i-Video.ro - numarul 1 in promotii pentru supraveghere video

Asa cum v-am obisnuit, va tinem la curent cu cele mai bune promotii din fiecare domeniu. Acum ca am ajuns la partea de supraveghere video, recomandarea noastra este i-Video.ro, site ce pare a fi numarul 1 in promotii pe acest segment.

Ce ne face sa afirmam asta despre ei?

In acest magazin online aveti posibilitatea de a gasi kituri gata pregatite care contin tot ce va trebuie, fara sa mai pierdeti prea mult timp stand pe ganduri ce sa cumparati sau puteti sa va personalizati propriul sistem dupa specificatiile pe care le vreti. Posibilitatea de a alege sa efectuezi rapid cumparaturi, dar si posibilitatea de a personaliza ceva asa cum iti doresti, pare a fi un atu.

La capitolul preturi magazinul sta destul de bine, fiind pe numarul 1 intr-o analiza facuta pe segmentul de supraveghere video. Aici am gasit cele mai bune preturi de pe piata fie ca a fost vorba de sisteme de supraveghere video complete, fie ca am ales doar un simplu DVR de 4 canale sau alte accesorii. Toata lumea doreste sa beneficieze de cele mai bune promotii si sa aiba un pret cat mai ok, asa ca si aici avem un alt atu.

Toata colaborarea cu magazinul online pare a se desfasura foarte rapid si cu mult profesionalism. Aveti practic doua variante majore de a colabora cu ei, puteti da o comanda online, asta in cazul in care doriti sa stati si sa navigati pe paginile magazinului sau puteti sa luati legatura telefonic cu cei de la sediul firmei si puteti cere toate informatiile de care aveti nevoie.

Ambele variante au fost testate si va putem spune ca in ceea ce priveste experienta online aceasta a fost una rapida si foarte usoara, nefiind nevoie sa pierdem prea mult timp cu efectuarea comenzii, iar pe partea de telefon, am avut parte de multa amabilitate si rabdare pentru a ne explica tot ceea ce ne este util.

Un alt avantaj al acestui magazin online a fost faptul ca desi nu erau obligati, cei de la echipa de suport tehnic ne-au oferit informatii si despre cum ar trebui sa facem conexiunea la router, asta desi nu aveam achizitionat un router de la ei. Acest lucru ne-a convins ca cei de aici sunt interesati de rezultatul obtinut de client si ca banii nostri nu vor fi aruncati degeaba.

Per total putem concluziona ca experienta in colaborarea cu cei de la i-Video este una placuta si simpla, menita sa ajute orice client.

In cazul in care ati apreciat cele citite aici, va rugam sa lasati un review la produsele achizitionate, astfel vom putea ajuta mai multe persoane sa obtina informatii despre camerele sau sistemele dorite.

Date de contact:
Nume: S.C. SMART SECURITY TECH S.R.L.
Functie: Administrator
Email: m_v_a24@yahoo.com
Telefon: 0722 665 089
Cuvinte cheie:
supraveghere video


Comunicat publicat de: Pro Intersoft 2010 (click pentru a vizualiza profilul)

Alte comunicate publicate de Pro Intersoft 2010

Campania DexOnline.net "Salvati Limba Romana" vine in ajutorul webmasterilor

DexOnline.net lanseaza o noua campanie cu scopul de a educa si culturaliza vorbitorii de Romania din mediul online. ‘’Salvati Limba Romana’’ incurajeaza webmasterii sa se implice activ in promovarea unei limbi romane vorbite si scrise corect. Cu ajutorul widget-ul DexOnline.net webmasterii pot afisa dictionarul limbii romane pe propriul site Widget-ul lansat de DexOnline.net poate fi preluat de catre webmasteri si aplicat pe orice site oferind…

SCIM 400 a fost lansat luna aceasta si pentru spitale

#Administratie Publica #Brasov Vizualizari: 112
Incepand cu anul 2013, UltraVision, companie detinatoare a ControlInternManagerial.ro a lansat cele trei versiuni SCIM 400, incheind cu varianta pentru spitale, disponibila pentru download din luna martie 2014. Dupa succesul inregistrat cu varianta originala a soft-ului dedicat institutiilor bugetare ce nu cad sub o legislatie specifica, compania s-a concentrat pe lansarea a doua versiuni speciale, SCIM 400 pentru scoli, disponibil de la sfarsitul anului 2013…

Agentia imobiliara Unic Star si-a lansat site-ul online

#Imobiliar #Brasov Vizualizari: 115
Agentia imobiliara Unic Star cu sediul in Rasnov a lansat site-ul de prezentare a ofertelor Unic-Star.ro cu scopul de a-si extinde si promova activitatea in mediul online. Agentia, cu aproape un deceniu de experienta in domeniul tranzactiilor imobiliare specifice zonei turistice din Valea Prahovei si imediata apropiere a orasului Brasov, isi prezinta cu ajutorul noului domeniu online varietatea bogata de oferte de toate tipurile tuturor…

Aspecte de care trebuie sa se tina cont in bucatarie

#IT&C #Bucuresti Vizualizari: 107
Electrocasnicele reprezinta aparatura esentiala din casa fiecaruia si mai exact din bucataria fiecarei persoane. Acestea sunt impartite in electrocasnice mici si electrocasnice mari. Un prieten de incredere in bucatarie Daca se vorbeste de electrocasnice mici, cum ar mixerul, se poate realiza o statistica a evolutiei acestui aparat. De-a lungul timpului s-a trecut de la mixatul manual, fara ustensile, la mixerul automat, iar apoi la mixerul…

Cursuri de dans particulare in Bucuresti

#Sport #Bucuresti Vizualizari: 141
Este dansul una dintre pasiunile tale? Îți dorești să înveți această artă într-un ambient plăcut dar și într-o perioadă redusă de timp? În cadrul cursurilor noastre vei putea aprofunda tehnici de bază, dar și cunoștiințe muzicale sau coregrafice. Artă dar și educație, dansul a constituit încă din Antichitate o modalitate de eliberare a psihicului, de exprimare a emoțiilor și a gândurilor, dar și o formă…
Vezi profilul Pro Intersoft 2010