Comunicate de presa din Iasi

Curs Autocad 2D si 3D autorizat ANC, Galati, MAI 2017

Cursul se adreseaza inginerilor, dar si persoanelor fara studii de specialitate si se sustine la un inalt standard calitativ de catre lectori autorizati ANC. Fiecare participant lucreaza individual pe calculator, iar aplicatiile practice se realizeaza in domeniile diverse in functie de aria de interes a participantului: mecanica, arhitectura, constructii, instalatii etc.

Diverse aspecte ce pot defini calitatea unor apartamente noi Iasi

#Imobiliar #Iasi Vizualizari: 110
Ideea de a achizitiona o noua locuinta este clar un motiv de bucurie, insa cert este ca exista si multe aspecte pe care oricine le va lua in calcul cand vine vorba de a face o astfel de schimbare in viata. Astfel, daca va ganditi sa alegeti o noua locuinta dintre apartamente noi Iasi, va sfatuim sa va indreptati atentia cel putin spre complexul Young…

Servicii de rent a car profesioniste pentru oameni care stiu ce vor

#Transporturi #Iasi Vizualizari: 180
Deplasarea in diferite locuri ale orasului poate reprezenta o corvoada, mai ales pe timp de vara, acolo unde temperaturile pot ajunge chiar si la 45 grade celsius si pe buna dreptate. Insa exceptie nu fac nici lunile acestea, acolo unde temperatura oscileaza, iar mijlocul de transport nu corespunde mereu cu programul nostru asa ca ar trebui sa luam atitudine.

Fotografii de colectie pentru persoane de colectie

Cu toti stim ca cel mai bun mod de a ne pune in valoare in diferite ipostaze este prin intermediul fotografiei, iar aceasta ar putea face diferenta de cele mai multe ori, mai ales in ochii unui baiat, a unei fete sau a unui potential angajator. Daca locuiti in Iasi, aveti posibilitatea sa va puneti in valoare cu siguranta atat peisagistic cat si artistic in…

O noua cursa IASI-TORINO devine operabila din aceasta vara. Zborul va fi efectuat de compania Blue Air

#Transporturi #Iasi Vizualizari: 188
Incepand din vara acestui an, reteaua de rute a Aeroportului International Iasi se extinde. Astfel, din 3 iunie 2017 iesenii, dar si locuitorii din intreaga zona a Moldovei vor putea calatori cu avionul la Torino. Noua cursa externa directa IASI-TORINO va deveni operabila gratie partenerului nostru Blue Air si va avea doua frecvente pe saptamana: martea si sambata.

Model European Union Iași 2017

Ideea de Model European Union (MEU) a apărut din dorința de a contura mai bine perspectivele tinerilor asupra a ceea ce presupune activitatea Parlamentului European și Consiliului Uniunii Europene și, implicit, activitatea de dezbatere și legiferare a directivelor și regulamentelor adoptate de instituțiile UE.
Vezi mai multe comunicate din Iasi