Iluminatul stradal cu led, un pas urias catre un oras mai sigur

#Tehnologie #Sibiu Vizualizari: 39

Iluminatul a jucat intotdeauna un rol deosebit de important atat pentru siguranta pietonilor, precum si pentru cea a conducatorilor auto. Daca initial tehnologiile nu erau foarte avansate in acest sens si iluminatul stradal era destul de deficitar, astazi avem acces la componente tehnologice mult mai avansate, precum este tehnologia led.

 

In mai toate orasele mari din lume s-a trecut astazi la aceasta tehnologie, dintr-un motiv cat se poate de simplu si anume, o calitate a luminii mult mai buna. Evident, pe langa acest lucru, tehnologia led mai aduce totodata si o serie de avantaje, mai ales in ceea ce priveste cheltuielile.

Chiar daca rareori putem observa iluminatul stradal ca fiind o prioritate pentru administratia locala, cert este faptul ca aceasta ar trebui inclus pe lista de prioritati ale acesteia avand in vedere ca vorbim totusi despre siguranta cetatenilor. Becurile pentru iluminatul stradal cu led pot fi obtinute rapid si simplu prin intermediul magazinului Led-box.ro , un magazin specializat in acest sens. Iata insa de ce este mult mai avantajos sa optam petru iluminatul stradal cu led in detrimentul tehnologiilor de iluminat clasic.

Led-ul ofera o lumina mult mai buna.

Pentru a putea vorbi despre un mediu urban sigur, trebuie fara indoiala ca iluminatul stradal sa fie unul cat se poate de eficient, astfel ca tehnologia led este cu siguranta exact ceea ce ne trebuie pentru a putea beneficia de acest lucru. Desi aceasta poate implica un pret de achizitie ceva mai ridicat, lumina oferita de catre un bec cu led este mult mai calitativa decat clasicele tehnologii care pe langa faptul ca ofera o lumina slaba, aceasta mai este si difuza pe deasupra. Tehnologia led insa este mult mai eficienta avand in vedere ca aceasta ofera un flux luminos puternic si calitativ.

Tehnologia led este mult mai rezistenta in timp.

Rezistenta acestor becuri in timp este fireste un aspect important avand in vedere ca poate deveni destul de costisitor inlocuirea periodica a becurilor din interiorul unui oras intreg. Tehnologia led insa, este recunoscuta in toata lumea pentru faptul ca este mult mai rezistenta in timp, aceste becuri rezistand cu pana la 30.000 de ore mai mult. Putem observa asadar faptul ca putem reduce semnificativ anumite cheltuieli prin alegerea acestei tehnologii care a reprezetat o reala revolutie in ceea ce priveste iluminatul stradal.

Led-ul are un consum de energie mult mai mic.

Eficienta energetica este de asemenea un aspect important care poate duce la o reducere semnificativa a cheltuielilor, chiar daca vorbim despre un simplu iluminat stradal. Becurile led au ca si unul dintre cele mai importante avantaje, faptul ca au un consum de energie mai redus cu aproximativ 85%, spre deosebire de tehnologiile clasice care sunt mari consumatoare de energie. Prin alegerea acestei tehnologii, cheltuielile aferente consumului de energie vor fi semnificativ mai mici.

Www.led-box.ro este un magazin online care comercializeaza becuri led, precum si becuri led de calitate, special create pentru iluminatul stradal care pot fi achizitionate la preturi complet speciale.

Date de contact:
Nume: Malvina PR
Functie: Marketing
Email: ledboxro@gmail.com
Telefon: 0756396763
Cuvinte cheie:
banda led, proiectoare led, iluminat stradal led, led of road, panouri led, fibra optica tavane


Comunicat publicat de: Led-box.ro (click pentru a vizualiza profilul)