Servicii de rent a car profesioniste pentru oameni care stiu ce vor

#Transporturi #Iasi Vizualizari: 82

Deplasarea in diferite locuri ale orasului poate reprezenta o corvoada, mai ales pe timp de vara, acolo unde temperaturile pot ajunge chiar si la 45 grade celsius si pe buna dreptate.
Insa exceptie nu fac nici lunile acestea, acolo unde temperatura oscileaza, iar mijlocul de transport nu corespunde mereu cu programul nostru asa ca ar trebui sa luam atitudine.

Fie ca avem o familie numeroasa, cu multi copii si multi membri, fie ca am venit in interes de afaceri in orasul Iasi, fie ca am venit din voiaj si dorim o calatorie rapida, un serviciu de inchirieri masini Iasi este solutia.
Acest serviciu de inchirieri, accesand mediul online ne putem convinge ca ne poate surprinde in cel mai bun mod, atat din punct de vedere financiar, cat si din punct de vedere al clauzelor contractuale.
Spre exemplu, daca dispunem de carnet de sofer si suntem majori, putem beneficia de o masina de clasa superioara, marci precum Volkswagen, Peugeot, Renault, Ford nelipsind din gama acestor servicii de rent a car Iasi.
Mai mult, putem beneficia de oferte speciale in aceasta perioada a anului si cu cat inchiriem masina pe o durata mai mare, cu atat vom avea preturi mai scazute.
Insa facilitatile nu se opresc aici, iar masina se poate inchiria chiar din imprejurimile aeroportului si puteti benefica chiar si de sofer personal, rezervare la diferite hoteluri, scaune auto pentru copii, sisteme de navigatie, iar daca a-ti mai apelat la aceste servicii, managerii va vor pune la dispozitie discounturi de pana la 15-20% pentru clientii fideli.
Garantia nu trebuie sa reprezinte o problema pentru dumneavoastra daca sunteti un sofer disciplinat, deoarece aceasta va fi returnata in timp util in contul dumneavoastra odata ce a-ti returnat masina in starea in care a fost primita.
Indiferent de treburile si activitatile pe care le aveti o masina de calitate cu siguranta aduce un plus de confort in peisaj, dar si rapiditate in executie, lucru pe care cu toti ni-l dorim in acest secol 21 unde tehnologia primeaza.
Nu ar trebui sa stam pe ganduri, mai ales ca exista oferte la tot pasul, iar reducerile la inchirierile masinilor pot fi chiar si de 10 euro/zi.
Daca o masina o gaseam poate anul trecut pe vremea aceasta la 30 euro/zi acum o putem gasi chiar si la 20 euro/zi, lucru care cu siguranta este in avantajul nostru, mai ales daca suntem pasionati de sofat asa ca nu trebuie sa mai stam pe ganduri!

Date de contact:
Nume: Daniel Iorgu
Functie: manager comunicare
Email: office@rocadia.com
Telefon: 0735118829
Cuvinte cheie:
inchirieri auto iasi, rent a car iasi


Comunicat publicat de: Agentia Rocadia (click pentru a vizualiza profilul)

Alte comunicate publicate de Agentia Rocadia

Fonic Events, in pasi de dans pentru cel mai important eveniment din viata

#Divertisment #Bucuresti Vizualizari: 91
Muzica este unul dintre detaliile importante care transforma petrecerea de nunta, care aduce bucurie invitatilor si care ofera atmosfera inedita specifica acestui eveniment. Alegerea band-ului care se ocupa cu distrarea invitatilor nu este un lucru tocmai usor, pentru ca muzica si melodiile interpretate trebuie sa ii multumeasca pe toti participantii. Ce trebuie sa nu ii lipseasca formatiei de nunta Band-ul pe care il alegi trebuie…

Care este secretul cuplurilor care rezista in timp

#Sanatate #Bucuresti Vizualizari: 83
De ce sa nu ducem lucrurile la nivelul urmator si sa inovam ceva in peisaj? Cuplurile indraznete, care nu stiu ce sunt alea inhibitii cu siguranta stiu ca au nevoie de un suflu nou, asa ca trebuie sa ne lase sa aducem cateva indicii in decor. Contactarea unui magazin sex shop de calitate poate fi aceea escapada de care toate cuplurile au nevoie de la…

Servicii de rent car pe placul tuturor cetatenilor intr-un oras de top

#Transporturi #Iasi Vizualizari: 88
Fie ca venim cu trenul, fie ca aterizam cu avionul, fie ca avem programata o anume activitate pe parcursul a mai multe zile trebuie sa stim ca avem oferte de transport la tot pasul, insa nimic nu se compara cu un serviciu de inchirieri auto Iasi, capabil sa ne scoata din bucluc ori de cate ori este nevoie. Sa facem un exercitiu de imaginatie si…

Fotografii de colectie pentru persoane de colectie

Sa ne imaginam doar ca acest oras este plin de cultura, imaginatie, fantezie si lucruri de neuitat, iar fie ca doriti fotografia in natura, fie intr-un studio profesionist, un fotograf bun va putea face fata oricarei provocari indiferent de ipostaza. Insa, vine si acel moment, pe care modelele de pretutindeni vor sa il capteze, ce tine de mister, erotism, cromatica si alte detalii importante si…

Atentia se opreste astazi la seturile de protectie auto pentru interior

De cele mai multe ori, barbatii sunt cei pasionati de masini si acorda o mare atentie intretinerii sale, in timp ce femeile sunt mult mai atente la aspecte precum culoare sau model decat tehnica. Insa ceea ce este de precizat este faptul ca intre sezoane, se schimba foarte mult datele problemei, astfel conducatorii auto trebuie sa faca niste ajustari incat sa se adapteze la noile…
Vezi profilul Agentia Rocadia