Eficientizeaza-ti productia cu solutia software Charisma ERP

#IT&C #Bucuresti Vizualizari: 131

Pentru companiile care activeaza in domeniul productiei, presiunile constante de a realiza un produs de calitate superioara, la timp, si de a-si pastra competitivitatea pot fi depasite doar cu ajutorul unei solutii software inteligente, care sa anticipeze eficient nevoile mediilor de productie de astazi.

Acestor provocari pot fi adaugate si altele, precum mentinerea costurilor de productie cat mai scazute. Toate cele mentionate mai sus pot fi rezolvate facil, odata cu implementarea unui sistem ERP pentru productie – Charisma Productie –, viabila pentru companii ce produc materiale, produse finite, semifabricate etc., indiferent de tipul acestora.

Un avantaj superior adus de acest ERP destinat productiei este acela ca ofera un grad inalt de configurare, pentru prelucrarea optima chiar si a unui numar urias de informatii si documente care se sintetizeaza in timpul procesului.

Datorita functionalitatilor de imbunatatire a productiei, de reducere a costurilor operationale si printr-un raspuns rapid la schimbarile pietei, Charisma ERP Productie a fost ales de companii cu renume in domeniu, de la Caroli, Popeci Utilaj Greu, Titan TMG, la Sorste, Rotec, Ana Pan etc.

Functionalitatile Charisma ERP Productie fac diferenta pe piata

Charisma ERP Productie integreaza fluxul de productie in gestiunea resurselor companiei, cu impact direct in reducerea costurilor, in actualizarea permanenta a stocurilor, si nu in ultimul rand, in incadrarea in termenele de livrare etc.

Mai mult, acest ERP de productie permite o imagine de ansamblu asupra procesului, de la lansarea produsului, la asteptare, terminare, anulare, suspendare temporara. Printre caracteristicile cele mai importante se numara:
1. gestionarea ordinelor de productie pe baza carora este lansata productia in vederea realizarii produsului finit;
2. monitorizarea notelor de predare emise la finalizarea fiecarei comenzi si monitorizarea lor in timp real;
3.validarea fiecarui pas din fluxul de productie cu ajutorul componentei CTC.

Charisma ERP Productie este o solutie software moderna ce acopera atat productia de tip asamblare (Workshop), cat si cea de tip flux de procese (Workflows).Astfel, se acopera orice nevoie, de la lansarea tehnologica si antecalcul, la urmarirea productiei, la postcalcul, la productia pe comenzi (in serie mica), pe stoc (in serie mare) sau productia de unicate.

Avantajele implementarii unui modul ERP de productie de la TotalSoft:

• definirea produselor si a tehnologiilor utilizate;
  • reducerea timpului de productie pe produs/comanda – prin integrarea nativa a ERP-ului de productie cu solutia de planificare a resurselor;
  • reducerea costurilor de productie si optimizarea aprovizionarii – implementarea unui ERP de productie ofera ca avantaje diminuarea stocurilor neutilizate, evaluarea comenzilor cu ajutorul costului antecalcul si generarea comenzilor de achizitie – fie manual (prin introducerea articolelor în cadrul comenzilor), fie automat (prin preluarea materiilor prime sau subansamblelor necesare ordinelor de productie lansate in executie);
  • definirea si urmarirea eficienta a structurii organizatorice – centrele tehnologice ale unei companii, precum si capacitatile/capabilitatile de productie;
  • eficientizarea procesului de productie – posibila prin planificarea productiei in functie de comenzi, capacitatile de productie, a performantelor etc.;
  • implementarea Charisma ERP Productie permite planificarea completa a procesului de productie prin definirea planurilor la diferite niveluri de management, planificarea comenzilor, programarea liniilor de productie etc.;
  • optimizarea timpului de productie – modulul ERP destinat productiei permite identificarea din timp a intarzierilor, prin urmarirea si controlul permanent;
  • reorganizarea rapida a productiei – pentru optimizarea proceselor de productie;
  • cresterea performantei angajatilor si a echipei implicate direct in procesul de productie.

Afla mai multe despre beneficiile implementarii unui sistem ERP de productie de tipul Charisma, de pe site.

Nume: Charisma ERP
Functie: Dezvoltator de sisteme ERP si alte solutii software
Email: charismaerp@yahoo.com
Telefon: 021 335 17 09