Comunicate de presa din Stiinta & Cercetare

Din ce cauze poate aparea mirosul in fosa septica ecologica?

Aparitia mirosului neplacut in cazul unei fose septice ecologice este o problema relativ comuna. Acest lucru survine atunci cand gazele care ar trebui sa fie eliminate sunt redirectionate inapoi, fie in casa, fie in curte si afecteaza calitatea vietii unei persoane, din cauza neplacerii olfactive cauzate. De asemenea, aceasta problema trebuie remediata imediat, deoarece pot exista scurgeri de gaze toxice, precum metanul, care va pot…

ORĂȘENII VOR SCOATE DIN BUZUNAR, ÎN MEDIE, 180,15 LEI PENTRU MĂRȚIȘOARE ȘI CADOURI DE 1-8 MARTIE

Conform celui mai recent studiu MEDNET Marketing Research Center, aproape 88% dintre persoanele intervievate din mediul urban intenționează să ofere cadouri celor dragi în perioada 1-8 martie. Majoritatea respondenților intenționează să ofere cadouri atât de 1 cât și de 8 martie, doar 1,4% dintre aceștia intenționând să se limiteze la cadouri/mărțișoare de 1 martie.

Vrei sa faci parte dintre evaluatorii de proiecte europene agreati de ministere? Vino la cursul intensiv de Evaluator Proiecte, cod COR 241263 la Oradea in februarie 2017

Vreti sa deveniti evaluatori de proiecte? Ministerul Fondurilor Europene dar si Agentiile de Dezvoltare Regionala externalizeaza in prezent aceasta activitate, iar Training Cariere SRL va ofera oportunitatea de a participa in luna februarie 2017 la un curs complet in cadrul caruia veti invata toate notiunile despre evaluare si selectie a proiectelor.

Primele studii din 2017 atesta eficienta tigarii electronice

#Stiinta & Cercetare #Bucuresti Vizualizari: 218
Tot mai multi fumatori incearca, din curiozitate, o tigara electronica, iar dupa ce ii constata beneficiile, aleg sa renunte la fumat cu ajutorul ei. Lansata inca din 2003 de chinezul Hon Lik, acest gadget care functioneaza cu elichide, a ajutat sute de mii de oameni la nivel mondial sa renunte la viciul ce provoaca peste 10.000 de decese, doar in Europa.

QUALITANCE şi Departamentul pentru Situații de Urgență au dezvoltat un parteneriat pentru a avea medici de urgență mai bine pregătiți

QUALITANCE şi Departamentul pentru Situații de Urgență au semnat un protocol de colaborare care se va concretiza în crearea unei aplicaţii mobile destinate medicilor rezidenţi cu specializarea medicină de urgență, care îi va ajuta să-și îndeplinească şi să monitorizeze activităţile şi procedurile medicale mai rapid. Aplicația va facilita și colaborarea dintre ei şi îndrumătorii lor prin simplificarea mecanismului de verificare și validare.

BUGETUL ALOCAT SĂRBĂTORILOR DE IARNĂ ESTE DE 1.660,87 LEI

Conform datelor studiului „Cumpărăturile de Sărbători”, realizat de MEDNET Marketing Research Center în mediul urban (orașe mari +100.000 locuitori, orașe mijlocii 30.000 – 100.000 locuitori și orașe mici sub 30.000 locuitori), bugetul total (Crăciun și Revelion) alocat pentru Sărbători în acest an este estimat la 1.660,87 lei.
Vezi mai multe comunicate din Stiinta & Cercetare