Comunicate de presa din Iasi

O noua cursa IASI-TORINO devine operabila din aceasta vara. Zborul va fi efectuat de compania Blue Air

#Transporturi #Iasi Vizualizari: 68
Incepand din vara acestui an, reteaua de rute a Aeroportului International Iasi se extinde. Astfel, din 3 iunie 2017 iesenii, dar si locuitorii din intreaga zona a Moldovei vor putea calatori cu avionul la Torino. Noua cursa externa directa IASI-TORINO va deveni operabila gratie partenerului nostru Blue Air si va avea doua frecvente pe saptamana: martea si sambata.

Model European Union Iași 2017

Ideea de Model European Union (MEU) a apărut din dorința de a contura mai bine perspectivele tinerilor asupra a ceea ce presupune activitatea Parlamentului European și Consiliului Uniunii Europene și, implicit, activitatea de dezbatere și legiferare a directivelor și regulamentelor adoptate de instituțiile UE.

INTERNET (ONLINE) MARKETING

#Arhitectura / Design #Iasi Vizualizari: 135
Internet marketing sau online marketing este o expresie care se refera la tehnici de promovare si publicitate utilizate pentru promovare in mediul virtual. Scopul este de a creste vizibilitatea unui website pentru a promova la nivel cat mai larg continuturile acelui website.
Vezi mai multe comunicate din Iasi