Comunicate de presa din Tehnologie

Din ce cauze poate aparea mirosul in fosa septica ecologica?

Aparitia mirosului neplacut in cazul unei fose septice ecologice este o problema relativ comuna. Acest lucru survine atunci cand gazele care ar trebui sa fie eliminate sunt redirectionate inapoi, fie in casa, fie in curte si afecteaza calitatea vietii unei persoane, din cauza neplacerii olfactive cauzate. De asemenea, aceasta problema trebuie remediata imediat, deoarece pot exista scurgeri de gaze toxice, precum metanul, care va pot…

Senior Software a implementat solutia CPM pentru unul dintre cei mai mari jucatori din piata de suplimente alimentare din Romania

Senior Software, unul dintre cei mai dinamici producatori locali de solutii software integrate pentru managementul afacerilor, a finalizat implementarea sistemului CPM (Corporate Performance Management) in cadrul Secom®, o companie romaneasca specializata in importul, distributia si comercializarea de produse naturale pentru sanatate si frumusete.

Trei ani garanție extinsă la aspiratoarele ultraperformante de la Rowenta

Primăvara este aici. Poveștile se transformă şi încep să prindă viață. Totul se schimbă, iar covorul ei colorat ne ademenește la plimbări desculți prin firele ierbii. Dar ce facem cu covorul din casă? Rowenta îi redă strălucirea şi prospeţimea cu cele mai performante aspiratoare, ce dau startul curățeniei de primăvară.

GDPR - noi reglementări pentru prelucrarea datelor personale și intimitate

Modelele de business online actuale, apariția serviciilor cloud și a rețelelor sociale au condus la necesitatea actualizării legislației privind protecția datelor personale. Apariția Directivei privind Rețeaua și Securitatea Informației (NIS) și a Regulamentului privind Protecția Generală a Datelor (GDPR) au ridicat stacheta privind cerințele de securitate pentru toate organizațiile care sunt în UE sau au afaceri cu UE.

Electronice si electrocasnice la cele mai bune preturi

#Tehnologie #Bucuresti Vizualizari: 69
Piata electronicelor si a electrocasnicelor este in continua dezvoltare, producatorii oferind alternative moderne la foarte multe nevoi cotidiene. Aranjarea parului sau curatarea hainelor si pregatirea unor preparate gustoase sunt avantajate de piesele dotate cu functii avansate multiple, menite sa usureze considerabil fiecare proces.

ORĂȘENII VOR SCOATE DIN BUZUNAR, ÎN MEDIE, 180,15 LEI PENTRU MĂRȚIȘOARE ȘI CADOURI DE 1-8 MARTIE

Conform celui mai recent studiu MEDNET Marketing Research Center, aproape 88% dintre persoanele intervievate din mediul urban intenționează să ofere cadouri celor dragi în perioada 1-8 martie. Majoritatea respondenților intenționează să ofere cadouri atât de 1 cât și de 8 martie, doar 1,4% dintre aceștia intenționând să se limiteze la cadouri/mărțișoare de 1 martie.
Vezi mai multe comunicate din Tehnologie