Sesiuni de călcat eficiente și grijă pentru țesături cu stația de călcat Tefal Pro Express Care

Nu-i așa că și tu simți că parcă timpul se comprimă? De cele mai multe ori, preferi să calci doar ce folosești a doua zi, trezindu-te în weekend că momentele pe care doreai să le petreci cu cei dragi, dispar pur și simplu… sub muntele de rufe necălcate! Uită de grija lor! Ca de fiecare dată poți conta pe Tefal! Sau mai exact, pe noua stație de călcat Tefal Pro Express Care, pentru rezultate perfecte şi grijă deosebită pentru ţesături în fiecare zi.

Ții totul sub control cu tehnologiile exclusive Smart Technology™ și Protect System!
Tefal Pro Express Care este staţia de călcat cu boiler de înaltă presiune care are grijă de hainele tale. Cu Pro Express Care poți ajusta aburul și temperatura în funcție de tipul de țesătură, datorită Smart Technology™ – combinația optimă de temperatură și abur, adaptate automat pentru fiecare tip de material, printr-o simplă atingere.
În plus, tehnologia exclusivă Protect System, transformă în abur picăturile de apă ce rămân în fier, prevenind astfel scurgerea acestora şi formarea petelor pe haine.
Aburul de înaltă presiune eliberat, de până la 7.2 bari și jetul puternic de până la 500 g/min, oferă performanțe excelente și îndepărtează rapid cutele, chiar și în cazul materialelor groase. Aburul pătrunde adânc în ţesătură, dăruindu-ți experiența inegalabilă a unei sesiuni de călcat extrem de rapide, dar mai ales fără efort! Rezervorul de apă detașabil de 1.6l se reumple ușor, astfel că tu poți călca fără întreruperi, pentru mai mult timp!
Talpa Gliss/Glide Protect Autoclean cu vârf de precizie oferă acces ușor în zonele dificile
Inovație revoluționară Tefal, talpa Gliss/Glide Protect Autoclean asigură difuzia optimă a aburului. Datorită acesteia, stația de călcat alunecă perfect pe țesătură, în orice direcție.
În plus, talpa Gliss/Glide Protect Autoclean se bucură de o rezistență ridicată împotriva zgârieturilor și opțiunea de autocurățare îți garantează întreținerea ușoară a aparatului.
Iar dacă moda a readus în garderobă cutele și pliseurile, vârful ascuțit al stației de călcat Tefal Pro Express Care îți oferă acces ușor în zonele dificile. Prin jetul de abur vertical, perfect pentru materialele delicate, eliminarea cutelor de pe perdele sau haine devine acum posibilă.

Colector anticalcar, pentru performanța constantă a aburului mai mult timp
Colectorul anticalcar de la Pro Express Care colectează şi îndepărtează chiar şi cele mai fine particule de calcar din boiler, asigurând performanța constantă şi durabilă a aburului și prelungind astfel durata de viaţă a aparatului.
În plus, funcția Eco are rolul de a micșora cu 20% nivelul de consum al energiei, comparativ cu consumul în poziția maximă a aburului. Stația de călcat are și un sistem de blocare, ce asigură transportarea ei cu ușurință și evită accidentele ce pot apărea în manevrarea aparatului, în timp ce baza triunghiulară îi conferă stabilitate.
Spune “Adio!” coșmarului rufelor necălcate, cutelor, sau petelor de pe haine! Cu Tefal Pro Express Care, te bucuri acum de sesiuni de călcat inteligente, rapide și eficiente. Și de mai mult timp pentru tine și cei dragi!

Despre Tefal®:
Tefal, ingeniozitate acasă
De peste 60 de ani, Tefal vine în întâmpinarea consumatorilor cu produse ingenioase care oferă un gătit echilibrat și sănătos, cu rezultate garantate. De la vase de gătit la aparate electrice și de călcat, Tefal oferă soluții inovatoare, conviviale, care oferă plăcerea de a le utiliza în fiecare zi.
Pentru mai multe informații, vă rugăm să vizitați www.tefal.ro.

Galerie foto:


Cuvinte cheie:
Tefal Pro Express Care, Statii de calcat Tefal


Comunicat publicat de: Pure Media Solutions (click pentru a vizualiza profilul)

Alte comunicate publicate de Pure Media Solutions

Pancake Tour by Tefal, cel mai delicios turneu al primăverii

Iubești iremediabil clătitele, dar parcă nu vrei tot timpul să le prepari acasă! Ei bine, s-a făcut: te invităm în oraș și îți propunem un meniu inedit ce se poate transforma într-un maraton culinar alături de prietenii tăi. Provocarea este lansată de Tefal împreună cu zece restaurante partenere, unde chef-ii vor prepara, cu măiestrie și imaginație, rețete unice, combinații de arome și ingrediente rafinate. Turneul…

Rowenta Instant Soft Compact – Cadoul perfect în luna dedicată femeilor

Instant Soft Compact este un produs eficient în îndepărtarea semi-permanentă a părului, bazat pe o tehnologie inovatoare și sigură numită IPL (lumina intens pulsată). Utilizată de profesioniști, avantajul principal al tehnologiei IPL în comparație cu metodele de epilare tradiționale este că aceasta nu este dureroasă. În plus, oferă o siguranță perfectă utilizatorului, este extrem de igienică, iar rezultatele sunt vizibile încă de la prima sesiune.…

Noul catalog Brico Dépôt aduce primăvara în casa ta

Noul catalog Brico Dépôt vine exact la timpul potrivit. Știm cât este de important pentru tine căminul tău, astfel că, la Brico Dépôt, în perioada 11.03.2017 – 6.04 2017, găsești o gamă variată de produse outdoor și indoor. Special concepute pentru grădina și locuința ta. După o iarnă grea, plină de ploaie și viscol, #incepecevanou. Știai că primăvara este o perioadă excelentă pentru plantat pomi…

Trei ani garanție extinsă la aspiratoarele ultraperformante de la Rowenta

Tot ce trebuie să faci este să înregistrezi aspiratorul achiziționat în perioada 1 martie – 30 iunie 2017 pe www.garantieextinsa.rowenta.ro și beneficiezi de garanția extinsă de 3 ani! Simplu, la un click distanță. Silence Force Multicyclonic este singurul aspirator care combină performanța extremă cu o putere constantă de aspirare și un nivel de silențiozitate de neegalat. Este exact ce ai nevoie în sezonul primăvăratic pentru…

Fabrica de Clătite by Tefal, al treilea an de premii inedite și gusturi rafinate

Să fii trezit de un zâmbet, o mângâiere, de aroma cafelei și a clătitelor pregătite special pentru tine, oare nu este acesta răsfățul suprem?! Cu dulceață, fructe proaspete sau cu sos de vin, clătitele sunt întotdeauna modul ideal pentru a începe ziua. Iar Tefal te ajută să le obții rapid și fără efort! Câștigă premii pe oră și un circuit Sweet Gourmet în campania națională…
Vezi profilul Pure Media Solutions