Restaurantul El Pato lanseaza campania de prezentare a pietei de vinuri, Veni, Vidi, Vinum

#Social #Bucuresti Vizualizari: 191

In ianuarie 2017, restaurantul El Pato a initiat campania de prezentare a pietei de vinuri „Veni, Vidi, Vinum” cu scopul de a oferi iubitorilor de vinuri posibilitatea de a cunoaste vinuri de calitate recomandate de reprezentanti ai companiilor producatoare. Campania se deruleaza timp de 6 luni, in perioada ianuarie – iunie 2017, cu sprijinul partenerilor media si a producatorilor de vin. Pe durata campaniei vor fi prezentati producatori mai putin cunoscuti publicului larg, vor fi organizate degustari de vinuri si evenimente pentru presa.

 

In ianuarie 2017, restaurantul El Pato a initiat campania de prezentare a pietei de vinuri „Veni, Vidi, Vinum” cu scopul de a oferi iubitorilor de vinuri posibilitatea de a cunoaste vinuri de calitate recomandate de reprezentanti ai companiilor producatoare. Campania se deruleaza timp de 6 luni, in perioada ianuarie – iunie 2017, cu sprijinul partenerilor media si a producatorilor de vin. Pe durata campaniei vor fi prezentati producatori mai putin cunoscuti publicului larg, vor fi organizate degustari de vinuri si evenimente pentru presa.

 

Campania a debutat cu evenimentul de prezentare a vinurilor Cramei Cepari, in cadrul caruia au fost oferite spre degustare 3 vinuri din colectia privata Ilarie Prioteasa: Cabernet Sauvignon, Cramposie si Rosé. La eveniment au participat clienti ai restaurantului El Pato, jurnalisti si iubitori ai vinurilor de calitate.

 

Campania va continua cu o noua degustare in cadrul careia va fi lansata oficial campania ”Veni, Vidi, Vinum”, in prezenta mass-mediei, a reprezentantilor companiilor producatoare si a publicului larg.

 

”Am inceput campania ”Veni, Vidi, Vinum” cu scopul de a prezenta publicului larg vinuri bune create de companii producatoare mai mici si, din aceste motive, mai putin vizibile. Pornind de la numele campaniei care este o asociere cu celebra zicala atribuita lui Julius Cezar (”Veni, Vidi, Vici” = ”Am venit, Am vazut, Am invins”) si pana la Motto-ul campaniei ”Un vin bun dupa serviciu…”, prin toate actiunile incercam sa venim in sprijinul producatorilor de vinuri mai putin cunoscuti si sa-i prezentam atat clientilor nostri, cat si publicului larg”, a declarat Florian Barac, manager si actionar El Pato.

 

Despre El Pato

Restaurantul El Pato a fost creat in 2008 sub numele Chez Marie Icoanei dezvoltandu-si, timp de 8 ani, o clientela iubitoare de mancare de calitate si vinuri bune.

In 2016, pentru a raspunde tendintelor pietei, restaurantul a trecut printr-un proces de rebranding in cadrul caruia si-a schimbat numele si infatisarea dar si-a pastrat personalul si calitatea servciilor. Meniul restaurantului este international, fiind imbogatit cu produse romanesti si preparate pe baza de carne de rata.

In prezent, El Pato este unul dintre putinele restaurante de sine-statatoare din Capitala, in care se poate lua micul dejun si singurul local din Bucuresti cu o pagina de meniu plina cu mancaruri din carne de rata.

 

Contact

Restaurant El Pato

Date de contact:
Nume: Larisa Toader
Functie: PR Manager
Email: pr@elpato.ro
Telefon: 0730.344.810


Galerie foto:


Cuvinte cheie:
El Pato, Bucuresti, restaurant, Veni, Vidi, Vinum, degustare de vinuri


Comunicat publicat de: Russenart Communications (click pentru a vizualiza profilul)

Alte comunicate publicate de Russenart Communications

O reteta speciala de sub podul Galata, Balik Ekmek (Peste in paine sau Galata Bridge)

#Divertisment #Bucuresti Vizualizari: 71
Reteta Balik Ekmek (peste in paine) este o reteta turceasca, un preparat simplu, cu un gust special si servire rapida. Reteta a fost preluata din Istanbul, de sub Podul Galatei (podul care leaga zona Tacskim-Tunel de Sultanahmet) si poate fi testata la Peter’s Kitchen, pe strada Sperantei, Nr. 6 Sector 2, Bucuresti. Ingrediente: 90/100 g file de macrou (neafumat) ½ ceapa rosie ½ rosie proaspata…

Magazinul online pentru copii Strumful Jucaus ofera Pana la 35% reducere la colectia de imbracaminte de iarna

#Social #Cluj Vizualizari: 109
Magazinul online a fost creat in noiembrie 2016 de catre Gabriela Culea si ofera imbracaminte pentru copii intre 0 si 24 luni, jucarii educative si inteligente din lemn si fire naturale, jucarii in stil Montessori, jocuri pentru mai multe categorii de varste, accesorii pentru bebelusi, jocuri puzzle. “Proiectul Strumful Jucaus a inceput din dragostea pentru strumful nostru si nevoia de a-i asigura lucruri de calitate…

O rețetă de pizza creată pentru Postul de Paște, Floarea din ghiveci

#Social #Bucuresti Vizualizari: 188
Ingrediente pentru fiecare Floare din ghiveci 220 g. aluat • 140 g. Făină albă 00 • 1 g. Drojdie proaspătă • 175 ml. Apă filtrată • 4 g. Sare de mare Topping măsline verzi, ardei gras, oregano, dovlecei felii, mozzarella vegetală parmezan de post Mod de preparare aluat Se pune drojdia în apă călduță și se lasă la dospit 10-15 minute, la căldură formându-se o…

O reteta de pizza creata pentru Luna Femeii, Petala de primavara

#Monden #Bucuresti Vizualizari: 179
Ingrediente pentru fiecare Petala de primavara 220 g. aluat • 140 g. Faina alba 00 • 1 g. Drojdie proaspata • 175 ml. Apa filtrata • 4 g. Sare de mare Topping 1 dovlecel mic 50 g. de branza de capra 1 fir de marar 2 catei de usturoi Mod de preparare aluat Se pune drojdia in apa calduta si se lasa la dospit 10-15…
Vezi profilul Russenart Communications