SEO in 2017 pentru Google

#Arhitectura / Design #Iasi Vizualizari: 226

Probabil ca, la fel ca si in anii anteriori, si in 2017 trebuie sa ne asteptam la noutati in ceea ce priveste modalitatile de implementare a campaniilor de servicii seo.

Probabil ca, la fel ca si in anii anteriori, si in 2017 trebuie sa ne asteptam la noutati in ceea ce priveste modalitatile de implementare a campaniilor de servicii seo. Daca avem noroc, poate vor fi doar update-uri ale schimbarilor mai vechi, avand in vedere ca deja Google a impus o anume linie in domeniu. Oricum, sunt inca multi care nu si-au revenit pe deplin in urma socurilor din anii trecuti, provocate de implementarea Panda, Penguinn si Hummingbird. Unii nici macar nu au mai incercat, renuntand de tot.
De acord, este un domeniu care te tine in alerta 24/7, dar, la fel de acord sunt si cu faptul ca situatia anterioara nu mai putea continua. Mi se parea absolut aiurea ca website-uri fara substanta sa ajunga pe primele pozitii, in timp ce site-urile cu adevarat importante nu mai incapeau. Faptul ca un site este ticsit de backlink-uri si cuvinte cheie nu inseamna nimic pentru user. Si sincer, se ajunsese la un stil de prezentare al website-urilor absolut revoltator, bine vazut numai de catre motoarele de cautare.
Cu siguranta v-ati aflat macar o data in situatia de a cauta o informatie si nu ati reusit sa gasiti ce va interesa intre site-urile de pe primele pozitii. Nu o data, a trebuit sa caut mai multe pagini pana am gasit ce-mi trebuia, tocmai fiindca primele website-uri listate in Google erau facute numai pentru a fi in fata. Nu zic ca asta nu aducea bani in majoritatea cazurilor. Dar totusi, cred ca se ajunsese la o alterare a unui rol important al internetului, acela de a populariza informatii valoroase. In fine, eu personal, ma bucur ca acum se tinde spre valorizarea calitatii findca ma saturasem de rebuturi.
Sa vedem deci, trei dintre principalele directii spre care se indreapta seo in anul 2017.
In primul rand, grija maxima la continut! Acum cateva zile, tocmai am discutat cu cineva care avea un website foarte atractiv ca si design, cu o multime de imagini de calitate, insa foarte sarac in text. Si, pornind de la intrebarile lui, am incercat sa-i explic de ce website-ul sau nu va ajunge niciodata pe primele pozitii in forma in care se prezenta la momentul respectiv. Imaginile nu pot fi parcurse de spideri, continutul lor putand fi facut cunoscut numai prin intermediul descrierilor cuprinse in alt-uri. Insa, in cazul in care nu exista deloc text pe pagina respectiva, mai ales daca e cazul paginii de index, situatia nu e buna deloc, fiindca crawler-ii nu gasesc informatie pe care sa o afiseze pentru useri. Deci, continut cat de mult si atentie sa nu fie duplicat! Adica, evitati sa faceti Copy/Paste! Chiar daca preluati informatii de pe alte website-uri, prelucrati-le in asa fel incat textul sa fie diferit de cel original.
O a doua directie importanta in optimizarea pentru motoarele de cautare este cea referitoare la social media marketing. Foarte importanta este prezenta in mediile de socializare, mai ales dupa ascensiunea fulminanta a facebook, twitter, youtube, s.a.m.d. Retelele de socializare se dovedesc a fi un mediu extrem de propice de promovare, cu costuri dintre cele mai avantajoase.
Un alt aspect pe care doresc sa-l subliniez este legat de vizibilitatea pe dispositive mobile. Avand in vedere ca toata lumea foloseste in zilele noastre IPhone, Smartphone, tablete, etc, este foarte important ca un website sa fie vizibil cat mai bine si de pe astfel de dispozitive. Formatul HTML 5 permite dimensionarea pentru o vizibilitate optima pe aceste dispozitive.

Date de contact:
Nume: Zetu Viorel
Functie: Administrator
Email: contact@inseo.ro
Telefon: 0332462132


Galerie foto:


Cuvinte cheie:
servicii seo, optimizare seo, optimizare site


Comunicat publicat de: PFA Ticuleanu Alexandru (click pentru a vizualiza profilul)

Alte comunicate publicate de PFA Ticuleanu Alexandru

Q test SA si protectia muncii

#Resurse Umane #Bucuresti Vizualizari: 114
Exista anumite reglementari legislative in privinta SSM, pe care orice agent economic trebuie sa le respecte; HG 1425/2006, privind Normele Metodologice de aplicare ale legii 319/2006, Legea sanatatii si securitatii in munca, specifica in mod clar care sunt acestea, in legatura cu protectia muncii. Agentii economici au doua modalitati de aplicare a acestor prevederi in mod corect. O prima cale ar fi angajarea unei persoane,…

Bijuterii pietre semipretioase de la Belladonna

#Afaceri / Comert Online #Cluj Vizualizari: 115
Piata de vanzari bijuterii online se dezvolta din ce in ce mai mult in ultima perioada, pe masura ce o parte insemnata din business-uri migreaza spre aceasta forma de comercializare. Multe concepte deosebite, pe care clientul le poate studia in voie, in fotografiile de prezentare, se succed pe paginile website-urilor specific, incantand privirea. Accesorizarea tinutelor nu este un moft, mai ales in anumite ocazii, profesionale…

Certificat energetic o necesitate

La vanzarea unui imobil se intocmeste certificatul de performanta energetica in conformitate cu legile din Romania in vigoare, nu se mai poate vinde un imobil fara a avea acest document, adica certificat energetic. Chiar daca vorbim despre inchiriere sau vanzare-cumparare, persoana care detine imobilul este obligat sa aiba acest document, iar in acest fel imobilul este incadrat intr-o categorie de performanta energetica. Noi va putem…

Piata de call center in Romania o oportunitate foarte mare

Ce reprezinta call center-ul la noi? Avem o piata activa in domeniu operator call center in Romania in special Bucuresti cu un potential urias de crestere de la an la an. Acest lucru este influentat, in primul rand, de maturizarea pietei, atat cererea cat si oferta. In legatura cu cererea in zona Bucuresti-ului sunt foarte multe companii care au inteles ca trebuie sa externalizeze serviciile…
Vezi profilul PFA Ticuleanu Alexandru