Comunicate de presa din Suceava

SĂPTĂMÂNA SIGURANŢEI CETĂŢEANULUI

#Administratie Publica #Suceava Vizualizari: 149
În perioada 26 ianuarie – 02 februarie 2017, Compartimentul de Analiză şi Prevenire a Criminalităţii – IPJ Suceava şi Poliţia Municipiului Suceava desfăşoară activităţi preventive, de informare şi responsabilizare a cetăţenilor sub egida ,,Săptămâna Siguranţei Cetăţeanului”.

POLIŢIŞTII RUTIERI S-AU ÎNTORS ÎN ACŢIUNE

#Administratie Publica #Suceava Vizualizari: 185
După ce în minivacanţa de Ziua Unirii poliţiştii rutieri au organizat cea mai amplă acţiune de la începutul acestui an, fiind constatate 21 de infracţiuni şi suspendate 45 de permise de conducere, ieri poliţiştii ieşit din nou în teren pentru creşterea gradului de siguranţă rutieră pe drumurile publice sucevene.

Atentia se opreste astazi la seturile de protectie auto pentru interior

Masina noastra este cu siguranta unul din prietenii nostri de zi cu zi in care ne petrecem destul timp pentru a face diverse activitati, fie pentru a ne transporta pe noi insine, fie pentru a transporta alte persoane sau diverse lucruri. In timp, datorita atmosferei, numarului mare de kilometrii parcurs, prafului, uzurii pieselor, trebuie facute controale periodice pentru a o intretine, atat pe parte mecanica…
Vezi mai multe comunicate din Suceava