Plasa de gard zincata este o solutie foarte buna pentru realizarea de imprejmuiri

#Constructii #Bucuresti Vizualizari: 65

Realizarea unui gard de plasa zincata se face alaturi de o serie de stalpi care sa il sustina, stalpi care trebuie prinsi in pamant sau beton. Astfel, plasa de gard zincata este o solutie extrem de utilizata pentru imprejmuirea de suprafete din domenii foarte variate precum gospodaresc, agricol si industrial.

De ce este gardul de plasa zincata atat de des utilizat?

Plasa de gard, este, in primul rand un material extrem de fiabil, ce pot fi adaptat usor si a carui forma permite utilizarea sa pe diferite suprafete. Practic, gardul de plasa zincata preia forma suprafetei respective cu ajutorul unor stalpi de sustinere alaturi de care se monteaza.

Plasa de gard este un material foarte usor de transportat si montat. Astfel, un gard in plasa zincata poate fi realizat de orice persoana si nu este necesara contributia unor specialisti in domeniul constructiilor pentru realizarea acestui proiect. Acest lucru este un avantaj foarte important, deoarece costurile pentru realizarea lui sunt doar cele pentru materiale, fara a mai fi nevoie de persoane special angajate pentru realizarea lui.

De asemenea, aceasta plasa de gard zincata are un raport foarte bun intre calitate si pret, fiind o solutie aflata la indemana oricui.

Cateva calitati tehnice pe care le are plasa de gard zincata

Dupa cum spune si numele, plasa de gard zincata are o foarta buna rezistenta si durata de viata datorita stratui protector de zinc ce o acopera. Acest strat de zinc o protejeaza impotrvia agentilor corozivi exterior ce pot conduce la aparitia ruginii si evident la distrugerea materialului. Aceasta calitate ii ofera acestui material o foarte buna rezistenta contribuind din plin la utilizarea acestuia.
plasa de gard zincata
Plasa de gard zincata este compusa din sarma zincata, ce este impletita realizand o serie de romburi. Grosimea sarmei este diferita. Se apeleasa la sarma groasa cand este necesara realizarea unui imprejmuiri sigure de suprafata, iar una mai subtire cand se doreste doar delimintarea unor spatii, in special in mediul gospodaresc.

Cateva utilizari generala pentru plasa de gard zincata

Dupa cum spune si titlul, acest material este utilizat pentru imprejmuirea diferitelor suprafete. Astfel, plasa de gard zincata este utilizata pentru imprejmuirea spatiilor private, dar si agricole si industriale.

  • In zona gospodareasca aceasta este utilizata pentru imprejmuirea curtilor, dar si pentru realizarea de spatii delimintate pentru animale, gradini de legume, dar si pentru realizarea portilor de acces atat pentru suprafete, cat si pentru constructii adiacente gospodariilor.
  • In zonele agricole si industriale gardul de plasa este una dintre cele mai utilizata solutii pentru imprejmuirea suprafetelor, deoarece delimiteaza spatiul respectiv si in acelasi timp, datorita structurii sale formate din ochiuri sub forma de romb, permite o foarte buna vizibilitate.

Astfel, putem spune ca plasa de gard zincata isi gaseste intrebuintarea in domenii diferite si este una dintre cele mai rentabile solutii existente pe piata pentru imprejmuirea de suprafete!

Date de contact:
Nume: Mesteru Manole
Functie: Mesteru Manole
Email: office@mesterumanole.ro
Telefon: 0741 238 406


Galerie foto:


Cuvinte cheie:
plasa de gard, plasa gard, plase gard, gard de plasa, plasa gard zincata


Comunicat publicat de: Suits Advertising (click pentru a vizualiza profilul)

Alte comunicate publicate de Suits Advertising

Ce inseamna si la ce folosesc niste cursuri de marketing online?

Orice companie care nu se afla in online, nu exista, iar pentru acesta, cine se ocupa de acel business trebuie sa faca niste cursuri de marketing online pentru a invata lucrurile de actualitate. Este o afirmatie dura, insa este cat se poate de reala intr-o lume in care mediul online a devenit din ce in ce mai cuprinzator, in special in zona promovarii si a…

Procesul de recuperare date HDD si siguranta oferita de un backup date

#IT&C #Bucuresti Vizualizari: 46
Necesitatea procesului de recuperare date HDD este un aspect ce nu are nevoie de niciun fel de motivare. Atat in domeniul privat, cat si in cel public, fie care vorbim de companii sau persoane fizice, pierderea de date are loc foarte des, in special din cauza absentei unui backup date. Este, desigur, un obicei pe care foarte putini oameni il au, cu atat mai mult…

Utilizand sporturi led va veti bucura de o serie de beneficii importante

Dupa cum spune si titlul daca alegeti sa utilizati sporturi led pentru a va ilumina diverse spatii, va veti bucura de o serie de beneficii pe care acestea le ofera. Noua tehnologie cu led pe care o utilizeaza si spoturile led, are o serie de calitati foarte importante din mai multe puncte de vedere. Cateva lucruri despre aceste sporturi led Spoturile led sunt una dintre…

Casa de expeditii detine un rol extrem de important in comert

#Transporturi #Bucuresti Vizualizari: 85
Dupa cum spune si titlul o casa de expeditii detine o parte extrem de importanta in domeniul comertului si in special in activitatile de transport. Casa de expeditii este practic intermediarul pentru livrarea marfurilor si buna desfasurarea a comertului. Practic, aceasta are rol de a gestiona in cel mai bun mod atat cererile, cat si ofertele cu privire la marfuri astfel incat aceasta va oferi…

Tabla neagra striata si rezistenta la intemperii

#Constructii #Bucuresti Vizualizari: 93
Tabla neagra striata este un tip de material metalic cu o utilizare foarte specifica. Fiind foarte robusta, creata special ca sa reziste la intemperii, tabla neagra striata este destinata uzului in realizarea scarilor si cailor de acces, cu precadere in zone in care exista un real pericol de alunecare, pe care il poate preveni multumita texturii speciale, proeminente, pe care o are. Detalii tehnice pentru…
Vezi profilul Suits Advertising