Comunicate de presa din Bucuresti

Kuehne + Nagel se ocupă de servicii de depozitare și distribuție pentru METRO Cash & Carry în Croația, în timp ce METRO Cash & Carry continuă procesul de perfecționare a serviciilor sale de livrare

#Transporturi #Bucuresti Vizualizari: 145
Bucuresti – 17 februarie 2017 – Kuehne + Nagel, unul dintre cei mai importanti furnizori mondiali de logistică și METRO Cash & Carry, liderul internațional în comerțul cu ridicata, au semnat un contract de cinci ani pentru serviciile de depozitare și distribuție, începând din ianuarie 2017

Porta doors – usi de calitate

#Constructii #Bucuresti Vizualizari: 60
Daca esti in cautarea unor usi din gama porta doors poti sa le achizitionezi de pe pagina www.usi-de-interior.eu de la compania Design Invest SRL Bucuresti, compania care comercializeaza clientilor si modele de usi din gama porta doors.

Top 3 echipamente auto preferate de romani!

#Auto / Moto #Bucuresti Vizualizari: 51
Un studiu recent realizat arata ca cei mai multi dintre romani care planuiesc sa isi achizitioneze o masina prefera sa aleaga o versiune echipata cu accesorii menite sa asigure confortul sporit in timpul calatoriilor, insa in acelasi timp sa ofere si un aspect placut, fata de cumparatorii din vestul Europei care prefera echipamente si dotari care tin de utilitate si siguranta.
Vezi mai multe comunicate din Bucuresti