Pentru constructii metalice rezistente specialistii recomanda teava rotunda sudata

#Constructii #Bucuresti Vizualizari: 83

Teava rotunda sudata este un material de constructii utilizat de specialistii in constructii pentru realizarea confectiilor metalice rezistente si eficiente.
Teava rotunda sudata se realizeaza din otel. Acesta se gaseste sub forma unor fasii de tabla, care sunt trecute succesiv printr-o serie de rule metalice speciale care le deformeaza si subtiaza pana cand au o forma perfect rotunda si ating grosimile dorite. Apoi, pentru realizarea produsului finit, marginile sunt sudate longitudinal printr-o linie continua de sudura.

Teava rotunda sudata nu se utilizeaza niciodata pentru transportul fluidelor

Materia prima (otelul) din care se realizeaza teava rotunda sudata, ii ofera acesteia o serie de proprietati fizice si finisaje de suprafata ce sunt extrem de cautate de specialistii in domeniul constructiilor metalice.

Teava rotunda sudata este mai ieftina decat cea trasa

In comparatia cu cea trasa, acest material de constructii este mult mai accesibil. Evident, caracteristicile celor doua difera si de aceea ele sunt utilizate pentru aplicatii diferite. Aplicatiile pentru teava rotunda sudata sunt urmatoarele:

  • Industria constructoare de autovehicule
  • Realizarea de garduri (stalpi de gard)
  • Cadre si rame metalice
  • Sustineri
  • Confectii metalice diverese
  • Anumite elemente de design

Teava rotunda sudata se gaseste in piata sub forma a mai multor grosimi ale fasiilor de tabla din care este obtinuta. Cu cat peretii sunt mai grosi, cu atat rezistenta tevii este mai ridicata. Varietate grosimilor este un element importante pentru specialistii, deoarece acestia pot alege variat in functie de nevoile fiecarui proiect in parte. Aceasta poate fi taiata si sudata, fiind de fiecare potrivita pentru orice tip de aplicatii, indiferent de particularitatile acesteia.

3 proprietati importante pe care le are teava rotunda sudata

  1. Rezistenta ridicata – avand in vedere ca are o forma geometrice circulara, teava rotunda sudata ofera o rezistenta ridicata. Calitatea sudurii este cea care face diferenta si care contribuie din plin la rezistenta acestui material special.
  2. Utilizari variate – tot datorita formei sale speciale, acest material este utilizat intr-o varietate de aplicatii. Cele mai des utilizate sunt prezentate la punctul de mai sus, dar putem aminti industria constructoare de masini, de confectii metalice si chiar cea de desing interior si exterior.
  3. Durata ridicate de viata – avand in vedere faptul ca este confectionat dintr-o materie prima extrem de durabila, acest aspect se regaseste si in acest material. Fiind confectionat din otel si absolut deloc tratat, acesta preia toate calitatile materiei prime, calitati ce pot fi usor recunoscute si analizate.

Analizand cele trei proprietati prezentate mai sus, este evident de ce specialistii considera teava rotunda sudata ca fiind cea mai buna solutie pentru proiectele unde au nevoie de un elemente rezistent, durabil si eficient.

teava rotunda sudata

Date de contact:
Nume: Mesteru Manole
Functie: Mesteru Manole
Email: office@mesterumanole.ro
Telefon: 0741 238 406


Galerie foto:


Cuvinte cheie:
teava rotunda sudata


Comunicat publicat de: Suits Advertising (click pentru a vizualiza profilul)

Alte comunicate publicate de Suits Advertising

Ce inseamna si la ce folosesc niste cursuri de marketing online?

Orice companie care nu se afla in online, nu exista, iar pentru acesta, cine se ocupa de acel business trebuie sa faca niste cursuri de marketing online pentru a invata lucrurile de actualitate. Este o afirmatie dura, insa este cat se poate de reala intr-o lume in care mediul online a devenit din ce in ce mai cuprinzator, in special in zona promovarii si a…

Procesul de recuperare date HDD si siguranta oferita de un backup date

#IT&C #Bucuresti Vizualizari: 46
Necesitatea procesului de recuperare date HDD este un aspect ce nu are nevoie de niciun fel de motivare. Atat in domeniul privat, cat si in cel public, fie care vorbim de companii sau persoane fizice, pierderea de date are loc foarte des, in special din cauza absentei unui backup date. Este, desigur, un obicei pe care foarte putini oameni il au, cu atat mai mult…

Utilizand sporturi led va veti bucura de o serie de beneficii importante

Dupa cum spune si titlul daca alegeti sa utilizati sporturi led pentru a va ilumina diverse spatii, va veti bucura de o serie de beneficii pe care acestea le ofera. Noua tehnologie cu led pe care o utilizeaza si spoturile led, are o serie de calitati foarte importante din mai multe puncte de vedere. Cateva lucruri despre aceste sporturi led Spoturile led sunt una dintre…

Casa de expeditii detine un rol extrem de important in comert

#Transporturi #Bucuresti Vizualizari: 85
Dupa cum spune si titlul o casa de expeditii detine o parte extrem de importanta in domeniul comertului si in special in activitatile de transport. Casa de expeditii este practic intermediarul pentru livrarea marfurilor si buna desfasurarea a comertului. Practic, aceasta are rol de a gestiona in cel mai bun mod atat cererile, cat si ofertele cu privire la marfuri astfel incat aceasta va oferi…

Tabla neagra striata si rezistenta la intemperii

#Constructii #Bucuresti Vizualizari: 93
Tabla neagra striata este un tip de material metalic cu o utilizare foarte specifica. Fiind foarte robusta, creata special ca sa reziste la intemperii, tabla neagra striata este destinata uzului in realizarea scarilor si cailor de acces, cu precadere in zone in care exista un real pericol de alunecare, pe care il poate preveni multumita texturii speciale, proeminente, pe care o are. Detalii tehnice pentru…
Vezi profilul Suits Advertising