Portalul de Joburi Infomunca.ro a lansat sistemul de mesagerie

Inca din anul 2009, de la aparitia sa in mediul online, portalul de locuri de munca Infomunca.ro si-a propus si a reusit sa usureze si sa eficientizeze accesul cetatenilor romani si mai ales a tinerilor la joburile disponibile in tara si strainatate. Introducerea mesageriei este o functionalitate complet gratuita atat pentru angajatori cat si pentru candidati si reprezinta un pas in plus spre realizarea obiectivului companiei.

Cresterea economica a Romaniei din ultima perioada a condus inevitabil la scaderea ratei somajului si din aceasta cauza, anul 2017 va fi un an de cotitura, marcat de schimbari majore in economie si se va caracteriza printr-o cerere imensa de personal pe piata fortei de munca din tara. Atat angajatorii directi cat si companiile de recrutare, vor fi obligate sa-si schimbe strategiile de atragere a viitorilor angajati, iar cele care nu o vor face, vor disparea din peisajul economic. Pentru a intampina nevoile din ce in ce mai mari de personal ale angajatorilor, si totodata pentru a facilita accesul mai rapid al cetatenilor la locuri de munca in Cluj, Bucuresti, Timisoara, Constanta, Brasov, Iasi si alte orase mai mari sau mai mici din Romania, portalul de joburi Infomunca.ro a lansat de curand sistemul de mesagerie online destinat imbunatirii comunicarii dintre angajatori si aplicantii (sau posibilii aplicanti ) la joburi. Experienta de aproape 9 ani in recrutare online si offline, atat in Romania cat si in strainatate, ne-a determinat sa regandim intregul proces de recrutare si sa realizam un produs adaptat nevoilor cerute de piata fortei de munca actuale. Desi a fost introdusa recent, noua functionalitate a portalului, deja se bucura de un succes considerabil, acesta fiind folosit de peste 40 la suta din aplicantii la Joburi si de peste 50 la suta din companiile care au joburi active. Noul sistem de mesagerie, permite tuturor celor care au cont pe Infomunca.ro sa initieze si sa poarte conversatii in timp real, direct cu recrutorii companiilor interesate de personal. Posibilitatea comunicarii directe dintre angajati si angajatori permite inca inainte de interviul propriu zis, ambelor parti, accesul la informatii necesare pentru determinarea compatibilitatii sau incompatibilitatii dintre candidat si angajator/job.
Infomunca.ro se afla intr-un permanent proces de perfectionare a uneltelor de recrutare deja existente pe site precum si intr-un process permanent de cercetare a unor modalitati noi, inovatoare adaptate intotdeauna contextului economic specific momentului.

Nume: Matei Ioan
Functie: Administrator
Email: aplica@infomunca.ro
Telefon: 0732739576