Rent a car pe termen lung pentru firme si companii

#Auto / Moto #Bucuresti Vizualizari: 92

Nevoia de mobilitate este cu adevarat importanta atunci cand ai un business, aceasta contribuind la atingerea obiectivelor financiare. La sfarsit de an financiar, orice antreprenor doreste sa aiba rezultate pozitive, inregistrand profit. Una din modalitatile de a te asigura ca inregistrezi profitul pe care ti-l propui este sa gasesti un raport echilibrat calitate-pret in ceea ce priveste cheltuielile.

Serviciile de rent a car pentru companii reprezinta o varianta mai ieftina si mai eficienta decat o flota proprie sau in sistem leasing. FocusRent este o companie care ofera servicii de rent a car pe termen lung si care se asigura ca toti clientii sai obtin exact ceea ce au nevoie de la o masina.

Avand o experienta de peste 10 ani pe piata de rent a car, de-a lungul timpului clientii ocazionali au devenit fideli, iar pentru a le multumi pentru asta, acestia au fost rasplatiti cu un card de membru cu care pot beneficia de o reducere de 10% la orice tip de masina pe care doresc sa o inchirieze.

Firmele si companiile beneficiaza la FocusRent de posibilitatea inchirierii unei masini in sistem rent a car pe termen lung, avand parte de multiple avantaje financiare si fiscale. Pretul inchirierii unui automobil de la FocusRent include toate taxele (asigurare RCA, CASCO, rovinieta), schimbarea masinii in caz de avarie, asistenta rutiera, inspectie tehnica. In plus, companiile care apeleaza la servicile rent a car pe termen lung de la FocusRent beneficiaza de deductibilitate fiscala integrala a TVA-ului, masinile nefiind inregistrate in patrimoniu si astfel, crescand capacitatea de finantare a companiei.

Un alt avantaj al serviciului de rent a car pe termen lung, in comparatie cu leasing-ul traditional, este ca intretinerea acestora, reviziile tehnice si reparatiile in caz de accident sunt asigurate pe toata perioada contractuala.

Cui se adreseaza serviciile de rent a car pe termen lung?

• Companiilor straine care isi desfasoara activitatea si in Romania

• companiilor autohtone care au nevoie de masini pentru angajati

• diverselor proiecte, activitatilor de sezon sau evenimentelor care necesita solutii optime de transport

• companiilor care au nevoie de masini pentru a-si desfasura activitatea dar nu doresc sa achizitioneze o flota personala

• companiilor care nu apeleaza la masini in sistem leasing pentru ca nu doresc angajamente contractuale pe termen lung.

La FocusRent poti inchiria masini pe termen lung pe o perioada de minim 30 de zile calendaristice. Oferta flexibila a acestui serviciu este avantajoasa de ambele parti, ajutand firmele si companiile sa beneficieze de o solutie optima de transport, la un raport calitate-pret echilibrat.

Perioadele de inchiriere mai mari de 30 de zile aduc companiilor reduceri substantiale si o garantie de utilizare continua a autovehiculului, in acelasi timp reducandu-se considerabil cheltuielile de intretinere.

Nume: FocusRent
Functie: inchieri masini
Email: focus_rent@yahoo.com
Telefon: 0735.057.777