Comunicate de presa din Sanatate

Este tigara electronica sigura? Afla care este parerea unui doctor

#Sanatate #Bucuresti Vizualizari: 57
Intr-un interviu acordat Organizatiei de Cercetare a Cancerului din Marea Britanie, Doctor Andy McEwen, director executiv al Centrului National pentru Renuntarea la Fumat si Training, raspunde la cele mai des intalnite intrebari despre tigara electronica si efectele acesteia. Opinia unui doctor vizavi de tigarile electronice este deosebit de importanta, iar Dr. McEwen ofera raspunsuri complete si lamuritoare la aceste intrebari care macina fumatorii.

RECUPAR Pentru bărbații cu părul bogat și puternic, care sunt mereu stăpâni pe sine!

#Sanatate #Bucuresti Vizualizari: 38
Căderea părului, număratul ultimelor fire din spatele tâmplelor sau întâlnirea din oglindă cu fruntea din ce în ce mai lată afectează din diverse motive atât tinerii, cât și bărbații maturi. Cauzele căderii părului sunt diverse și variază de la predispoziții ereditare sau stres până la fumat sau o alimentație inadecvată. Odată cu utilizarea frecventă a produselor de îngrijire, dar și de styling, părul intră în…

Implantul dentar si reprezentarea nivelului profesional

#Sanatate #Bucuresti Vizualizari: 58
In multe cazuri, exista oameni care inca se tem de a beneficia de serviciile unui dentist, dar asta este din simplul motiv ca frica a intervenit mult mai repede. Serviciile prestate de un implant dentar sunt reprezentate de un inalt nivel foarte profesional, iar tratamentul in functie de lucrarea ce trebuie facuta dureaza doar cateva saptamani, in functie de necesitate.

Cele mai eficiente aparate de fitness pentru abdomen

#Sanatate #Sport #Hunedoara Vizualizari: 81
Stim cu totii cat de greu este sa scapam de burtica si sa avem un abdomen plat, ba chiar mai mult, sa obtinem mult-ravnitele patratele si sa le mentinem. Nu te pasioneaza exercitiile plictisitoare realizate pe salteaua din sala si simti ca ai nevoie de antrenamente mai motivante care sa iti puna muschii abdominali la treaba serioasa?

Dr. Panțuru recomandă operația de micșorare a sânilor voluminoși pentru a contracara alte probleme de sănătate

#Sanatate #Bucuresti Vizualizari: 92
Doctorul estetician Radu Panțuru recomandă clientelor sale operația de reducție mamară în condițiile în care pieptul lor voluminos le produce disconfort fizic și psihologic. Corpul feminin s-a dezvoltat de-a lungul timpului într-o formă care îi permite, din punct de vedere anatomic, îndeplinirea cu precizie a funcțiilor sale biologice. Sânii, de exemplu, au atât un rol funcțional, cât și unul estetic.

Gama de siropuri Meltus - Sinergie dintre natura și știință

#Sanatate #Bucuresti Vizualizari: 70
Vineri, 10 martie 2017, ora 10.30, într-o atmosferă elegantă, într-una dintre sălile de epocă ale hotelului Grand Hotel Continental, a avut loc cea de a doua întâlnire Meltus Social Moms. Intalnirea a avut ca subiect principal de discuție gama de siropuri Meltus, bucuria de a fi mame și dinamica de a găsi mereu soluțiile cele mai bune pentru copii.
Vezi mai multe comunicate din Sanatate