Masini de debitata CNC LegasProd

#Industrie #Salaj Vizualizari: 139

Firma LegasProd cu o experienta de 15 ani produce in Romania masini de debitata cu comanda numeric Plasma si/sau Oxigaz, maini cnc jet de apa si masini de gravare 3D (modelare).
Pentru mai multe detalii va rog sa ne vizitai pe site-ul „www.legasprod.ro”.

In Romania, LegasProd se ocupa cu producerea de masini de debitat cu plasma de inalta precizie sau cu oxigaz, aparate de sudat CNC, masini de taiat cu jet de apa, routere 3D si CNC sudura. Peste 75 de tipuri de masini CNC sunt vandute atat in tara, cat si in strainatate. Debitarea cu oxigaz se poate folosi la materiale feroase mai groase. Procesul de taiere si sudare cu ajutorul gazelor e folosit pentru decuparea precisa a diferitelor forme. Debitarea cu plasma are o viteza mai mare decat cea cu oxigaz. Astfel se pot taia materiale care nu pot fi taiate cu oxigaz, de exemplu inox sau aluminiu. Se considera cea mai eficienta technologie de taiere. Piatra sau sticla poate fi debitata cu ajutorul jetului de apa. Are un randament scazut si este folosit cand alte technici nu se pot aplica. Masina CNC cu sudura automatizata se foloseste la diferite lucrari repetitive. Aici se pune accent pe fiabilitate, calitate superioara si rapiditate. Pe langa masini CNC comercializate, aici vom gasi si servicii legate de taierea cu plasma si oxigaz.

Email: office@legasprod.ro
Telefon: o745-328-731

cnc, plasma. oxigaz, debitare, legas, jet de apa

Comunicat publicat de: SC LEGAS PROD SRL (click pentru a vizualiza profilul)