Lantul de restaurante Spartan anunta afaceri in crestere cu aproximativ 17% in 2016

#Social #Bucuresti Vizualizari: 57

Lantul de restaurante de tip fast-food Spartan a incheiat anul 2016 cu o cifra de afaceri de 14 milioane de euro, inregistrand o majorare de aproape 17% fata de 2015, cand la nivelul intregului grup (restaurante proprii si francizate) s-a raportat un total de 12 milioane de euro. Din cei 14 milioane de euro, 7,3 milioane de euro reprezinta cifra de afaceri a companiei francizoare, S.C Strong MND Corporation S.R.L.

2016 a fost, pana acum, cel mai bun an al retelei Spartan, care a mai deschis un numar de 15 unitati, dintre care 2 proprii si 13 in sistem de franciza.

Investitia necesara pentru a deveni francizat Spartan porneste de la 80.000 de euro pentru unitatile din mall-uri si poate ajunge la 150.000 de euro in cazul restaurantelor stradale. La aceste cheltuieli se mai adauga si taxa de franciza care este de 10.000 de euro, la care se aduna o rede¬venta lunara de 3% din incasari si o contributie de 1% la bugetul de mar¬ke¬ting al com¬pa¬niei francizoare.

Reteaua Spartan a fost infiintata acum 4 ani, la Suceava, iar in momentul de fata dispune de 32 de unitati in Bucuresti si 19 orase din Romania, fiind pe locul patru in topul lanturilor cu cele mai multe restaurante pe teritoriul Romaniei. In acest moment, in cadrul retelei lucreaza mai mult de 700 de persoane: peste 250 de oameni in restaurantele proprii si restul in unitatile detinute de francizati.

“2016 a fost un an extraordinar pentru noi, cel mai bun de la infiintarea companiei. Rezultatele financiare in crestere se datoreaza cresterii notorietatii marcii noastre, a increderii clientilor in calitatea gustului si a experientei Spartan si deschiderii celor 15 unitati noi”, a declarat Anisoara Bataiosu, Director General S.C Strong MND Corporation S.R.L, compania care detine franciza Spartan.

2016 a fost marcat de o serie de realizari importante pentru una dintre cele mai de succes marci autohtone:
• Deschiderea de noi unitati in patru centre comerciale din capitala: Mega Mall, ParkLake, Veranda si Cora Pantelimon;
• Deschiderea a 11 restaurante noi in tara in: Baia Mare, Piatra Neamt, Ramnicu Valcea, Iasi, Pitesti, Braila, Craiova, Cluj-Napoca, Galati, Constanta, Arad;
• In prima luna de functionare, unitatea Spartan situata in centrul comercial “Shopping City” din Piatra Neamt, a reusit sa isi depaseasca toti concurentii din food-court in ceea ce priveste valoarea incasarilor, cu 350.000 de lei inregistrati in decembrie 2016;
• Spartan a ajuns pe locul patru in clasamentul celor mai extinse lanturi de restaurante de tip fast-food din Romania;
• Extinderea echipei prin angajarea a peste 250 de oameni in unitatile proprii si in cele francizate.

###

Spartan face parte din grupul de francize S.C. Strong MND Corporation S.R.L, companie francizoare care detine si platforma www.francizelacheie.ro. Lantul de restaurante a fost fondat in 2012 si numara 32 de restaurante, dintre care 12 sunt restaurante proprii si alte 20 sunt in sistem de franciza, deschise in capitala si in 19 orase din tara: Suceava, Arad, Brasov, Iasi, Cluj-Napoca, Timisoara, Botosani, Galati, Braila, Focsani, Targu-Jiu, Craiova, Pitesti, Turnu-Severin, Deva, Ramnicu Valcea, Baia Mare, Piatra Neamt, Constanta.

Cifra de afaceri inregistrata la nivelul intregului grup (restaurante proprii si restaurante francizate) in 2016 este de 14 milioane de euro. In cele 12 restaurante detinute de Strong MND Corporation, societatea francizoare, sunt angajate peste 250 de persoane, iar in total, in toate cele 32 de unitati lucreaza peste 700 de oameni.

Date de contact:
Nume: Monica Leulescu
Telefon: 0213172245
Comunicat publicat de: United Media Corporation (click pentru a vizualiza profilul)

Alte comunicate publicate de United Media Corporation

Oregon Park a castigat premiul “Cel Mai Bun Ansamblu de Birouri pentru Servicii BPO/ SSC in Bucuresti”

#Constructii #Bucuresti Vizualizari: 59
Distinctia este oferita proiectului de birouri din Bucuresti care a reusit sa ofere cel mai sanatos, placut si productiv mediu de lucru pentru industria BPO/SSC. Proiectele care au concurat cu Oregon Park in aceasta categorie au fost AFI Park si Gara Herastrau, ansamblu dezvoltat de GlobalWorth Real Estate Investment. Oregon Park, al saselea complex de birouri dezvoltat de Portland Trust in Romania, este la prima…

Palatul Alexander din Suceava si-a deschis portile pentru evenimente dedicate companiilor

Cladirea are o suprafata de 1.500 m2 si a fost proiectata si construita in stil neoclasic de catre o echipa de arhitecti, sculptori si designeri romani si francezi. Companiile care decid sa isi organizeze evenimentele aici au la dispozitie doua sali, una cu o capacitate de 450 locuri, iar cealalta de 200 locuri, precum si o parcare de 1.000 de m2. De asemenea, in pachetul…
Vezi profilul United Media Corporation