Mancam sau doar gustam? Mai bine savuram!

#Monden #Bucuresti Vizualizari: 73

Nimic nu aduce zambetele pe chipul celor dragi asa cum o face o masa pe care troneaza o fripturica aburinda si suculenta, care emana miresme mai mult decat seducatoare pentru papilele tale gustative. Lasa atmosfera de vacanta sa-si faca simtita prezenta nu doar în weekendurile petrecute alaturi de prieteni, ci oricand ti-e pofta de gustul desavarsit al unui gratar bine facut. Chef Liviu Balint, ambasadorul Podravka, este aici sa-ti ofere cateva ponturi pretioase despre cum poti sa-i ademenesti pe toti cei dragi – chiar si pe cei mai pretentiosi – cu un gratar demn de MasterChef.

Cel mai important truc este sa nimeresti gusturile tuturor. Unii prefera carnea mai grasa, altii prefera varianta light, unii mai bine facuta, altii adora un gratar abia perpelit. Totusi, nimeni nu refuza un gratar cu un gust bogat, bine patruns de aromele delicioase ale Vegeta Grill condimente pentru carne la gratar. Asta pentru ca Vegeta Grill uneste gustul mirodeniilor faimoase, precum oregano, cardamon, patrunjel si foi de dafin, cu savoarea legumelor deshidratate. Toate patrund perfect carnea îmbratisata de flacarile gratarului si-i dezlantuie aromele ascunse.

Pentru delicioasa reteta mixt grill propusa de Chef Liviu Balint ai nevoie de: coaste barbeque, ceafa de porc, piept de pui, cabanos si cotlet de porc. Cantitatile le vei alege în functie de numarul de invitati pe care vrei sa-i uimesti cu talentul tau gastronomic. Presari Vegeta Grill peste (viitoarele) fripturi si lasi bunatatile sa fie patrunse în tihna, aproximativ 30 minute. Numai bine, ai timp sa schimbi o vorba cu musafirii sau sa verifici daca jarul este generos. Odata trecute cele 30 minute de împrietenire dintre condimentele Vegeta Grill si carnea îmbietoare,  totul va merge ca uns. Singura ta grija va fi sa te asiguri ca toata lumea mai primeste cel putin înca o portie. Cererile nu vor înceta sa apara,  te asigura Chef Liviu Balint. Cand îmbini maiestuos atat de multe condimente atent selectionate, gustul carnii este evidentiat si nimeni nu va rezista tentatiei prea mult, nici macar cei aflati la dieta.

Asa ca, pregateste-te cum se cuvine pentru o vara plina de savoare si o vesnica atmosfera de…sarbatoare!

Date de contact:
Nume: Maria Raicu
Functie: Pr
Email: maria.raicu@morethanpub.ro




Cuvinte cheie:
gustos, savoare, vegeta, grill, reteta


Comunicat publicat de: MORE THAN PUB (click pentru a vizualiza profilul)

Alte comunicate publicate de MORE THAN PUB

Ca să nu faci curat când revii din vacanță

#Monden #Buzau Vizualizari: 36
Curățenie după vacanță? Nici vorbă! Imaginează-ți că te întorci din concediu, bronzul e de invidiat, relaxarea încă plutește în aer și…trebuie să te apuci de curățenie. Cum sună? Psihologii spun că întotdeauna după vacanță apare o ușoară depresie. Pare ciudat, însă minții noastre îi ia puțin mai mult timp să accepte întoarcerea la rutina cotidiană. Din exact acest motiv specialiștii ne îndeamnă ca după returul…

Cele mai simple metode de stimulare a fertilității

#Sanatate #Bucuresti Vizualizari: 26
Șansele de a rămâne însărcinată sunt mai mari dacă adoptați un regim alimentar echilibrat. O dietă diversificată, care include alimente bogate în vitamine și minerale, va asigura nutrienții necesari unei sarcini sănătoase. Atenție la cantități! Nu trebuie să mâncați cât pentru doi, dar nici să țineți cure de slăbire drastice în timp ce încercați să concepeți un copil. O alimentație corespunzătoare vă va ajuta să…

Schimbarea la fata a invatamantului romanesc

Pentru elevi, adaptarea la eLearning a venit in mod natural, datorita capacitatii noi generatii de a asimila rapid trendurile tehnologice. Mai remarcabila este, insa, rapiditatea cu care cadrele didactice au imbratisat reteauaEDU.ro, vazand platforma ca pe o posibilitate de a-si extinde metoda de lucru. „Reteaua EDU.ro este un mediu de invatare colaborativ, dinamic, flexibil, interactiv si personalizat; genereaza experiente de invatare unice, realizate cu tehnologii…

Silueta perfecta se construieste din bucatarie

#Monden #Bucuresti Vizualizari: 47
Puiul se vrea rumen, nu de soare ci de dragul mozarellei topite si al ardeiului gras Fie ca gatesti celor dragi, fie ca pregatesti festinul doar pentru tine, ai grija sa nu-ti lipseasca: 3 catei de usturoi pisati, niste sare, piper, o lingura de herbes du provence si una de boia de ardei dulce. Apoi, ingredientele de baza: 2 bucati de piept de pui, un…

Ce varsta au sosetele tale?

#Monden #Bucuresti Vizualizari: 39
Povestea Ciserom a inceput acum 90 ani la Sebes si continua si in ziua de astazi, deoarece este sinonimul calitatii productiei textile romanesti si o mandrie nationala. In cateva cuvinte: aceeasi familie mare, aceiasi oameni devotati si aceleasi sosete colorate care sa-ti completeze zilnic stilul si tinuta. Compania are astazi 320 angajati, un flux tehnologic modern, o productie anuala de 10 milioane perechi de sosete,…
Vezi profilul MORE THAN PUB