Comunicate de presa din Transporturi

Noi facilitati pentru cei care apeleaza la servicii de inchirieri auto in Bacau cu Promotor Rent a Car

Numarandu-se printre orasele considerate a avea un potential turistic ridicat, insa prea putin exploatat, Bacaul este unul dintre centrele urbane care se dezvolta la noi in tara tot mai mult. Pentru a facilita accesul turistilor la aceasta zona si pentru a asigura o varietate a serviciilor de transport din si inspre Bacau, Promotor Rent a Car anunta ca isi extinde serviciile de inchirieri auto si…

Senior Software a implementat solutia CPM pentru unul dintre cei mai mari jucatori din piata de suplimente alimentare din Romania

Senior Software, unul dintre cei mai dinamici producatori locali de solutii software integrate pentru managementul afacerilor, a finalizat implementarea sistemului CPM (Corporate Performance Management) in cadrul Secom®, o companie romaneasca specializata in importul, distributia si comercializarea de produse naturale pentru sanatate si frumusete.

Cele mai convenabile oferte de inchirieri auto, in functie de calatoria pe care trebuie sa o faci.

Inchirierea unei masini a devenit un aspect comun oricarei vacante, fie ca mergi in afara granitelor, fie ca ramai in tara. In acelasi timp, acest serviciu a devenit tot mai popular si in randul intreprinzatorilor care, de multe ori, prefera sa inchirieze o masina pe termen lung decat sa faca o investitie intr-un bun care se devalorizeaza foarte usor.

Servicii de rent a car profesioniste pentru oameni care stiu ce vor

#Transporturi #Iasi Vizualizari: 76
Deplasarea in diferite locuri ale orasului poate reprezenta o corvoada, mai ales pe timp de vara, acolo unde temperaturile pot ajunge chiar si la 45 grade celsius si pe buna dreptate. Insa exceptie nu fac nici lunile acestea, acolo unde temperatura oscileaza, iar mijlocul de transport nu corespunde mereu cu programul nostru asa ca ar trebui sa luam atitudine.

GDPR - noi reglementări pentru prelucrarea datelor personale și intimitate

Modelele de business online actuale, apariția serviciilor cloud și a rețelelor sociale au condus la necesitatea actualizării legislației privind protecția datelor personale. Apariția Directivei privind Rețeaua și Securitatea Informației (NIS) și a Regulamentului privind Protecția Generală a Datelor (GDPR) au ridicat stacheta privind cerințele de securitate pentru toate organizațiile care sunt în UE sau au afaceri cu UE.
Vezi mai multe comunicate din Transporturi