In luna martie Gymboland dă liber la răsfăț

#Divertisment #Bucuresti Vizualizari: 116

Dacă o filă din calendar este prin excelență dedicată doamnelor, atunci luna martie este un prilej ideal pentru destindere. Asa cum pe tot parcursul anului ai mereu grjia de cei dragi și in special de cei mai mici membri ai familiei, iată ca pe 1 si 8 martie ai ocazia să îți acorzi câteva ore de atenție, lăsând restul în seama Gymboland – liderul entertainment-ului educațional din România – ce se asigură că în zilele importante pentru tine, copiii să fie în siguranță și să se bucure de ultimele tehnologii interactive. Aici vor reuși să îmbine percepția senzorială cu dezvoltarea creativității prin utilizarea elementelor variate de divertisment, în timp ce tu ai putea să profiți de momente de răsfăț, transpuse într-o sesiune de shopping, o schimbare de look, vizionarea unui film, lipsită de griji și contând pe faptul că cei mici sunt în siguranță, având și ei parte de clipe memorabile la Gymboland.

Pe 1 și 8 martie, locatiile Gymboland din București și din țară au un program special în fiecare după-amiază, între orele 16:00-20:00, pentru a vă introduce în minunatul melanj de activități din cadrul workshop-urilor dedicate primăverii. O incursiune în magia anotimpului, sub simbolul mărțișorului încărcat de belșug și noroc, în care copiii regăsesc la Gymboland metode creative pentru a-și stimula imaginația, dar și mediul perfect care le oferă toate instrumentele necesare pentru dezvoltare și distracție.

Fără îndoială, în universul Gymboland, nu doar copiii sunt fericiti, ci și mamele, care merită pe deplin! Surprinde-i așadar pe cei dragi seara cu o nouă atitudine, mai relaxată, în urma unei sesiuni de răsfăț, având certitudinea că în luna martie, Gymboland este sprijinul întregii familii, asigurând amestecul desăvârșit de plăcut cu util.

 

Sunteți așteptați împreună cu cei mici să vă bucurați de cel mai frumos cadou al unui mărțișor de poveste, fiindcă cine petrece ziua alături de Gymboland, retrăiește copilăria!

 

Despre Gymboland:

Gymboland are o expertiza de peste 11 ani in domeniul entertainment-ului educational. In total, in Romania, sunt 8 spatii de joaca: Gymboland Mega Mall, Gymboland AFI Palace Cotroceni, Gymboland Promenada, Gymboland Veranda, Gymboland Maritimo si City Park in Constanta, iar in Ploiesti Gymboland Shopping City si AFI Ploiesti.

Anual, peste 55.000 de copii beneficiaza de tehnologia inovativa Gymboland, invatand prin joaca.

 

Date de contact:
Nume: Mariana Sebe
Functie: General Strategic Manager
Email: mariana.sebe@pravenue.ro
Telefon: +40745168552


Galerie foto:


Cuvinte cheie:
educatie, joaca, distractie, copii, mame


Comunicat publicat de: PR Avenue (click pentru a vizualiza profilul)

Alte comunicate publicate de PR Avenue

Intra in competitia Food Team Building by Gabriela Simion, in parteneriat cu Kuxa Events

A gati in echipa inseamna o buna comunicare si multa distractie. A spune ce iti trebuie sau ce faci tu si ce ar trebui sa faca celalalt este o arta. In cadrul acestor evenimente de live cooking, participantii pot da frau liber imaginatiei si se pot lasa inspirati de ingrediente pentru a prepara retete originale si apetisante. Food Team Building by Gabriela Simion este organizat…
Vezi profilul PR Avenue