Comunicate de presa din Tehnologie

Cum sa protejezi bateria unei tigari electronice pentru o durata de viata mare

#Tehnologie #Bucuresti Vizualizari: 61
Fie ca esti un fan loial al modelelor eGo sau folosesti un Mod avansat, este foarte important sa ai grija de baterie corespunzator pentru a-i prelungi durata de viata. Bateria este sursa de putere a tigarii electronice, aceasta asigurandu-ti posibilitatea de a vapa de-a lungul unei zile intregi. In acelasi timp, daca nu este intretinuta si protejata corespunzator, se poate defecta foarte usor.

Calibrarea aparatelor de masura si control

#Tehnologie #Bucuresti Vizualizari: 85
Calibrarea reprezinta identificarea si documentarea deviatiei unei masuratori de la un standard de inalta acuratete. Valoarea obtinuta din masuratoarea efectuata cu instrumentul respectiv este apoi comparata cu o valoare prestabilita si apreciata ca fiind standard in anumite conditii de testare.

Camere video profesionale, CbsPro

#Tehnologie #Bucuresti Vizualizari: 95
Nu a existat niciodată un moment mai bun pentru a fi un freelancer de producții video! Filmuletele sunt extrem de populare, mai ales cele web, și toată lumea are nevoie de un video pentru a spune povestea lor.

Din ce cauze poate aparea mirosul in fosa septica ecologica?

Aparitia mirosului neplacut in cazul unei fose septice ecologice este o problema relativ comuna. Acest lucru survine atunci cand gazele care ar trebui sa fie eliminate sunt redirectionate inapoi, fie in casa, fie in curte si afecteaza calitatea vietii unei persoane, din cauza neplacerii olfactive cauzate. De asemenea, aceasta problema trebuie remediata imediat, deoarece pot exista scurgeri de gaze toxice, precum metanul, care va pot…

Senior Software a implementat solutia CPM pentru unul dintre cei mai mari jucatori din piata de suplimente alimentare din Romania

Senior Software, unul dintre cei mai dinamici producatori locali de solutii software integrate pentru managementul afacerilor, a finalizat implementarea sistemului CPM (Corporate Performance Management) in cadrul Secom®, o companie romaneasca specializata in importul, distributia si comercializarea de produse naturale pentru sanatate si frumusete.
Vezi mai multe comunicate din Tehnologie