O reteta de pizza creata pentru Luna Femeii, Petala de primavara

#Monden #Bucuresti Vizualizari: 98

Reteta creata de Florarul Sef de la Pizza Flower, pentru a sarbatori Luna Femeii. Reteta poate fi testata prin comenzi la domiciliu in luna martie.

Ingrediente pentru fiecare Petala de primavara

220 g. aluat
• 140 g. Faina alba 00
• 1 g. Drojdie proaspata
• 175 ml. Apa filtrata
• 4 g. Sare de mare

Topping

  • 1 dovlecel mic
  • 50 g. de branza de capra
  • 1 fir de marar
  • 2 catei de usturoi

Mod de preparare aluat
Se pune drojdia in apa calduta si se lasa la dospit 10-15 minute, la caldura formandu-se o „maia”. Intre timp se cerne faina, se face o gaura in mijlocul ei si se adauga maiaua, framantandu-se timp de 10 minute, dinspre exterior spre interior, adaugand mereu apa calduta.

Se lasa la dospit minim 30 minute pana aproape isi dubleaza volumul. Apoi se lasa aluatul sa se odihneasca peste noapte, in frigider.

Mod de preparare „Petala de primavara”
Se scoate aluatul de la frigider si se lasa cateva zeci de minute afara, la temperatura camerei.

Se intinde in strat subtire sosul de rosii pregatit in prealabil cu putina sare, piper, oregano, busuioc proaspat si foarte putin usturoi.

Se aseaza feliile de dovlecel, taiat pe lung, pe fiecare petala in parte, in total 6 bucati.

 

Apoi se adauga branza de capra taiata cuburi, mararul taiat mare si doi catei de usturoi tocati marunt.
Secretele bucatarului!
1. Este de preferat ca atunci cand se pune pizza la cuptor, aluatul sa nu fie rece pentru a putea creste in cuptor.
2. Pentru un gust delicios si un aspect apetisant, se intinde toppingul uniform, fara bordura, sub forma de floare

  1. Acasa, pizza se coace timp de 10-12 minute, pe o piatra din marmura sau granit, incinsa in cuptor la 250°, timp de 30 minute, astfel incat sa aiba o temepratura constanta.
    4. Pizza se pune pe o hartie de copt usor infainata inainte, ca sa nu se lipeasca de piatra incinsa la cuptor.

Despre Pizza Flower

Deschisa pe 15 ianuarie 2016, Pizza Flower propune un produs diferit ca forma si gust, fiind un concept unic in Europa. Alintata “Gradinizza de flori”, Pizza Flower isi desfasoara activitatea in Bucuresti, Sectorul 3, Calea Dudesti nr. 129.

Pentru a respecta conceptul, toate retetele de pizza preparate au denumiri de flori: floarea reginei, printesa noptii, floare de nu-ma-uita, trifoi cu patru foi, flower power, motul curcanului, floare de cactus, limba soacrei, floare carnivora, floarea pasiunii etc.
Planurile de viitor ale companiei includ crearea unei retele Pizza Flower prin deschiderea altor doua pizzerii in Bucuresti, in sectorul 1 si sectorul 2.

In 2016, Pizza Flower s-a implicat in comunitate, sprijinind mai multe proiecte sociale: Centrul de Plasament Pinochio, gradinita sociala “Licurici”, complexul ”Pistruiatul”, campania „Brancusi e al meu” etc.

Contact
Pizza Flower
Email: hello@pizzaflower.ro
Telefon: 0729 636 151
Relatii cu presa: larisa.toader@russenart.ro
Website: www.pizzaflower.ro

Date de contact:
Nume: Larisa Toader
Functie: PR Manager
Email: hello@pizzaflower.ro
Telefon: 0729 636 151


Galerie foto:


Cuvinte cheie:
pizza flower, pizza, floare, pizza in forma de floare,


Comunicat publicat de: Russenart Communications (click pentru a vizualiza profilul)

Alte comunicate publicate de Russenart Communications

Magazinul online pentru copii Strumful Jucaus ofera Pana la 35% reducere la colectia de imbracaminte de iarna

#Social #Cluj Vizualizari: 55
Magazinul online a fost creat in noiembrie 2016 de catre Gabriela Culea si ofera imbracaminte pentru copii intre 0 si 24 luni, jucarii educative si inteligente din lemn si fire naturale, jucarii in stil Montessori, jocuri pentru mai multe categorii de varste, accesorii pentru bebelusi, jocuri puzzle. “Proiectul Strumful Jucaus a inceput din dragostea pentru strumful nostru si nevoia de a-i asigura lucruri de calitate…

O rețetă de pizza creată pentru Postul de Paște, Floarea din ghiveci

#Social #Bucuresti Vizualizari: 113
Ingrediente pentru fiecare Floare din ghiveci 220 g. aluat • 140 g. Făină albă 00 • 1 g. Drojdie proaspătă • 175 ml. Apă filtrată • 4 g. Sare de mare Topping măsline verzi, ardei gras, oregano, dovlecei felii, mozzarella vegetală parmezan de post Mod de preparare aluat Se pune drojdia în apă călduță și se lasă la dospit 10-15 minute, la căldură formându-se o…

Un concept unic in Europa, Pizza in forma de floare a implinit 1 an

#Divertisment #Bucuresti Vizualizari: 82
Pizza Flower a fost creata in ianuarie 2016 si reprezinta un concept unic in Europa. Pizzeria este situata in sectorul 3, fiind singurul local de pe continentul european care prepara si ofera clientilor pizza in forma de floare. Pentru a respecta conceptul, toate retetele de pizza preparate au denumiri de flori: floarea reginei (fara carne), printesa noptii (prosciuto crudo si rucola), floare  de nu-ma-uita (cu…

Restaurantul El Pato lanseaza campania de prezentare a pietei de vinuri, Veni, Vidi, Vinum

#Social #Bucuresti Vizualizari: 148
  In ianuarie 2017, restaurantul El Pato a initiat campania de prezentare a pietei de vinuri „Veni, Vidi, Vinum” cu scopul de a oferi iubitorilor de vinuri posibilitatea de a cunoaste vinuri de calitate recomandate de reprezentanti ai companiilor producatoare. Campania se deruleaza timp de 6 luni, in perioada ianuarie – iunie 2017, cu sprijinul partenerilor media si a producatorilor de vin. Pe durata campaniei…
Vezi profilul Russenart Communications