Comunicate de presa din Timis

MARŞ ANTIDROG PE ROLE ŞI BICICLETE LA TIMIŞOARA

#Administratie Publica #Timis Vizualizari: 82
Agenţia Naţională Antidrog (ANA), prin Centrul Regional de Prevenire, Evaluare şi Consiliere Antidrog Timişoara, şi Clubul Rotary Timişoara Cetate, în parteneriat cu Inspectoratul Şcolar Judeţean Timiş, Brigada de Combatere a Criminalităţii Organizate Timişoara şi Poliţia Rutieră Timiş, a organizat duminică, 14 mai a.c., ora 10.30, un eveniment cu mesaj antidrog.

Comunicat de presă Direcția Județeană pentru Cultură Timiș

#Cultura / Educatie #Timis Vizualizari: 188
Ca urmare a numeroaselor informații inexacte apărute în presă și a solicitărilor venite din partea opiniei publice, Direcția Județană pentru Cultură Timiș vă comunică datele de care dispune în legătură cu situația imobilelor de pe bulevardul Mihai Eminescu nr.2 și de pe bulevardul CD Loga nr. 3 (Liceul de Arte, respectiv Inspectoratul Școlar Județean)

BĂRBAT DISPĂRUT

#Administratie Publica #Timis Vizualizari: 208
Poliţiştii Serviciului de Investigaţii Criminale efectuează verificări în vederea depistării unui bărbat de 53 de ani, dispărut din municipiul Timişoara.

Informare Aeroportul Internațional Timișoara

#Transporturi #Timis Vizualizari: 185
Condițiile meteo nefavorabile (ceață deasă cu vizibilitate de numai 100 m) au afectat la Timișoara un singur zbor. Este vorba de cursa Tarom 601 de la București cu 21 de pasageri care s-a întors la Otopeni deoarece nu a putut ateriza la Timișoara (minima necesară pentru aterizarea aeronavei de tip ATR fiind o vizibilitate de 300 de metri). Din acest motiv, și cursa retur, RO…

Comunicat de presă Poli Timișoara

#Sport #Timis Vizualizari: 271
Referitor la situația regretabilă de la meciul de rugby dintre Timișoara Saracens și Stade Francais Paris, clubul nostru precizează următoarele lucruri: 1) Instalația de încălzire a gazonului a fost achiziționată de ACS Poli Timișoara în 2015, având în vedere că un astfel de utilaj este obligatoriu în obținerea licențierii pentru Liga 1. Instalația nu a fost folosită deoarece în această perioadă de timp nu a…
Vezi mai multe comunicate din Timis