Intampina primavara la Bali Spa!

#Turism #Prahova Vizualizari: 82

Intr-un loc binecuvantat de Dumnezeu, in care natura a pus la un loc darurile sale: ozon, padure, pasuni, munti si vai, trandafiri si iarba, izvoare susurand si pasari ciripind, poti scapa de stresul vietii cotidiene,iti poti relaxa sufletul in primul centru holistic de slabire si wellness din Romania, ce recreeaza atmosfera magica din Bali, insula zeilor.

Intr-o ambianta luxoasa, Bali Spa combina confortul camerelor unui hotel de 4 stele cu un restaurant gastronomic, echipamente de ultima generatie pentru frumusete, fitness, slabire si sport.  Centrul dispune si de sala de conferinte, piscina interioara, pista de skateboard si un personal de cea mai buna calitate, inclusiv un maseur balinez.

Acum poti incerca un altfel de concept de vacanta in care sa combinati relaxarea cu un regim de sanatate. La Bali Spa ai la dispozitie o gama larga de servicii spa si wellness incluzand consultatii de specialitate, stabilirea programelor de tratament personalizate, masaj, sauna, jacuzzi, fitness, piscina. Marele atu este constitut de serviciile de masaj balinez executate de personal nativ din Indonezia.In acelasi timp te poti bucura de restaurantul Bumbu Bali ce imbina conceptul de bucatarie fusion asiatica , bucataria romaneasca traditionala precum si bucataria internationala cu influente franceze si italiene.

Pachetele Escape, Balinese Journey, DREAM sau DETOX au aparut ca un feedback la sugestile turistilor din ultimii 5 ani si intrunesc conceptul Frumusete prin Sanatate promovat de Bali Spa. Daca vrei sa oferi cuiva drag un Marţişor deosebit sau pur si simplu sa sarbatoriti venirea primaverii ce sta sa se trezeasca la viata, acum ai la dispozitie un pachet special de Martisor! Acesta include urmatoarele servicii: mic dejun in restaurantul “Bumbu Bali”; 1 masaj balinez sau cu pietre vulcanice sau terapeutic sau reflexo/sejur/persoana cu maseurul balinez Tempos sau maseuzele romance Magda si Diana;  piscina indoor; sauna;     fitness in sala cu echipamente cardio ultraperformant; 1 desert surpriza; 1 pahar de vin fiert/persoana in jurul semineului.

Tarif:39 Euro/ persoana/noapte in camera dubla cu pat matrimonial*;  49 Euro/ persoana/noapte in camera dubla cu baldachin*;  59 Euro/ persoana/noapte in apartament cu baldachin roz*;  49 Euro/persoana/noapte in camera single*. *Oferta valabila in perioada 28 Februarie-12 Martie 2017. *Tarifele sunt  valabile pentru un sejur de minim 2 nopti. Mai multe detalii pe www.balispa.ro. Rezervari la: 0731.831.161 ; 0244.367.085; sau pe adresa de email: office@proestetica-sana.ro.

Date de contact:
Nume: Georgiana Tache
Email: office@balispa.ro
Telefon: +40 (731)831.161
Cuvinte cheie:
balispa; cornu; masaj; sauna; oferta;


Comunicat publicat de: Ioana Marinescu (click pentru a vizualiza profilul)

Alte comunicate publicate de Ioana Marinescu

Italia s-a imbracat in Flori de Ie!

Evenimentul s-a desfășurat în salonul Universității Aldo Moro din Bari și a fost parte a unui proiect dezvoltat în parteneriat cu primăria locală. Astfel, urmând modelul evenimentului de la Iași din ianuarie 2017, Flori de ie a organizat o paradă deosebită a cosumelor tradiționale românești, din colecția proprie, ce au fost îmbrăcate de către reprezentanți ai comunității de români din Italia, întâmpinând astfel Mărțișorul și…

Gama de siropuri Meltus - Sinergie dintre natura și știință

#Sanatate #Bucuresti Vizualizari: 66
Printre subiectele punctate, doamnele extrem de active în mediul online și în același timp foarte bine informate – deja mămici sau pe punctul de a deveni mămici – au dezbătut despre cea mai des întâlnită afecțiune atât în viața copiilor, cât și în viața adulților: tusea. Doamna doctor Helen Draghici, mama a patru fete, cu blândețe și umor, le-a împărtășit bloggeritelor și jurnalistelor prezente, din…

Flori de Ie continuă călătoria dedicată prezentării portului tradițional românesc peste hotare

„Mărțișorul este o brățară împletită cu două fire, unul alb și unul roșu, simbolizând atât viața și puritatea sufletului cât şi sacrificiul și sângele. Potrivit legendei Mărțișorul era un dar al fetelor sau femeilor către băieți sau bărbați, cu ocazia venirii primăverii, pentru a sărbători renașterea naturii și ca un simbol de bun augur de sănătate și frumusețe„, spune Monica Irimia, organizator al inițiativei si…
Vezi profilul Ioana Marinescu