu grija pentru oameni, NIVEA a ajuns sa fie, de-a lungul timpului, mai mult decat o marca de ingrijire personala, devenind parte din familie.

*Sursa: Euromonitor International Limited, NIVEA ca nume global de brand in categoriile: Ingrijirea Corpului, Ingrijirea Feţei şi Ingrijirea Mainilor; in ceea ce priveşte valoarea de vanzare cu amanuntul, in 2012.

Date de contact:
Nume: Teodora Ieseanu
Functie: PR Executive
Email: teodora.ieseanu
Comunicat publicat de: FCB (click pentru a vizualiza profilul)

Alte comunicate publicate de FCB

În luna dedicată femeii, IT’S OK TO BE A MODERN CLASSIC

Dacă frumoasa actriţă Briggite Bardot ne poate fi un exemplu pentru stilul său elegant, dar totodată simplu, iar Audrey Hepburn ne poate fi model de frumuseţe şi eleganţă deopotrivă, Marilyn Monroe ne poate inspira, la polul opus, cu senzualitatea şi feminitatea caracteristică, ambele reflectate în ţinutele sale provocatoare, care au cucerit prin încredere şi strălucire. Pe parcursul lunii martie, femeile care iubesc să se exprime…

NIVEA demarează cea de-a doua etapă a proiectului educațional #LikeYourself

Sesiunile au fost ilustrate cu materiale video, imagini sugestive și scheme atractive astfel încât elevele să parcurgă ușor informația și să rețină sfaturi utile. Pe parcursul întâlnirilor, adolescentele au pus întrebări, au interacționat cu echipa NIVEA și au aflat mai multe informații despre tenul lor din aplicația de mobil #LikeYourself, disponibilă pentru  iOS și Android. Aceasta a fost creată special pentru ele, cu informații despre…
Vezi profilul FCB