Pompe de beton CIFA de la Karpathia

#Constructii #Bucuresti Vizualizari: 152

Pe masura ce dezvoltarile imobiliare au dus la cresterea cererii pentru materialele de constructii, tranzactiile de pe piata autohtona de profil au explodat pur si simplu. In acelasi timp, producatorii locali de materiale de constructii au intrat in portofoliul jucatorilor internationali, fie ca era vorba de tigla, var sau gips carton.

Dezvoltatorii imobiliari spun ca locuintele se scumpesc din cauza costurilor de constructie. Constructorii se plang de greutatea de a mai gasi forta de munca ieftina. Producatorii de materiale de constructie sustin ca majorarile de pret la energie duc inevitabil la scumpiri. Dar profiturile tuturor sunt infloritoare, iar anul 2017 se anunta si mai scump pentru constructiile autohtone.

Semn al maturizarii pietei, dar si al cresterii increderii pe care consumatorul roman o are in viitor este si faptul ca pretul nu mai reprezinta un criteriu atat de important in alegerea unei locuinte.

Sectorul romanesc al constructiilor nu are cum sa creasca sanatos fara implementarea unor tehnologii de ultima generatie. De acest lucru sunt constienti si cei mai importanti antreprenori din Romania, dar si marile companii internationale care activeaza in industria de profil.

Piata cimentului va creste in urmatorii ani cu 10-15 procente, ascensiune determinata atat de constructia de locuinte, cat si de proiectele de infrastructura in derulare. Cea mai activa piata este cea a Capitalei.

Pompa portabila de beton produsa de catre CIFA are avantajul unui design modular inovativ ce reuseste sa indeplineasca orice necesitate in pomparea de beton. Pompele de beton marca CIFA pot fi actionate atat de un motor diesel cat si de unul electric, motiv pentru care acestea pot fi folosite intr-o gama variata de lucrari in mijlocul aglomerarilor urbane. Dimensiunile compacte permit utilizarea acestora in cele mai inguste spatii, fara nicio problema.

Pentru mai multe informatii despre gama de pompe portabile beton CIFA intra pe https://www.karpathia.com/echipamente-cifa/pompe-portabile-din-betonCuvinte cheie:
pompa beton, pompe de beton, pompa de beton


Comunicat publicat de: Concept24 (click pentru a vizualiza profilul)

Alte comunicate publicate de Concept24

Pasionat de agricultura? Titan Machinery iti vine ajutor cu o gama diversa de servicii si utilaje agricole!

#Agricultura #Bucuresti Vizualizari: 86
Lucrarile agricole de camp in luna mai In cultura plantelor de camp: Prasitul – pentru eliminarea tuturor buruienilor Semanatul – culturilor de dovlecei, pepeni, fasole etc., dar nu inainte de pregatirea temeinica a patului germinativ Fertilizarea solului – cu ingrasaminte bio sau chimice Cositul – dupa ce 25% din plante au inflorit, altfel plantele de cultura isi pierd din vigoare, ceea ce reduce durata de…

Cursuri de calificare Logics

#Cultura / Educatie #Bucuresti Vizualizari: 247
Cursurile de calificare pot ajuta atat afacerea sa performeze si sa aduca un profit mai mare, cat si angajatii, ridicandu-le moralul si oferindu-le noi solutii la problemele cu care se confrunta la locul de munca. Cum poate ajuta afacerea? In functie de punctele slabe ale afacerii se pot deduce ce cursuri ar trebui sa urmeze unul sau mai multi angajati. Prin aceste certificari anagajatii pot…

Camere video profesionale, CbsPro

#Tehnologie #Bucuresti Vizualizari: 140
Video de nunta Nunta este una din cele mai fericite zile din viata unui cuplu. Prin urmare, captarea emotiei si a frumusetei acestei speciale zi este extrem de importanta. Pentru un pasionat video este extrem de usor sa devina un antreprenor de succes si sa-si inceapa portofoliul prin filmarea catorva cadre cu familia si prietenii. Nunta este un moment foarte emotionant si scump, tocmai de…

Despre camioane, prosperitate si viitor - DafTrucks

#Auto / Moto #Cluj Vizualizari: 134
Transport intre tari si localitati Camioanele pot sa ajunga aproape oriunde. Mici sau mari, sunt cele mai importante mijloace pentru a transporta marfuri si produse. Aproape orice lucru din casa si birou, la un moment dat, au fost transportate cu un camion. Importanta industriei de camioane nu trebuie subestimata. Camioanele sunt atat de vitale pentru eonomia si supravietuirea noastra, de fapt, o singura saptamana fara…
Vezi profilul Concept24