Gardul din beton de la Petrifalean, un strict necesar pentru locuinta ta

#Constructii #Alba Vizualizari: 66

Gardul este fara indoiala unul dintre cele mai importante elemente ale unei locuinte complete, motiv pentru care una dintre cele mai importante decizii in acest sens este cea cu privire la alegerea unui material.

Gardul este fara indoiala unul dintre cele mai importante elemente ale unei locuinte complete, motiv pentru care una dintre cele mai importante decizii in acest sens este cea cu privire la alegerea unui material. Daca in urma cu cativa ani gardurile din lemn erau la mare cautare pentru simplul fapt ca aveau un aport estetic placut, in ultimii ani tehnologiile producatoare au avansat in mod constant, astfle ca astazi gardurile sunt construite dinr-o varietate de materiale, care mai de care mai avantajoase.
Alegerea unui material pentru gard nu este una dintre cele mai usoare decizii pe care trebuie sa le luam, insa trebuie sa luam in calcul faptul ca pe langa aportul estetic, un gard bine ales trebuie sa fie simultan si rezistent la conditiile nefavorabile din mediul exterior. In aceste conditii, recomandarea noastra este aceea de a alege gardul din beton de la http://www.petrifalean.ro/garduri-din-beton.html, gard care ne aduce o serie de avantaje notabile. Iata cateva dintre avantajele pe care le avem in momentul in care alegem un gard din beton pentru locuinta noastra.


Garduri beton – Petrifalean.ro

Cel mai mare avantaj al gardului din beton este dat de faptul ca este extrem de durabil pe termen lung. Betonul are ca si avantaj de baza faptul ca nu se degradeaza in timp daca nu este intretinut corespunzator, dar si pentru faptul ca acesta rezista fara probleme chiar si in conditiile meteo nefavorabile. In plus, acesta nu este afectat de diverse insecte precum este cel din lemn in situatia in care nu il intretinem in mod regulat.
Daca initial culoarea naturala a betonului reprezenta unul dintre motivele pentru care evitam cu orice pret alegerea gardului din beton, in ultimii ani, tehnologiile producatoare ne dau posibilitatea de a le vopsi si personaliza dupa bunul plac. In acest sens, am putea spune ca un gard din beton poate avea fara probleme avantajele estetice ale unui gard din lemn.
Un alt avantaj al gardurilor din beton este dat de faptul ca se pot amplasa cu usurinta in orice zona, indiferent de gardul de inclinatie al solului, oferind intotdeauna o stabilitate excelenta. In plus, un gard din beton reprezinat cu siguranta cea mai inteleapta decizie pe care o putem lua in momentul in care vrem sa dispunem de un grad cat mai ridicat de intimitate.
Nu in ultimul rand insa, gardurile din beton reprezinta una dintre cele mai bne solutii pe care le avem in ceea ce priveste raportul calitate – pret, mai ales in situatia in care luam in calcul durabilitatea si modalitatea de intretinere a acestor garduri.
Petrifalean este cel mai important producator de prefabricate din beton de la noi din tara care pune la dispozitia clientilor un portofoliu complet de produse de calitate dar si preturi concurentiale.

Date de contact:
Nume: Adriana
Functie: PR
Email: petrifalean.ro@gmail.com
Telefon: 0258743265


Galerie foto:


Cuvinte cheie:
garduri, gard, garduri din beton, prefabricate din beton


Comunicat publicat de: SC PETRIFALEAN SRL (click pentru a vizualiza profilul)