Comunicate de presa din Arad

Idea::Bank isi extinde reteaua de sucursale in vestul tarii

#Banci #Arad Vizualizari: 276
Idea::Bank, parte a Getin Holding, unul dintre cele mai dinamice grupuri financiare poloneze, si-a extins reteaua de unitati teritoriale in vestul tarii, deschizand in Arad cea de a-34-a sucursala la nivel national. Idea::Bank isi propune sa ofere, in sediul din B-dul Revolutiei, nr. 27, Arad produse simple, usor de inteles, intr-o maniera clara si prompta.

Bilanțul activității IPJ Arad pentru anul 2016

#Administratie Publica #Arad Vizualizari: 282
La nivelul județului Arad, în anul 2016, evoluția indicatorilor prezintă o scădere cu 10,49% a infracționalității sesizate față de anul 2015, scădere înregistrată pe palier economic, judiciar şi al infracţiunilor de altă natură. Urmarea a managementului aplicat de către echipa de conducere a I.P.J. Arad, în anul 2016 s-au înregistrat cele mai mici valori ale infracționalității din perioada 2010-2016.

Încetarea mandatelor primarilor din Almaș și Covăsânț

#Administratie Publica #Arad Vizualizari: 188
Prefectul Județului Arad, Cosmin Pribac, a emis în data de 25.01.2017 un Ordin privind constatarea încetării de drept, înainte de expirarea duratei normale, prin demisie, a mandatului domnului Avram Teodor de primar al Comunei Almaș. Ordinul a fost emis în baza referatului secretarului comunei Almaș prin care se propune emiterea sa ca urmare a demisiei domnului Avram Teodor din funcția de primar.

Prof. univ. dr. Patrizio Rigatti, specialist în urologie şi chirurgie generală, de la Universitatea SAN RAFFAELE, din Milano (Italia), a vizitat Institutul de Ştiinţe ale Vieţii din cadrul Universităţii de Vest „Vasile Goldiş” din Arad

Universitatea de Vest „Vasile Goldiş” din Arad a fost vizitată, duminică, 29.01.2017, de prof. univ. dr. Patrizio Rigatti, specialist în urologie şi chirurgie generală, de la Universitatea SAN RAFFAELE din Milano (Italia).

Ziua Internaţională de Comemorare a Victimelor Holocaustului, în organizarea Universității de Vest „Vasile Goldiş” din Arad

#Cultura / Educatie #Arad Vizualizari: 217
Centrul de Studii Iudaice „ACADEMICIAN NICOLAE CAJAL” al UVVG din Arad, în colaborare cu Facultatea de Științe Socio-Umane, în parteneriat cu: Comunitatea evreilor din Arad, Complexul Muzeal Arad, Inspectoratul Şcolar Judeţean Arad, Goldiș Tv, EUROPEANUL, cu sprijinul MINISTERULUI AFACERILOR EXTERNE, care deține Președinția Alianței Internaționale pentru Memoria Holocaustului (IHRA), a comemorat, vineri 27 ianuarie 2017, în Aula „Ştefan Cicio-Pop”, Ziua Internațională de Comemorare a Victimelor…

Iustin Cionca, președintele Consiliului Județean: „Cartea face parte dintr-o lume frumoasă, unde fiecare are șansa să devină ce și-a dorit, cu condiția să fie serios și perseverent”

#Cultura / Educatie #Arad Vizualizari: 202
Președintele Consiliului Județean Arad, Iustin Cionca, a participat astăzi, la Pecica, la acțiunea de donare de carte inițiată de Alteța Sa Regală, Principele Radu, în parteneriat cu compania Azomureș și cu Editura Curtea Veche. Sute de copii din Pecica sunt beneficiarii acestui frumos cadou.
Vezi mai multe comunicate din Arad