Comunicate de presa din Targuri & Expozitii

CONSTRUCT FEST se va desfăşura în perioada 30-31 mai 2017, la Universitatea Tehnică de Construcţii Bucureşti, în campusul din Bulevardul Lacul Tei, 122-124, sector 2, Bucureşti

Construct Fest, un nou eveniment destinat domeniului construcțiilor și care vrea să fie de ajutor atât celor care vor să studieze și să lucreze în această industrie cât și companiilor de profil, va avea loc la sfârșitul lunii mai în București.

În perioada 12-13 mai, peste 250 de mașini clasice din cadrul raliului Tour Amical 2017 vor fi expuse în curtea Țiriac Collection

Galeria Țiriac Collection este punctul final al raliului de regularitate belgian Tour Amical, aflat deja la a 14-a ediție, la care participă peste 250 de mașini clasice. Astfel, în perioada 12-13 mai 2017, exemplare clasice ale unor mărci precum Porsche, Austin Healey, MG, Jaguar, Aston Martin, Mercedes, BMW, Alfa Romeo, Triumph sau Bentley, unele dintre ele ante-belice, vor putea fi admirate de publicul larg în…

ORĂȘENII VOR SCOATE DIN BUZUNAR, ÎN MEDIE, 180,15 LEI PENTRU MĂRȚIȘOARE ȘI CADOURI DE 1-8 MARTIE

Conform celui mai recent studiu MEDNET Marketing Research Center, aproape 88% dintre persoanele intervievate din mediul urban intenționează să ofere cadouri celor dragi în perioada 1-8 martie. Majoritatea respondenților intenționează să ofere cadouri atât de 1 cât și de 8 martie, doar 1,4% dintre aceștia intenționând să se limiteze la cadouri/mărțișoare de 1 martie.

Vrei sa faci parte dintre evaluatorii de proiecte europene agreati de ministere? Vino la cursul intensiv de Evaluator Proiecte, cod COR 241263 la Oradea in februarie 2017

Vreti sa deveniti evaluatori de proiecte? Ministerul Fondurilor Europene dar si Agentiile de Dezvoltare Regionala externalizeaza in prezent aceasta activitate, iar Training Cariere SRL va ofera oportunitatea de a participa in luna februarie 2017 la un curs complet in cadrul caruia veti invata toate notiunile despre evaluare si selectie a proiectelor.

BUGETUL ALOCAT SĂRBĂTORILOR DE IARNĂ ESTE DE 1.660,87 LEI

Conform datelor studiului „Cumpărăturile de Sărbători”, realizat de MEDNET Marketing Research Center în mediul urban (orașe mari +100.000 locuitori, orașe mijlocii 30.000 – 100.000 locuitori și orașe mici sub 30.000 locuitori), bugetul total (Crăciun și Revelion) alocat pentru Sărbători în acest an este estimat la 1.660,87 lei.
Vezi mai multe comunicate din Targuri & Expozitii