Comunicate de presa din Sport

Copiii cu vârsta cuprinsă între 3 și 5 ani beneficiază de acces gratuit la patinoarul Telekom Arena în timpul programului cu publicul

#Sport #Bucuresti Vizualizari: 232
București, 12 ianuarie 2017. Pentru a încuraja în mod deosebit practicarea sporturilor pe gheață în rândul celor mici și a le crea acestora obișnuința de a face mișcare, asigurându-le astfel premisele pentru o dezvoltare armonioasă, copiii cu vârsta cuprinsă între 3 și 5 ani au acces gratuit la patinoarul Telekom Arena, în timpul programului cu publicul, începând cu data curentă.

CURS DE CATARARE PE GHEATA LA BALEA LAC

#Sport #Turism #Arges Vizualizari: 26
CURS DE CATARARE PE GHEATA LA BALEA LAC CU GREEN ADVENTURE Perioada: 3 – 5 februarie 2017 Green Adventure in parteneriat cu Cosmin Andron si Cristina Pogacean va invita in perioada 3-5 februarie 2017 la un curs de catarare pe gheata in zona Balea Lac din muntii Fagaras! Cine sunt Cosmin si Cristina? Ambii sunt ghizi montani (membrii AGMR) instructori de ski ISIA si inrolati…

De ce sa alegi bicicletele Veloteca

#Sport #Bucuresti Vizualizari: 100
O data cu trecerea in noul an, multi dintre noi ne propunem sa facem schimbari pozitive in viata noastra, majoritatea legate de stilul de viata. Daca iti doresti un stil de viata mai sanatos, Veloteca iti recomanda o bicicleta.

BUGETUL ALOCAT SĂRBĂTORILOR DE IARNĂ ESTE DE 1.660,87 LEI

Conform datelor studiului „Cumpărăturile de Sărbători”, realizat de MEDNET Marketing Research Center în mediul urban (orașe mari +100.000 locuitori, orașe mijlocii 30.000 – 100.000 locuitori și orașe mici sub 30.000 locuitori), bugetul total (Crăciun și Revelion) alocat pentru Sărbători în acest an este estimat la 1.660,87 lei.
Vezi mai multe comunicate din Sport