Reduceri mari la cursurile de make-up de la DallesGO

Vom detalia mai jos cateva tipuri de make-up pentru ochii verzi pe care le vei studia mai aprofundat si la cursurile de make-up de la dallesgo.ro.

Vino la DallesGO sa iei parte la cursurile de make-up

Cursurile de make-up de la DallesGO se desfasoara in Bucuresti si vom vedea mai jos cam ce poti invata intr-una dintre cele 12 sedinte de cursuri de make-up de la DallesGO. Pentru mai multe detalii despre cursurile de make-up poti gasi pe acest link: http://dallesgo.ro/cursuri-make-up/

Vom detalia mai jos cateva tipuri de make-up pentru ochii verzi pe care le vei studia mai aprofundat si la cursurile de make-up de la dallesgo.ro.

Ochii vezi si culoarea verde in special este una dintre cele mai frumoase culori pe care le poti machia. Iar pentru a gasi machiajul perfect, singurul lucru de care ai nevoie este o tehnica extrem de buna, lucru care nu este chiar atat de usor precum pare.

La cursurile de make-up din Bucuresti gazduite de DallesGO veti primi diferite sfaturi de la artisti renumiti profesionisti si cunoscuti care te vor invata tainele acestui domeniu. Nick Barna si Narcisa Simidan sunt doi dintre profesorii de la cursurile de make-up din Bucuresti care isi vor da interesul sa te inveti pentru a ajunge un adevarat make-up artist. In 15 ani de experienta, Narcisa a lucrat cu extrem de multe vedete, reviste de moda si designeri. Ea este singurul make-up artist din Romania care a absolvit Institutul Guerlain din Paris. Mai jos vom prezenta punctual anumite culori pe care ai putea sa le folosesti pentru a machia ochii verzi. Aceste tipuri de machiaj le vei invata si la cursurile de make-up de la DallesGO.

  • Bej – bejul este o culoare care se potriveste foarte bine ochilor verzi. Trebuie stiut ca nuantele nude pentru fardul de ochi se potrivesc foarte bine. Aceasta culoare este perfecta pentru machiajul de zi al ochilor verzi.
  • Verde – Daca iti doresti sa faci un machiaj cu o singura culoare si daca iti doresti sa accentuezi culoarea ochilor, atunci cu siguranta culoarea verde este culoarea perfecta care trebuie utilizata in acest caz.
  • Violet – toate nuantele de violoet se potrivesc extraordinar cu ochii verzi. Violetul este extraordinar pe ochii verzi, iar combinat cu albastru o sa faca ochii verzi sa straluceasca.
  • Auriu – ochii verzi sunt senzationali cand sunt fardati cu o culoare aurie stralucitoare. Poti obtine un efect si mai puternic, daca utilizezi un fard de ochi auriu si sub sprancene pentru evidentierea acestora. Astfel rezultatul va fi unul fabulos!
  • Ciocolatiu – culoarea ciocolatie este o culoare uimitoare pentru make up-ul ochilor verzi. Cam orice nuanta de maro va scoate intodeauna in evidenta culoare verde a ochilor, insa cicolatiul va da profunzime acestora si astfel se va obtine un machiaj superb si elegant.

Pe langa cele de mai sus la cursurile de make up vei invata sa studiezi efectul luminii pe tipurile de ten, vei lucra machiaj pentru fotografie si o multime de alte lucruri.

Daca doresti sa te inscrii la cursurile de make up din Bucuresti poti intra si tu pe site-ul www.dallesgo.ro sau poti suna la numarul de telefon 0769 041 711. Cursurile de make up se organizeaza in cadrul studiourilor DallesGO din Bucuresti, str. Ion Oteteseleanu, nr.2, et.2.

Despre DallesGO

Studioul de cursuri after work Universul DallesGO ofera o multime de cursuri destinate persoanelor conectate la toate lucrurile noi si care vor sa-si transforma pasiunile in profesii adevarate. DallesGO ofera o multitudine de cursuri after work precum: make up, design interior, design vestimentar, fotografie, stilism si multe altele.

 

Date de contact:
Nume: DallesGO
Functie: DallesGO
Email: info@dallesgo.ro
Telefon: 0769 041 711
Cuvinte cheie:
cursuri make up, curs makeup, cursuri make up bucuresti


Comunicat publicat de: Suits Advertising (click pentru a vizualiza profilul)

Alte comunicate publicate de Suits Advertising

Transportul rutier de marfuri? De ce sa il alegem

#Social #Bucuresti Vizualizari: 42
Totul despre transporturile rutiere de marfuri Absolut orice comerciant, fie el international sau din Romania are nevoie sa stie foarte multe informatii legate de transportul rutier de marfuri. Transporturile rutiere de marfuri sunt un domeniu cat se poate de complex si foarte important in buna desfasurare a procedurilor specifice oricarei companii comerciale, in special de comert. Chiar daca discutam despre transporturi rutiere executate regulat de…

Alege panouri LED cu tehnologie noua de la led-concept.ro

Cum sa iti alegi panourile LED? Nu putem trai fara lumina. Fie ea artificiala sau naturala, ideea este ca aceasta ne insoteste absolut peste tot. Evident ca fara lumina munca ne va fi afectata si nu ne vom putea folosi timpul intr-o maniera eficienta, si in viata personala, cat si in viata profesionala. Tocmai datorita acestor motive, lumina trebuire sa fie de o calitate foarte…

Transportul de marfuri de la RILVAN Group.

#Transporturi #Bucuresti Vizualizari: 84
Discutiile despre transportul internatioal de marfa fac parte dintr-o categorie de teme care, bineinteles, prezinta interes doar pentru o anumita parte a companiilor sau a persoanelor. Cat de important este transportul international de marfa? Transportul rutier de marfa ar trebui sa fie studiat si inteles la o scara mult ami larga, pentru ca este o parte foarte importanta a fluxului general al comertului si chiar…

Retete raw vegan usor de preparata, la rawcoco.ro

De cele mai multe ori, oamenii care folosesc alimentatia raw vegan cauta retete raw de vegan si vor sa gateasca raw vegan pentru a reusi sa manance sanatos ai acasa. Pentru foarte multa lume, conceptul raw vegan este inteles destul de gresit. Lumea considera ca retetele raw vegan nu reprezinta 100% mancare nepreparata chimic. Majoritatea lumii crede ca mancarea raw vegan inseamna doar mancare cruditati…

Cat de importanta este externalizarea serviciului de arhivare a documentelor?

#Mediu #Bucuresti Vizualizari: 96
Chiar daca discutam aici despre institutii, organizatii sau companii private, peste tot exista nevoia de a apela la o firma care ofera servicii de arhivare documente de calitate pentru ca peste tot in lume, la toate firmele, arhivarea de documente este extrem de importanta pentru o buna functionare a firmei. Multe firme nu pun accent pe arhivarea documentelor Desi de regula este pierdut in vedere…
Vezi profilul Suits Advertising