Parteneriat între Federația Română de Fotbal și Federația de Fotbal din Iran

Ieri, la Teheran, conducătorii celor două instituții, președintele Răzvan Burleanu și președintele Mehdi Taj, au semnat un parteneriat de colaborare.

Documentul care a consfințit dezvoltarea colaborării dintre cele două Federații este o expresie a dorinței comune de promovare a fotbalului ca un instrument de cooperare.

Parteneriatul va acoperi cursuri de formare pentru antrenori și antrenoare, pentru arbitri în fotbalul amator și profesionist, partide amicale și stagii de pregătire pentru reprezentativele celor două țări dar și pentru cluburi, proiecte de dezvoltare în futsal, programe logistice și de organizare a competițiilor.

Totodată, s-au pus bazele unui schimb de experiență în ce privește academiile de copii și juniori ale cluburilor, suportul tehnologic și programele educaționale din fotbal, strategiile comerciale și de marketing, practicile de reglementare a fenomenului fotbalistic, medicină sportive, management strategic și bună guvernanță.

Date de contact:
Nume: Cătălin Popescu
Functie: Asistent Relatii Publice și Comuncare
Email: catalin.popescu@frf.ro
Telefon: 0744330836


Galerie foto:


Cuvinte cheie:
parteneriat, frf, iran, romania


Comunicat publicat de: Federația Română de Fotbal (click pentru a vizualiza profilul)

Alte comunicate publicate de Federația Română de Fotbal

FRF și UNICEF în România își unesc forțele pentru copii

#Social și Sport #Bucuresti Vizualizari: 83
„Fotbalul este un fenomen social, care unește milioane de fani, indiferent de gen, profesie, credințe, preferințe, statut social. Dacă această forță va fi pusă în slujba ideii de educație și protejare împotriva oricăror forme de violență, noi credem că mai mulți copii vor beneficia de educația de calitate, mai mulți tineri vor fi inspirați să nu renunțe la școală și vor crește feriți de orice…

FRF inaugurează cursurile de management sportiv la ASE

#Sport #Bucuresti Vizualizari: 163
Parteneriatul ce urmează să fie semnat de președintele FRF, Răzvan Burleanu, și de rectorul ASE, prof. univ. dr. Nicolae Istudor, prevede: – Organizarea de cursuri de formare continuă adresate managerilor de club, ofițerilor de presă, ofițerilor de securitate, team-managerilor, dar și altor categorii profesionale; – Inaugurarea în 2018 a unui program de masterat în management sportiv, destinat managerilor de cluburi, de federații sportive, responsabililor guvernamentali…

Cadouri pentru copiii cu sindrom Down

#Sport #Bucuresti Vizualizari: 159
Cei doi foști internaționali s-au arătat extrem de impresionați de întâlnirea cu copiii, au dat lovitura de începere a meciului demonstrativ, au făcut poze împreună cu aceștia și au schimbat câteva pase. Pentru Miodrag Belodedici, acțiunea de la liceul Dimitrie Bolintineanu a fost cu atât mai emoționantă, pentru că fostul libero al echipei naționale a urmat cursurile liceale chiar la instituția din cartierul Rahova.

Comunicat cu privire la noul format al Cupei Ligii

#Sport #Bucuresti Vizualizari: 95
Federația Română de Fotbal a primit cu uimire și bucurie informațiile furnizate de Liga Profesionistă de Fotbal prin comunicatul din 30 ianuarie 2017, referitoare la un nou format al Cupei Ligii. Cu uimire, pentru că datele despre acest proiect nou nu au fost făcute cunoscute până acum de reprezentanții Ligii nici în Comitetul Executiv FRF, nici în spațiul public. Și cu bucurie, pentru că Federația…
Vezi profilul Federația Română de Fotbal