Gentile de la Peloro, accesorii cu personalitate pentru femei indraznete

#Afaceri / Comert Online #Alba Vizualizari: 102

Gentile sunt unele dintre cele mai indragite accesorii de catre femei dat fiind faptul ca acestea sunt mereu la moda si cu siguranta vor indeplini intotdeauna un rol practic.

Gentile sunt unele dintre cele mai indragite accesorii de catre femei dat fiind faptul ca acestea sunt mereu la moda si cu siguranta vor indeplini intotdeauna un rol practic. Aceste accesorii aparent banale pentru partea masculina insa au o importanta deosebita pentru reprezentantele sexului frumos care adesea petrec ore in sir in fata rafturilor cu astfel de accesorii. Geanta reprezinta pentru acestea un adevarat simbol, motiv pentru care, orice tinuta eleganta este in mod obligatoriu insotita si de o geanta la fel de eleganta care sa vina perfect in completarea acesteia.
Gentile sunt adesea asociate cu accesorii care au personalitate dat fiind faptul ca acestea reusesc de fiecare data sa ne contureze personalitatea intr-un fel in care niciun alt accesoriu nu reuseste. Gentile pentru femei din piele de la Peloro sunt exact aceste genti cu personalitate despre care vorbim inca de la inceputul articolului. Magazinul online Peloro este unul dintre cele mai reprezentative magazine care pastreaza traditica calitatii si care comercializeaza genti de piele cu personalitate pentru fiecare dintre noi.

Genti dama – Peloro.ro

Pentru ca toamna este unul dintre anotimpurile care ne dau mari batai atunci cand vine vorba despre vestimenatie si accesorii, Peloro.ro a pregatit pentru tine o oferta de nerefuzat la intragagama de genti pentru femei. Spre exemplu, Geanta Lotus Flower reprezinta cu siguranta geant perfecta pentru acest sezon in care combinatiile vestimentare sunt totusi limitate. Datorita faptului ca geanta este confectionata din piele naturala acest aspect ii va conferii gentii nu doar rezistenta, insa ci o imagine cu totul si cu totul inedita. Avantajul acestui model de geanta este dat insa de faptul ca se poate combina cu mare usurinta cu aproape orice tinuta pe care alegem sa o purtam in acest sezon. Pe langa aspectele deja mentionate, geanta mai dispune totodata si de un compartiment care este foarte incapator. Acest model de geanta poate fiachizitionat in aceasta perioada la pretul special de numai 313 Ron.
Tot un model de geanta deosebit este si Geanta Everglow despre care am putea afirma cu certitudine faptul ca este una dintre vedetele acestui sezon. Foarte incapatoare, compartimentata inteligent si confectionata din piele naturala sunt cuvintele care descriu cel mai bine acest model de geanta. Geanta pote fi achizitionata in aceasta perioada la pretul de 230 Ron.
Www.peloro.ro este un magazin online cu traditie in ceea ce priveste calitatea gentilor din piele pentru femei si care vien in intampinarea clientilor cu o varietate de oferte speciale pentru acest sezon.

Date de contact:
Nume: Adriana
Functie: PR
Email: gentipeloro@gmail.com
Telefon: 0748299224


Galerie foto:


Cuvinte cheie:
genti piele, geanta piele, posete piele, posete, poseta, genti piele naturala, geanta piele naturala, genti femei, genti dama, geanta dama, posete dama, genti barbati, portmonee piele, portofele piele


Comunicat publicat de: SC DIMARS INVEST SRL (click pentru a vizualiza profilul)