Relansare website salut-it.ro

Salut IT Solutions SRL din București isi anunta cu mandrie toti clientii si colaboratorii ca site-ul salut-it.ro a fost relansat.

Noua platforma online a fost regandita pentru a putea cuprinde toate informațiile necesare, informatii si detalii acumulate de echipa aflata in spatele acestui business de mai bine de 6 ani. Astfel, pe site clientii vechi dar si cei mai noi pot gasi usor sectiunea de care au nevoie, meniul fiind structurat astfel incat trierea segmentelor sa se faca inca din prima pagina.

Astfel, meniul cuprinde principalele nevoi ale clientilor, si anume Reparatii calculatoare Bucuresti, Reparatii laptop si Servicii IT SOFTWARE.

Primul serviciu oferit este asadar cel de reparatii calculatoare in Bucuresti, ceea ce presupune identificarea si remedierea oricarei probleme ce poate aparea la calculatoarele de birou. Aici clientii pot afla ce pasi trebuie sa urmeze pentru a-si repara calculatorul (computerul), cat timp dureaza diagnoza si reparatia, precum si costurile aproximative.

Cel de-al doilea serviciu este cel de reparatii laptopuri. Acest centru de reparatii laptop-uri in Bucuresti este specializat in repararea acestor dispozitive mobile, identificand si rezolvand problemele cu care acestea se confrunta din punct de vedere hardware, precum probleme de afisaj (inlocuire display, reparatie panglica (lvds),nreparatie invertor sau reparatie lampa display), probleme periferice (inlocuire hard disk, inlocuire tastatura, reparatie balamale, reparatie touchpad, etc. ) si reparatii placa baza (reparatie sursa de alimentare, mentenanta periodica – curatare de praf, reparatie placa video, reparatie porturi usb,  reparatie mufa alimentare, reparatie porturi AUDIO).

Pagina destinata serviciului de Service IT Software Bucuresti este si ea la fel de ofertanta, aici doritorii putand descoperii numeroase beneficii si servicii oferite de cei de la salut-it.ro. Astfel, aici sunt disponibile optiuni precum devirusare, protectie anti-virus, instalare windows, programe, optimizare.

In noua varianta a site-ului salut-it.ro a fost introdusa si o sectiune de Blog, unde cei interesati pot gasi diverse sfaturi despre cum trebuie sa isi intretina calculatorul, fie el unul de tip descktop sau laptop, dar si care pot fi cauzele unor defectiuni destul de comune.

O alta rubrica introdusa acum este si cea dedicata recomandarilor, echipa de profesionisti de la acest service de calculatoare si imprimante bucuradu-se de aprecierea si recomandarile clientilor ce le-au devenit deja fideli.

Cei din Bucuresti pot gasi acum mult mai usor acest service de calculatoare caci pe site este disponibila o harta detaliata a locatiei, precum si numerele de telefon la care pot intra in legatura directa cu specialistii in IT si reparatii de aici.Cuvinte cheie:
Service IT, reparatii laptop, reparatii calculatoare


Comunicat publicat de: Seoserv (click penttu a vizualiza profilul)

Alte comunicate publicate de Seoserv

Relansare website Lexivo.ro

Compania, prezenta pe piata de multi ani si cu un portofoliu sporit de clienti se ghideaza dupa moto-ul „Nu vindem materiale promotionale, ci oferim solutii” punandu-se astfel in slujba nevoilor fiecarui client in parte, pentru a-i oferi acestuia cea mai buna solutie si cea mai potrivita metoda de promovare a afacerii si de transmitere a mesajului. Site-ul este organizat astfel incat sa ofere o imagine…

Lansare website VersyCNC

#Afaceri / Comert Online #Salaj Vizualizari: 115
Noua interfata web este una simpla, aerisita, informatia fiind structurata pe categorii de interes si usor accesibila. Design responsive Pentru ca din ce in ce mai mult trafic este generat de pe deviceuri mobile, noul site beneficiaza de un design responsiv, care se adapteaza perfect oricarei rezolutii, indiferent ca este accesat de pe dispozitive desktop, laptop, tableta sau high end mobile device. Gama completa de…

Lansare site PianoCabinet.ro

#Sanatate #Bucuresti Vizualizari: 95
Interfata web este una prietenoasa, user friendly, informatiile esentiale fiind usoar accesibile, la doar un click distanta. Utilat cu tehnologie de ultima generatie, deservit de medici cu inalta calificare, Piano Cabinet este solutia pentru problemele dumneavoastra. Servicii disponibile: ortodontie (aparate dentare invizibile Invisalign pentru adolescenti si adulti, aparate dentare pentru copii) , pedodontie (servicii stomatologice pentru copii), profilaxie (detartraj si periaj profesional, airflow, etc) estetica…

Relansare site www.krom.ro

Avand o interfata prietenoasa, a carei accent a fost pus pe user experience, orice informatie este la doar un click distanta. Astfel, potentialii clienti pot accesa cu usurinta atat pagina de servicii pe care le oferim cu profesionalism, cat si portofoliul de clienti multumiti cu care ne mandrim. Aveti o nelamurire? Pagina de contact cuprinde toate informatiile esentiale. Putem fi contactati atat telefonic cat si…

Lansare Bramitech.ro

Indiferent ca reprezentati un service sau doriti sa achizitionati produse de protectie auto, electrica sau tinichigerie pentru masina personala, pe Bramitech veti gasi o ofeta bogata, la preturi fara concurenta. User experience, punctul nostru forte. Fata de concurenta noastra, noi am pus un accent deosebit pe user experience, astfel incat vizitatorii nostri sa aiba o experienta de navigare cat mai placuta. Comanda se poate realiza…
Vezi profilul Seoserv