Comunicate de presa din Tehnologie

Sucuri sănătoase la tine acasă! Cu tehnologia prin presare la rece de la Tefal Infiny Juice te bucuri de tot ce-ți oferă mai bun natura!

Îți dorești să adopți un stil de viață sănătos, să ai mai multă energie și să consumi zilnic fructe și legume? Drink smart, live well and keep it juicy! Infiny Juice de la Tefal, storcătorul de fructe prin presare la rece, te inspiră! Bucură-te în fiecare zi de prospețime and treat yourself good and healthy!

Iluminatul stradal cu led, un pas urias catre un oras mai sigur

#Tehnologie #Sibiu Vizualizari: 43
Iluminatul a jucat intotdeauna un rol deosebit de important atat pentru siguranta pietonilor, precum si pentru cea a conducatorilor auto. Daca initial tehnologiile nu erau foarte avansate in acest sens si iluminatul stradal era destul de deficitar, astazi avem acces la componente tehnologice mult mai avansate, precum este tehnologia led.

Curs Autocad 2D si 3D autorizat ANC, Galati, MAI 2017

Cursul se adreseaza inginerilor, dar si persoanelor fara studii de specialitate si se sustine la un inalt standard calitativ de catre lectori autorizati ANC. Fiecare participant lucreaza individual pe calculator, iar aplicatiile practice se realizeaza in domeniile diverse in functie de aria de interes a participantului: mecanica, arhitectura, constructii, instalatii etc.
Vezi mai multe comunicate din Tehnologie