Odat.ro a publicat ratele de promovabilitate ale scolilor de soferi din 2015

#Auto / Moto #Bucuresti Vizualizari: 74

www.Odat.ro continua traditia lansata in anul 2015 publicand statisticile referitoare la situatia scolilor de soferi la nivel judetean si national.

Statisticile sunt preluate din surse oficiale si prelucrate de administratorii Odat.ro pentru a putea fi urmarite cu usurinta.

Rata de promovabilitate la examenul pentru permis urmeaza un usor trend ascendent la nivel national. Cu toate acestea, procentul de promovabilitate mediu ramane undeva in jurul a 30 de procente, o rata care in mod normal nu ar trebui sa fie admisibila.

Statisticile publicate de Odat.ro trag semnalul de alarma

In conditiile in care in mod normal scolile de soferi cu un procent de promovabilitate sub 40% ar trebui sa isi piarda licenta. Realizarea statisticilor cu privire la aceste date precum rata de promovabilitate are dublu scop: informarea doritorilor de permis astfel incat sa poata alege scolile ce ofera servicii cu adevarat competitive si responsabilizarea prestatorilor de servicii si instructorilor auto in ceea ce priveste pregatirea viitorilor soferi. Administratorul site-ului www.ODAT.ro declara:

„Serile de statistici publicate anual dezvaluie un trend descendent ingrijorator in unele zone ale tarii. Capitala, spre exemplu are un procent de promovabilitate de doar 33.48% […] Iasiul este judetul care ilustreaza extremele la care ajunge aceasta problema, procentul de promovabilitate in aceasta zona este posibil sa scada sub 20% in urmatorii cativa ani daca nu se intervine.”

Odat.ro, singurul site romanesc care realizeaza aceste statistici

Realizarea acestor statistici face parte din campania de responsabilizare a soferilor din Romania. Odat.ro este singurul site dedicat soferilor care publica anual astfel de statistici cu scopul informarii doritorilor de permis in legatura cu nivelul de performanta al scolilor de soferi.

Statisticile scolilor de soferi urmaresc o serie de data relevante pentru situatia la nivel de judet si la nivel de tara:

  • Rate de promovabilitate pe judet si cele mai bune scoli de soferi in functie de judet;
  • Numar total de doritori de permis si procent de promovabilitate pe tara;
  • Competitia la nivel de instructor si cei mai buni instructori din judet.

Toate cifrele si datele prelucrate de Odat.ro sunt preluate strict din surse oficiale, confirmate.

Despre Odat.ro

Odat.ro este un site dedicat soferilor si doritorilor de permis care urmareste sa devina sursa numarul 1 de informatie pe domeniul auto din mediul online romanesc. Odat.ro se implica activ in campaniile de responsabilizare a soferilor lansand campania „Responsabil la volan” pe retelele sociale si o serie de manuale in format electronic pentru formarea si pregatirea viitorilor soferi.

Cele 3 manuale disponibile pe Odat.ro sunt: Codul Rutier Mura in Gura, Secretele Obtinerii Permisului de Conducere si Ghidul Motociclistului.

In cadrul campaniilor de informare au fost publicate si o serie de materiale grafice de tip informatic pe subiectul statisticilor cu accidente rutiere la nivel national.

Date de contact:
Nume: Antonio
Functie: Administrator
Email: tony_antony2005@yahoo.com
Telefon: 0744628824
Cuvinte cheie:
scoli de soferi


Comunicat publicat de: Pro Intersoft 2010 (click pentru a vizualiza profilul)

Alte comunicate publicate de Pro Intersoft 2010

Campania DexOnline.net "Salvati Limba Romana" vine in ajutorul webmasterilor

DexOnline.net lanseaza o noua campanie cu scopul de a educa si culturaliza vorbitorii de Romania din mediul online. ‘’Salvati Limba Romana’’ incurajeaza webmasterii sa se implice activ in promovarea unei limbi romane vorbite si scrise corect. Cu ajutorul widget-ul DexOnline.net webmasterii pot afisa dictionarul limbii romane pe propriul site Widget-ul lansat de DexOnline.net poate fi preluat de catre webmasteri si aplicat pe orice site oferind…

SCIM 400 a fost lansat luna aceasta si pentru spitale

#Administratie Publica #Brasov Vizualizari: 108
Incepand cu anul 2013, UltraVision, companie detinatoare a ControlInternManagerial.ro a lansat cele trei versiuni SCIM 400, incheind cu varianta pentru spitale, disponibila pentru download din luna martie 2014. Dupa succesul inregistrat cu varianta originala a soft-ului dedicat institutiilor bugetare ce nu cad sub o legislatie specifica, compania s-a concentrat pe lansarea a doua versiuni speciale, SCIM 400 pentru scoli, disponibil de la sfarsitul anului 2013…

Agentia imobiliara Unic Star si-a lansat site-ul online

#Imobiliar #Brasov Vizualizari: 113
Agentia imobiliara Unic Star cu sediul in Rasnov a lansat site-ul de prezentare a ofertelor Unic-Star.ro cu scopul de a-si extinde si promova activitatea in mediul online. Agentia, cu aproape un deceniu de experienta in domeniul tranzactiilor imobiliare specifice zonei turistice din Valea Prahovei si imediata apropiere a orasului Brasov, isi prezinta cu ajutorul noului domeniu online varietatea bogata de oferte de toate tipurile tuturor…

Aspecte de care trebuie sa se tina cont in bucatarie

#IT&C #Bucuresti Vizualizari: 104
Electrocasnicele reprezinta aparatura esentiala din casa fiecaruia si mai exact din bucataria fiecarei persoane. Acestea sunt impartite in electrocasnice mici si electrocasnice mari. Un prieten de incredere in bucatarie Daca se vorbeste de electrocasnice mici, cum ar mixerul, se poate realiza o statistica a evolutiei acestui aparat. De-a lungul timpului s-a trecut de la mixatul manual, fara ustensile, la mixerul automat, iar apoi la mixerul…

Cursuri de dans particulare in Bucuresti

#Sport #Bucuresti Vizualizari: 139
Este dansul una dintre pasiunile tale? Îți dorești să înveți această artă într-un ambient plăcut dar și într-o perioadă redusă de timp? În cadrul cursurilor noastre vei putea aprofunda tehnici de bază, dar și cunoștiințe muzicale sau coregrafice. Artă dar și educație, dansul a constituit încă din Antichitate o modalitate de eliberare a psihicului, de exprimare a emoțiilor și a gândurilor, dar și o formă…
Vezi profilul Pro Intersoft 2010