POLIŢIŞTII RUTIERI S-AU ÎNTORS ÎN ACŢIUNE

#Administratie Publica #Suceava Vizualizari: 121

După ce în minivacanţa de Ziua Unirii poliţiştii rutieri au organizat cea mai amplă acţiune de la începutul acestui an, fiind constatate 21 de infracţiuni şi suspendate 45 de permise de conducere, ieri poliţiştii ieşit din nou în teren pentru creşterea gradului de siguranţă rutieră pe drumurile publice sucevene.

În cursul zilei de ieri toate autospecialele dotate cu aparte radar au fost prezente în trafic, scopul acţiunii fiind în principal identificarea celor care pun în pericol siguranţa rutieră rulând cu viteză excesivă.

De asemenea, aparatul radar laser TrueCam a fost folosit de poliţiştii rutieri, în special pe drumurile naţionale şi europene.

În numai câteva ore poliţiştii au controlat peste 400 de autovehicule şi au aplicat 217, majoritatea pentru depăşirea regimului legal de viteză. Valoarea sancţiunilor este de aproape 70.000 lei.

De asemenea în cadrul acţiunii au fost constate două infracţiuni.

Astfel, un bărbat de 25 ani, din com. Brodina, a condus autoturismul pe Str. Spitalului din mun. Rădăuți, având o alcoolemie de 0,65 mg/l alcool pur în aerul expirat.

De asemenea, un bărbat de 35 ani, din com. Volovăț, a condus pe DJ 178 B com. Volovăț, având o alcoolemie de 0,71 mg/l alcool pur în aerul expirat.

În cadrul acţiunii, poliţiştii au reţinut pentru depăşirea limitei legale de viteză şi depăşiri neregulamentare 11 permise de conducere. Totodată, poliţiştii au retras 5 certificate de înmatriculare.

Au fost identificaţi şoferi care au condus autovehicule pe raza localităţilor cu peste 100 km/h. În toate cazurile s-a procedat la suspendarea permiselor de conducere şi sancţionarea contravenţională a conducătorilor auto.

Spre exemplu, pe DN2 pe raza localităţii Grăniceşti a fost identificat un conducător auto care a condus autoturismul , fiind înregistrat de aparatul radar TrueCam cu viteza de 103 km/h.

De asemenea, pe raza localităţii Dănila a fost identificat un şofer care a condus cu viteza de 102 km/h şi a efectuat şi o depăşire neregulamentară.

Poliţiştii atrag atenţia asupra faptului că viteza excesivă generează accidente rutiere cu consecinţe din cele mai grave.

Totodată, reamintim că poliţiştii vor acţiona în continuare cu fermitate prin dispunerea măsurilor legale , astfel încât cei care încalcă normele rutiere să conştientizeze urmările şi pericolele generate de comportamentul iresponsabil în trafic.  

Date de contact:
Email: relatiipublice@sv.politiaromana.ro
Comunicat publicat de: Administrator (click pentru a vizualiza profilul)

Alte comunicate publicate de Administrator

Grupul Carrefour a început remodelarile magazinelor BILLA, începand cu 1 martie!

În 22 decembrie 2015, Carrefour anunța semnarea unui acord de achiziție a societății Billa România, cu Grupul Rewe. Într-o a doua etapă, pe 29 iunie 2016, Consiliului Concurenței abrobă achizitia celor 86 de magazine Billa. Datorită acestei achiziții, Carrefour devenea primul operator de supermarketuri din România, ca prezență geografică, întărindu-și astfel oferta multiformat și mergând totodată mai aproape de clienți. Din 4 iulie 2016 a…

Holzindustrie Schweighofer continuă implementarea planului solid pentru o industrie sustenabilă a lemnului

“Una dintre preocupările noastre principale este să achiziționăm doar lemn recoltat în condiții legale, de aceea am pus la punct un sistem de control sporit pentru a asigura un lanț mai durabil și complet de aprovizionare. Mai mult, implementăm în România un sistem foarte modern de urmărire prin GPS. Timflow urmărește traseul lemnului de la locul de încărcare până la fabricile noastre. Toate aceste date…

RENOMIA SRBA Insurance Broker si-a premiat angajatii si partenerii

#Asigurari #Bucuresti Vizualizari: 161
Intr-o atmosfera de lucru intens, cei peste 100 de participanti au beneficiat de analize si prezentari interesante, sustinute de catre echipa de management a companiei impreuna cu Ms. Klara Kodua, directorul departamentului international al Renomia Group, avocati si specialisti in training. Pe parcursul galei, invitatii au beneficiat si de momente relaxante iar buna dispozitie  a fost apanajul serii.   “Urmare a actiunilor constante si consecvente…

Începând cu luna martie 2017, toate persoanele care achiziționează bilet de intrare la patinoarul Telekom Arena beneficiază de acces gratuit la galeria Țiriac Collection

Având în vedere proximitatea celor două locații, părinții pot profita de oportunitate și pot organiza pentru cei mici un program benefic pentru sănătatea și dezvoltarea acestora. O sesiune de patinaj pe gheața singurului patinoar de dimensiuni olimpice din zona București-Ilfov poate fi urmată de o după-amiază educativă petrecută în familie la galeria Țiriac Collection, care reunește automobile și motociclete remarcabile, adevărate repere pentru evoluția industriei…

NN Group îl numește pe Marius Popescu CEO al NN din Turcia

#Asigurari #Bucuresti Vizualizari: 185
Marius Popescu se alătură echipei din Turcia după 12 ani petrecuți alături de echipa din România. În cadrul organizației din România, Marius a ocupat numeroase poziții de management, printre acestea numărându-se cele de CEO al NN Investment Partners și CEO al NN Pensii. A fost numit CEO al NN în România începând din 2013 și, împreună cu echipa sa, a contribuit la consolidarea poziției de…
Vezi profilul Administrator