Implică-te! Oferă o masă caldă unui sărman!

#ONG #Cluj Vizualizari: 95

Asociația O masă caldă are grijă de nevoiașii din 4 orașe din România, asigurându-se că aceștia au parte de o masă caldă gratuită săptămânal! Întreaga mișcare se datorează strict unor voluntari inimoși, care adună donații și gătesc în fiecare săptămână pentru acești oameni.
Alătură-te și tu! Donează și susține cauza asociației O masă caldă!

Asociația ‚O masă caldă´ și-a început activitatea în 2013 în Cluj-Napoca, atunci când o mână de voluntari s-au adunat pentru a oferi o farfurie de mâncare unui grup de oameni cu venituri reduse. Patru ani mai tarziu, acest proiect se desfășoară săptămânal în 9 cantine din Cluj-Napoca, București, Bistrița și Satu Mare, mii de sărmani bucurându-se de o masă caldă gratuită săptămânal din partea asociației.

Un grup de studenți ai unei facultăți din Cluj-Napoca au pornit un proiect pentru a face publicul să conștientizeze importanța acestei mișcări, sub îndemnul ´Și tu poți oferi o masă caldă unui sărman’. Prin acest proiect, ei doresc să evidențieze faptul că oricine poate oferi ajutor acestor persoane cu venituri reduse, aflate în pragul sărăciei. Ei invită atât companiile, cât și persoanele fizice să se alăture acestei activități prin donații. Fiecare donație contează, indiferent de sumă, întrucât asociația reușește să se încadreze într-un cost de 2 lei porția de mâncare. Donațiile pot fi făcute în bani sau produse alimentare, atât din partea persoanelor, cât și din partea companiilor ce doresc să se implice.

Mai multe detalii se găsesc pe http://www.omasacalda.ro/Cuvinte cheie:
ong, donatii, ajutor, oameni nevoiasi, Cluj-Napoca


Comunicat publicat de: O masa calda (click pentru a vizualiza profilul)