Comunicate de presa din Iasi

Servicii de rent a car profesioniste pentru oameni care stiu ce vor

#Transporturi #Iasi Vizualizari: 129
Deplasarea in diferite locuri ale orasului poate reprezenta o corvoada, mai ales pe timp de vara, acolo unde temperaturile pot ajunge chiar si la 45 grade celsius si pe buna dreptate. Insa exceptie nu fac nici lunile acestea, acolo unde temperatura oscileaza, iar mijlocul de transport nu corespunde mereu cu programul nostru asa ca ar trebui sa luam atitudine.

Fotografii de colectie pentru persoane de colectie

Cu toti stim ca cel mai bun mod de a ne pune in valoare in diferite ipostaze este prin intermediul fotografiei, iar aceasta ar putea face diferenta de cele mai multe ori, mai ales in ochii unui baiat, a unei fete sau a unui potential angajator. Daca locuiti in Iasi, aveti posibilitatea sa va puneti in valoare cu siguranta atat peisagistic cat si artistic in…

O noua cursa IASI-TORINO devine operabila din aceasta vara. Zborul va fi efectuat de compania Blue Air

#Transporturi #Iasi Vizualizari: 149
Incepand din vara acestui an, reteaua de rute a Aeroportului International Iasi se extinde. Astfel, din 3 iunie 2017 iesenii, dar si locuitorii din intreaga zona a Moldovei vor putea calatori cu avionul la Torino. Noua cursa externa directa IASI-TORINO va deveni operabila gratie partenerului nostru Blue Air si va avea doua frecvente pe saptamana: martea si sambata.

Model European Union Iași 2017

Ideea de Model European Union (MEU) a apărut din dorința de a contura mai bine perspectivele tinerilor asupra a ceea ce presupune activitatea Parlamentului European și Consiliului Uniunii Europene și, implicit, activitatea de dezbatere și legiferare a directivelor și regulamentelor adoptate de instituțiile UE.
Vezi mai multe comunicate din Iasi