Comunicate de presa din Bucuresti

Aurora boreala - Ce este, culori, cum se produce si unde apare?

Aurora boreală este, de fapt, o altă denumire pentru aurora polară. Aurora polară este un fenomen optic care constă într-o strălucire intensă observată noaptea în regiunile din proximitatea zonelor polare. Atunci când apare în emisfera nordică, fenomenul e cunoscut sub numele de aurora boreală, iar atunci când apare în emisfera sudică, fenomenul poartă numele de auroră australă.

Tinerii antreprenori premiați la Gala JA Hall of Fame – Investește în educație!®

București, 26 mai 2017 – Junior Achievement (JA) România a premiat, în cadrul Galei JA Hall of Fame – INVESTEȘTE ÎN EDUCAȚIE!®, tinerii și profesorii participanți în acest an școlar în programele JA de educație economică, antreprenorială, financiară și de orientare profesională, precum și companiile care investesc în educație în România și care contribuie la dezvoltarea unor noi generații de profesioniști și antreprenori.

Studio20: de ce sa lucrezi la acest studio de video chat

#Social #Bucuresti Vizualizari: 56
Fiecare dintre noi visam la un job unde sa avem posibilitatea sa avansam si sa castigam din ce in ce mai multi bani. La Studio20, cel mai bun studio de video chat din lume, acest lucru chiar este posibil: vei ajunge sa castigi pana la 10.000 de dolari pe luna, bani care te vor ajuta sa iti indeplinesti orice dorinte ai avut vreodata. Cu seriozitate,…

Fa-ti picioarele fericite si ofera-le mereu o stare de bine!

#Monden #Sanatate #Bucuresti Vizualizari: 55
Specialistii ne recomanda cel putin 30 minute de miscare, in fiecare zi. Usor cu teoria, mai greu cu practica. De cate ori nu ti-ai spus ca lasi masina acasa sau ca o sa mergi mai mult pe jos decat cu mijlocul de transport in comun? E adevarat, nimic nu se compara cu o plimbare lejera si nimic nu te invioreaza mai mult decat atunci cand…

Delicios, gustos, sanatos si rapid

#Monden #Sanatate #Bucuresti Vizualizari: 56
Unul dintre cei mai gustosi si benefici pesti de care te poti bucura si pe care ii poti introduce cu usurinta in dieta ta este sprotul. Daca in trecut nu il gaseai atat de des in comert, astazi este foarte accesibil ca pret si – gratie inovatiei gastronomice din ultimii ani – poti sa consumi sprotul si ca pe o mica gustare aditionala meselor principale.
Vezi mai multe comunicate din Bucuresti