S-a lansat un nou site cu statistici despre scolile de soferi

#Auto / Moto #Bucuresti Vizualizari: 54

Scoaladesoferi.odat.ro este un site de informare corecta si statistica, dedicat atat viitorilor soferi cat si scolilor de soferi care pot demonstra profesionalism, seriozitate si capacitatea de a oferi pregatire de performanta. Principala idee care este la baza acestui proiect este aceea de a prezenta si oferi statistici complete si relevante pentru anul 2014 in baza carora doritorii de permis auto sa poata alege cele mai competente scoli de soferi din zona in care se afla.

Scoaladesoferi.odat.ro prezinta un domeniu de informatii de maxima relevanta intr-un format simplu si usor de folosit care pune la dispozitia doritorilor de carnet auto toate datele utile care tin de: numarul de scoli de soferi si instructori auto existenti intr-un judet, procente de promovabilitate, numar de cursanti, etc…

ScoalaDeSoferi.Odat.ro pune accent pe importanta informatilor concrete si corecte

Multe informatii prezentate de scolile de soferi nu sunt intotdeauna corecte cu referire la analiza statistica a performantelor, aceste informatii fiind de multe ori invechite, nesincere sau chiar inventate.

Scoaladesoferi.odat.ro creeaza liste de statistici ce privesc rata de promovabilitate numarul de cursanti si performanta institutiilor de scolarizare auto complet transparente, relevante si corecte.

Site-ul are un design si layout simplu usor de folosit pentru o navigare cat mai intuitiva, accesibila si verificare rapida de informatii necesare cum ar fi: numarul de scoli si instructori disponibili in judet, cursuri si durata minima de parcurgere a mediului de invatare, nivelul de competitie pentru fiecare instructor.

Toate aceste detalii si informatii sunt actualizate pentru a prezenta situatia reala din momentul prezent, provin din surse oficiale si au in vedere o indrumare cat mai buna a cursantilor in a alege scoli de obtinere a carnetului de soferi cu adevarat performante pentru maximalizarea sanselor de promovare a examenului auto.

Toate statisticile care se gasesc pe site-ul Scoaladesoferi.odat.ro sunt obtinute cu sprijinul drpciv.ro si sunt prezentate sub forma de tabel, statistici, harti sau articole simple si concise, usor de urmarit pentru a oferi utilizatorilor acces cat mai rapid la informatii.

In partea dreapta a ecranului, viitori cursanti au la dispozitie o lista cu clasificarea pe judete a celor mai bune 3 scoli in functie de procentajul de promovabilitate din fiecare zona a tarii sau cele mai slabe rezultate la nivel national.

Fiecare scoala este prezentata printr-o descriere pe scurt impreuna cu date informative de contact si date relevante pentru cei interesati in obtinerea unei anumite categorii de permis auto.

Scoaladesoferi.odat.ro are ca principal obiectiv punerea la dispozitia utilizatorilor de informatii complete, verificate si preluate din surse oficiale. Site-ul ia in calcul toate scolile de obtinere a permisului auto, toate PFA-urile si toti instructorii autorizati si competenti sub formatul unor tabele si statistici pe anul 2014 unice in mediul online, utile pentru o indrumare cat mai buna a viitorilor cursanti catre scolile de soferi de top.

Date de contact:
Nume: Antonio
Functie: Administrator
Email: tony_antony2005@yahoo.com
Telefon: 0744628824
Cuvinte cheie:
scoala de soferi


Comunicat publicat de: Pro Intersoft 2010 (click pentru a vizualiza profilul)

Alte comunicate publicate de Pro Intersoft 2010

Campania DexOnline.net "Salvati Limba Romana" vine in ajutorul webmasterilor

DexOnline.net lanseaza o noua campanie cu scopul de a educa si culturaliza vorbitorii de Romania din mediul online. ‘’Salvati Limba Romana’’ incurajeaza webmasterii sa se implice activ in promovarea unei limbi romane vorbite si scrise corect. Cu ajutorul widget-ul DexOnline.net webmasterii pot afisa dictionarul limbii romane pe propriul site Widget-ul lansat de DexOnline.net poate fi preluat de catre webmasteri si aplicat pe orice site oferind…

SCIM 400 a fost lansat luna aceasta si pentru spitale

#Administratie Publica #Brasov Vizualizari: 108
Incepand cu anul 2013, UltraVision, companie detinatoare a ControlInternManagerial.ro a lansat cele trei versiuni SCIM 400, incheind cu varianta pentru spitale, disponibila pentru download din luna martie 2014. Dupa succesul inregistrat cu varianta originala a soft-ului dedicat institutiilor bugetare ce nu cad sub o legislatie specifica, compania s-a concentrat pe lansarea a doua versiuni speciale, SCIM 400 pentru scoli, disponibil de la sfarsitul anului 2013…

Agentia imobiliara Unic Star si-a lansat site-ul online

#Imobiliar #Brasov Vizualizari: 112
Agentia imobiliara Unic Star cu sediul in Rasnov a lansat site-ul de prezentare a ofertelor Unic-Star.ro cu scopul de a-si extinde si promova activitatea in mediul online. Agentia, cu aproape un deceniu de experienta in domeniul tranzactiilor imobiliare specifice zonei turistice din Valea Prahovei si imediata apropiere a orasului Brasov, isi prezinta cu ajutorul noului domeniu online varietatea bogata de oferte de toate tipurile tuturor…

Aspecte de care trebuie sa se tina cont in bucatarie

#IT&C #Bucuresti Vizualizari: 104
Electrocasnicele reprezinta aparatura esentiala din casa fiecaruia si mai exact din bucataria fiecarei persoane. Acestea sunt impartite in electrocasnice mici si electrocasnice mari. Un prieten de incredere in bucatarie Daca se vorbeste de electrocasnice mici, cum ar mixerul, se poate realiza o statistica a evolutiei acestui aparat. De-a lungul timpului s-a trecut de la mixatul manual, fara ustensile, la mixerul automat, iar apoi la mixerul…

Cursuri de dans particulare in Bucuresti

#Sport #Bucuresti Vizualizari: 139
Este dansul una dintre pasiunile tale? Îți dorești să înveți această artă într-un ambient plăcut dar și într-o perioadă redusă de timp? În cadrul cursurilor noastre vei putea aprofunda tehnici de bază, dar și cunoștiințe muzicale sau coregrafice. Artă dar și educație, dansul a constituit încă din Antichitate o modalitate de eliberare a psihicului, de exprimare a emoțiilor și a gândurilor, dar și o formă…
Vezi profilul Pro Intersoft 2010